Nieuws
In de voorjaarsvakantie toch nog wat werken? Toch er nog even uit met de kids? Kom werken in de HALL en lunch tussendoor samen met je kid(s) terwijl zij genieten van een reptielen workshop en spelen en bouwen in hun eigen LEGO-wereld.
De kroket staat bij veel Nederlanders hoog op de lijst van favoriete guilty pleasures. Daarom is 9 oktober een extra bijzondere dag: Nationale Krokettendag! Natuurlijk gaan we dat vieren, dus trommel je collega's en/of vrienden op en reserveer vast een plek voor de lunch bij De HALL op 9 oktober!
Wat je allemaal kunt verwachten?
Gezelligheid, warm, winter, snufje glitter hier en daar, kerstlichtjes, kaarslicht met een industrieel tintje. Dát is hoe de HALL eruit ziet in de dagen voor kerst! We hebben mooie kerstarrangementen samengesteld, zodat jij je collega’s of personeel kan trakteren op een onvergetelijk kerstfeest.
Van luxe kerstborrel tot gezellig shared Xmas dinner en van alles-erop-en-eraan Kerstbuffet tot sprankelend Nieuwjaarsontbijt.
Op 5 oktober gaan we back to the 70s, 80s & 90s bij De HALL! Dus poets je dansschoenen en je smeer je zangstem want de DJ’s draaien de beste disco & danskrakers die we allemaal kennen en waarbij je niet stil kunt blijven staan!
Op 20 april gaan we back to the 70s, 80s & 90s bij De HALL! Dus poets je dansschoenen en je smeer je zangstem want de DJ’s draaien de beste disco & danskrakers die we allemaal kennen en waarbij je niet stil kunt blijven staan!
Internationale dag van de Chef! Tijd om onze chefs, maar óók de rest van onze keuken crew in het zonnetje te zetten!
Ei, ei, ei en we zijn zo blij! Want op vrijdag 13 oktober is het Wereld Ei Dag. En dat vieren we met heel veel eieren natuurlijk!
Dus lees vlug verder wat er op deze feestdag te beleven is bij De HALL.
Op maandag 9 oktober is het Nationale Krokettendag. Dat moet gevierd worden! Hoe? Met kroketten natuurlijk!
Wij nodigen jullie van harte uit voor deze nationale feestdag die je werkdag een heel stuk leuker (en vooral lekkerder!) maakt. En er valt nog wat te winnen ook!
Heel de maand juni kun je deze heerlijke vegaburger bestellen!
De HALLcrew heeft genoten van hun vakantie. Van staycation in eigen land of zelfs in eigen stad, tot kamperen in Frankrijk. Maar iedereen is weer veilig terug en heeft er zin an. We kunnen weer volle kracht vooruit. Waarbij we natuurlijk alle richtlijnen van het RIVM in acht nemen, dat wel! De HALL is weer gewoon open voor koffie, lunch en borrel, alle werkdagen van de week. Zó fijn om weer lekker aan de bak te gaan.
De HALL houdt van lekker eten en mensen in de watten leggen. Dat laatste is lastig, nu het restaurant niet open mag.
Naast de Buurman maaltijden doen we met enige regelmaat is speciaals. De SweetBox voor moederdag bijvoorbeeld en de Snert-tas met de koeiemart.
Kerst vieren we thuis. En dan moet je dus zelf de (kerst)slingers ophangen. Wij willen daar graag een handje bij helpen. We hebben twee smaken:
KERST MET DE BUURMAN & KERSTVAKANTIE BURGERFEEST
Zaterdag 25 april was de eerste editie van de barbecue drive thru van de hall. Die eerste editie was zeer geslaagd! De gasten werden feestelijk ontvangen door onze gastvrije crew, een klein hapje en muziek. Ondertussen werd de bestelling klaar gemaakt op de houtskool bbq. Eenmaal thuis, konden de gasten genieten van hun bbq feestje voor thuis.
Burger van de maand mei!
Onze koks hebben weer een heerlijk burger samengesteld. Een echte smaakexplosie met verrassende smaken!
Hey harde werker!
Wil jij werken in een creatieve, dynamische keuken en op de tofste locaties? Als productiemedewerker catering van
de HALL en
offroad.catering ga je met veel plezier aan de slag!
We hebben niet 1, maar 2 nieuwe chefs in de HALL! Rogier is een zeer enthousiaste, gepassioneerde en vernieuwende chef-kok. Didi is een echte duizendpoot, en een oude bekende van De HALL.
