LANGE TAFELS PROEFDINER


Jubileum op de agenda? Inspiratie opdoen voor jullie bruiloft? Iets anders te vieren dit jaar??
Op vrijdag 11 maart hebben wij een proefdiner van Lange Tafels in ons restaurant!

LANGE TAFELS

Met Lange Tafels zetten we een bijna mediterrane setting in een Hollands landschap. Witte wapperende tafellakens, een bonte mix van brocante serviesgoed, ‘oma’s’ schalen op tafel.


Lange Tafels in het gras, in de boomgaard, midden in het bos, in een boerenschuur of in een oude kathedraal. Vrienden en familie, mooie verhalen, heerlijk eten, ongedwongen tafelen… Puur genieten!!

En op vrijdag 11 maart kun je dus proeven van de ongedwongen sfeer, de gezelligheid en het lekkers van Lange Tafels. Deze keer overdekt in de HALL. En misschien wel volgende keer ergens op een bijzonder plekje speciaal voor jou of jullie feest.Je kunt aanschuiven voor €17,50 per persoon. Wat je kunt verwachten? >>

PROEFDINER

Het complete team van Lange Tafels is paraat: De chef kookt allerlei lekkers voor jullie en onze wijnkenners leggen jullie graag alles uit over de mooiste wijnen! Het Proefdiner is voor iedereen die droomt over een diner aan Lange Tafels op een bijzonder plekje in Nederland of België. In elk stadium van voorbereidingen je ook bent:

  • Heb je al voor ons gekozen als cateraar van jullie mooiste dag, familiefeest, verjaardag ? Top!  Tijdens het Proefdiner kun je gelijk het menu en wijnen finetunen. En maak kennis met de enthousiaste collega’s van Lange Tafels. Wissel de eerste draaiboeken uit. De voorpret kan beginnen!

  • Nog wat belangrijke zaken doorspreken met je ceremoniemeester of getuige(n)? Schuif gezellig samen aan en zet gelijk de puntjes op de spreekwoordelijke i.

  • Heb je een aanvraag bij ons gedaan of heb je na het bekijken van de website of social media de ‘Lange Tafel Kriebels’ gekregen? Schuif dan aan en laat je verrassen door de sfeer, het eten en de enthousiaste crew van Lange Tafels!

  • Nog druk met plannen maken? Op zoek naar inspiratie? Ook dan is het Proefdiner een goed idee. Én lekker!

Datum | vrijdag 11 maart
Tijd | 17.30 uur ontvangst en inloop. 18.00 uur start van het diner
Prijs | € 17,50 p.p. (inclusief koffie en thee, exclusief drankjes)
 

 

Dus kom gezellig langs, met zijn tweeën, met je ceremoniemeester, ouders of vrienden. 
Reserveren voor het diner kan t/m 7 maart door een mailtje te sturen naar  frontoffice@dehall.nl.
Groepsgrootte per reservering graag maximaal 6 personen zodat we alle aandacht hebben voor jou en jouw vragen.
Terug naar het overzicht

catering

Hoe gezellig de HALL ook is, de HALL crew komt graag naar je toe. Broodjes voor tijdens een vergadering op de zaak? Overwerken? Bedrijfsfeest? Iets te vieren? De HALL kan alle wensen vervullen op het gebied van catering. Van broodjes tot BBQ en buffet, kraakvers en tot in de puntjes geregeld.

restaurant

Tijdens de lunch staat het VERSLOKET gevuld met lekkers. Kies iets lekkers van het buffet en geniet! Meer tijd? Ga dan rustig zitten en ontdek de heerlijke gerechten op ons à la carte menu: bovenste beste burgers, gezonde eiergerechten, kraakverse salades en rijkelijk belegde broodjes!

zaallen

Op zoek naar een duurzame, dynamische en inspirerende locatie voor jouw zakelijke bijeenkomst, vergadering, evenement of congres? De HALL en de ZAALLen bieden ruimte aan groepen tot 220 personen. Centraal gelegen en goed bereikbaar.

vacatures

de HALL crew bestaat uit enthousiaste lekkerbekken met een passie voor verrassend, gezond en lekker eten. We zetten alles op alles om van elk bezoek een feestje te maken en onze gasten in de watten te leggen. En er is nog plek in  HALL crew voor meer lekkerbekken! Werken in Woerden, met gezelligheid van de horeca en de luxe van kantooruren.

Actueel

Actueel

Blij Ei April

Lees hier alles over het Blije Ei van de maand april! (Want die wil je!)  

Discotrain 20 april

Op 20 april gaan we back to the 70s, 80s & 90s bij De HALL! Dus poets je dansschoenen en je smeer je zangstem want de DJ’s draaien de beste disco & danskrakers die we allemaal kennen en waarbij je niet stil kunt blijven staan!

Internationale dag van de Chef

Internationale dag van de Chef! Tijd om onze chefs, maar óók de rest van onze keuken crew in het zonnetje te zetten! 

Wereld Ei Dag bij de HALL

Ei, ei, ei en we zijn zo blij! Want op vrijdag 13 oktober is het Wereld Ei Dag. En dat vieren we met heel veel eieren natuurlijk!

Dus lees vlug verder wat er op deze feestdag te beleven is bij De HALL.

volg ons ook op:

Ervaringen

Ervaringen

Ik werk graag  in de Hall, de lunch is voortreffelijk en er is altijd een rustig plekje waar ik me dan gelijk weer thuis voel
Lieneke van Dam
Of het nou even rustig een concept uitwerken is of met een grote groep een vergadering, bij de Hall zitten we altijd goed!
Johan / IC & B
Fijne plek met lekker ruime vergaderzalen, eh zaallen bedoel ik dan natuurlijk :)
Anton van Wilgen
Als schrijver/illustrator zocht ik een leuke inspirerende werkplek. Inmiddels zijn we vier boeken verder en zit ik nog steeds graag aan een van de tafeltjes in de Hall. Een lekker kopje koffie erbij en op naar de...
Ilona G.

Op de hoogte blijven

 

schrijf je in op de nieuwsbrief

Korenmolenlaan 4 | Woerden

De HALL is geopend van ma t/m do van 08:30 -18:00 uur en op vrijdag van 08:30 - 16:00

Wij zijn telefonisch te bereiken van 8:30-17:00

Korenmolenlaan 4
Woerden

De HALL is geopend van ma t/m do van 08:30 - 18:00 uur en op vrijdag van 08:30 - 16:00

Wij zijn telefonisch te bereiken van 8:30-17:00

KvK nr 72046767
Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring

Email: frontoffice@dehall.nl
Tel: 0348-705280

© 2022 de Hall - Woerden | Ontwerp & realisatie: Buro Fudge & De Goudse Wolf

Werkwijze

 

Uitleg bestellen / bezorgen

De stappen van ons bestelproces

*Op dit moment is het alleen mogelijk om maaltijden af te halen

Speciale wensen

Heb je speciale wensen? Wil je een bestelling cadeau geven? Heb je allergieën? Er is tijdens het online bestellen ruimte om dit aan te geven.  

Betaling

We maken gebruik van iDEAL via Mollie. Even opletten: klik na een geslaagde betaling het betaalscherm niet zelf weg, maar wacht tot je automatisch weer terugkeert naar onze website. Zo weten we zeker dat de bestelbevestiging goed aankomt per e-mail bij jou en bij ons.