Wij zijn van maandag t/m vrijdag geopend van 08:00 -18:00 uur. Kom langs voor een heerlijke lunch, een kop koffie met huisgemaakte taart of een gezellige borrel.

Wil je zeker zijn van een plekje, reserveer dan even door te bellen naar 0348-705280. Niet gereserveerd en spontane trek? Je kunt natuurlijk ook altijd nog last-minute even bellen of langskomen om te kijken of er nog plek is.

 

Koffie

Een werkoverleg onder het genot van een goede kop koffie? Een high tea met vriendinnen? We zijn elke werkdag geopend vanaf 8:00. Enne… die cappuccino smaakt nóg lekkerder met appeltaart of een van onze gezonde(!!) taartjes. Bekijk hier de koffiekaart > >

Lunch

Tijdens de lunch staat het versloket gevuld met verse broodjes, salades, warme snacks en soep. Kies zelf iets lekkers van het buffet en geniet! Meer tijd? Ga dan rustig zitten en ontdek de heerlijke gerechten op ons à la carte menu: bovenste beste burgers, gezonde eiergerechten, goedgevulde salades en meer! Bekijk onze lunchkaart

Borrel

Een vrijdagmiddagborrel met het werk? Een afscheidsborrel van een collega? Of gewoon, gezellig borrelen met vrienden? In de HALL hebben we heerlijk (speciaal) bier, lekkere wijnen en bijzondere borrelhappen. Kleine en grote groepen kunnen voor elke gelegenheid bij ons terecht. Bekijk de borrelkaart >>

Afhalen
burgerbar, restaurant, hotspot, Woerden, Utrecht, gratis parkeren, de HALL, burgerEI, burgers, Burgerrestaurant, BBQ

Geen zin om na je werk nog te koken?  Bij de HALL kun je de heerlijke daghappen van Buurman & Buurman afhalen! Of, nóg makkelijker: laat ze bezorgen.

de Burgers

Na jarenlang veldonderzoek zijn we tot de ultieme burger gekomen. Niet ultiem in de zin van “we gooien er zoveel mogelijk toppings op en dan zal ‘ie vast wel smaken”, maar ultiem in de zin van: Het perfecte rundvlees, het perfecte broodje en de perfecte toppings. Precies in balans, niet teveel & niet te weinig. Nieuwsgierig achter het verhaal van onze burgers? >>

Finale Beste Burger van NL Finest

Dit is niet onopgemerkt gebleven. Tijdens onze eerste deelname, belandden we in de finale van De Beste Burger van Nederland Finest 2018 en behaalden we de vierde plaats!

Met naast de burgers op de kaart, elke maand een nieuwe verrassende #BurgervandeMaand!

Buiten eten op het terras!

Als je de HALL binnenkomt, wordt je verrast door de industriële, maar tegelijkertijd gezellige sfeer. Maar als de zon schijnt, is het terras van de HALL ook zeker niet verkeerd! In de voortuin beschikt de HALL over een zonnig terras, waar je heerlijk buiten kunt eten.

Gezond en lekker voor iedereen

We vinden het belangrijk dat iedereen bij ons terecht kan, dus is er standaard voldoende keuze voor mensen met een voedselallergie (lactose, gluten, noten) of speciaal dieet. Is je allergie of dieet minder gangbaar? Laat het ons dan van te voren weten. Dan zorgen we dat er ook voor jou iets lekkers op tafel komt.

Lokaal en bijzonder

Onze ingrediënten halen we bij bijzondere, vaak lokale, leveranciers. Naast op de smaak letten we bij de keuze van de producten op dierenwelzijn en milieu-impact. Zo is het vlees van onze burgers bijvoorbeeld van koeien die na hun pensioen als melkkoe nog een tweede leven hebben gekregen.

Werken

Restaurant de HALL | burgerEI & zakenlui ligt super centraal, vlak naast de A12 aan de rand van bedrijventerrein Middelland in Woerden. Ben je wat vroeg voor een afspraak bij een van de bedrijven in de buurt? Dagje flexwerken? Zoek een lekkere werkplek in het restaurant en klap je laptop dan open aan een van onze tafeltjes. Je kunt gratis gebruikmaken van het snelle WIFI-netwerk. Ook ben je van harte welkom voor een werkoverleg onder het genot van een lekkere kop koffie of thee of verse lunch in 1 van onze zalen. Informeer naar de mogelijkheden.

Smaak0
Service0
Sfeer0