De dagen worden weer korter en kouder. Dus binnen is het tijd voor wat (ouderwetse) gezelligheid! Dat doen wij met onze maandburger.
Naast de populaire 70’s, 80’s, 90’s en 00’s dansavonden in Kasteel Woerden, kun je nu dansen in de HALL! Op zaterdag 18 juni vindt de eerste editie van dansHALL plaats. De grote zaal van De HALL zal voor dit dansfeest de sfeer krijgen van Studio ’54, de legendarische discotheek in de jaren 70 van New York, inclusief spiegelbollen en een Saturday Night Fever verlichte dansvloer van 5×5 meter!
Huisgemaakte Moederdag bonbons, een heerlijke polentacake met tomatenmarmelade, mini pita, hartenwafel en zóveel meer lekkers voor jouw ma-de-liefste!
De Burger van de maand april lonkt alvast een beetje naar zomerse oorden. De duurzame runderburger krijgt een lak van hoisin en wordt afgetopt met gegrilde ananas, geroosterde bosui en een chili-knoflook dip. De burgerbol is met zwarte sesam bestrooid. Onze huisgemaakte ketchup en een plukje veldsla maken het helemaal af.
Huisgemaakte Paasbonbons, voorjaarssalade, blini's met zalm, Paasstol, eiersalade, een stoofpotje en zóveel meer lekkers voor de Paasbrunch thuis. Het lentegevoel spat ervan af. Zoet, hartig, warm, koud. Allemaal kneitervers en met liefde bereid om heerlijk thuis van te genieten.
Thuiswerken is het nieuwe "normaal". Maar...ben je jouw thuisomgeving toch even zat? Wil je werken in een stimulerende en vernieuwde omgeving? Pak dan je laptop onder je arm, pak de auto of spring op de fiets en kom naar de HALL!
Deze maand hebben we een heerlijk sappige kipburger! Met daarop een kipkrokantje en een lekkere avocadospread en een lekker pittig kaasje uit het zuiden van ons land; de Brabantse blauwkaas, die geeft deze burger lekker wat pit!
Jubileum op de agenda? Inspiratie opdoen voor jullie bruiloft? Iets anders te vieren dit jaar??
Op vrijdag 11 maart hebben wij een proefdiner van Lange Tafels in ons restaurant!
Deze maand hebben we een heerlijk gebakken wildzwijnburger met daarover romerokaas. Romerokaas is een bijzondere boerenkaas uit IJsselstein die wordt gemaakt van rauwe melk en 12 maanden rijpt met een korst van rozemarijn. Hierdoor krijgt de kaas een subtiel aromatisch en kruidig karakter.
Je weet het. Je moet zelf de slingers ophangen. Oók op pakjesavond. Dit jaar nog meer dan anders. En wij kunnen je daar een handje bij helpen. Logisch vervolg op de Snert-tas is... je raad het al... De Sint-tas!
Sinds januari 2021 verzorgen wij de catering op beide locaties van het Minkema College. Dagelijks maken we knalverse broodjes, knapperige salades, heerlijke tosti's en huisgemaakte soep voor de ruim 2.500 leerlingen en 300 medewerkers.
De zomervakantie staat weer voor de deur, dus we willen jullie graag op de hoogte brengen van onze openingstijden:
Vier maanden geleden zijn we begonnen met de Minkema Kantine op beide locaties van het Minkema College. We zijn nog niet eens vol op stoom, maar mochten net al de Gouden Schoolkantine Schaal 2021 van het Voedingscentrum in ontvangst nemen.
Vegetarische wellington & mexicaanse ovenschotel bij Buurman & Buurman.
Na maanden thuiswerken en de vakantieperiode is iedereen er wel aan toe: even 'live' bijpraten met je collega's. Een coronaproof bedrijfsevenement.
Komende zondag is het moederdag! Wil jij jouw moeder, schoonmoeder, oma of ander speciaal persoon verrassen?
Het zonnetje wordt verwacht komende zaterdag, dat zou eigenlijk betekenen dat er weer een BBQ-Drive-Thru is!
Dan krijg je bij iedere 5 die je besteedt aan jouw bestelling, een zegel. En die zegels sparen is het meer dan waard...
Nieuwe maand dus een nieuwe burger! En wat voor eentje... Nu de herfst binnensluipt, kunnen we wel een oppeppertje gebruiken, deze burger is een heuse krachtpatser. Zo eentje die je nodig hebt na een pittige ochtend zwoegen op je werk, of gewoon omdat je nog te weinig koffie op hebt...