Aangepaste openingstijden zomervakantie
Maandag 15 juli t/m vrijdag 26 juli geopend van 09.00 tot 15.00 uur. Klein buffet en a la carte, bezorgen en afhaal voor 15.00 uur.

Lunchen, koffie drinken en borrelen in de HALL


In de HALL koken we met verse, vaak lokale producten. We blijven ver van pakjes en zakjes en we houden ervan om gewone dingen ongewoon lekker te maken.
Wij zijn van maandag t/m vrijdag geopend van 08:00 -18:00 uur. Kom langs voor een heerlijke lunch, een kop koffie met huisgemaakte taart of een gezellige borrel.

  • de ideale plek voor een koffiedate, lunchafspraak of borrel
  • (on)gewoon lekker, vaak lokaal en altijd vers
  • healthy choices & guilty pleasures
  • creatieve plek, warm industrieel met een knipoog naar de techniek
  • heerlijk terras met festival vibes (fijn om even het hoofd leeg te maken!)
  • lekker centraal, goed bereikbaar en gratis parkeren voor de deur

» bekijk hier ons menu

 

Zeker zijn van een tafeltje?

Wil je zeker zijn van een plekje, reserveer dan even door te bellen naar 0348-705280. Niet gereserveerd en spontane trek? Je kunt natuurlijk ook last-minute nog even bellen of langskomen om te kijken of er nog plek is.

» reserveer een plekje

Tijdens de lunch staat het VERSLOKET gevuld met verse broodjes, salades, warme snacks en soep. Kies iets lekkers van het buffet en geniet! Heb je wat meer tijd? Zoek een plekje tussen de kussens op de bank en ontdek de heerlijke gerechten op ons à la carte menu met bovenste beste burgers, gezonde eiergerechten, kraakverse salades en rijkelijk belegde broodjes.
Een vrijdagmiddagborrel na het werk? Een drankje doen om jullie succes te vieren? Een afscheidsborrel van een collega? Of gewoon, gezellig borrelen met vrienden? In de HALL hebben we heerlijk (speciaal) bier, lekkere wijnen en fijne borrelhappen. Kleine en grote groepen kunnen voor elke gelegenheid bij ons terecht.
Een werkoverleg onder het genot van een goede kop koffie? Flexwerken in stijl door je laptop open klappen en jezelf verwennen met een kop thee uit Parijs?  Enne… die perfecte cappuccino of heerlijke thee smaakt nóg lekkerder naast een taartje of koek.

 

Onze menukaart

 

Lunchkaart

  

Koffiekaart

 

catering

Hoe gezellig de HALL ook is, de HALL crew komt graag naar je toe. Broodjes voor tijdens een vergadering op de zaak? Overwerken? Bedrijfsfeest? Iets te vieren? De HALL kan alle wensen vervullen op het gebied van catering. Van broodjes tot BBQ en buffet, kraakvers en tot in de puntjes geregeld.

restaurant

Tijdens de lunch staat het VERSLOKET gevuld met lekkers. Kies iets lekkers van het buffet en geniet! Meer tijd? Ga dan rustig zitten en ontdek de heerlijke gerechten op ons à la carte menu: bovenste beste burgers, gezonde eiergerechten, kraakverse salades en rijkelijk belegde broodjes!

zaallen

Op zoek naar een duurzame, dynamische en inspirerende locatie voor jouw zakelijke bijeenkomst, vergadering, evenement of congres? De HALL en de ZAALLen bieden ruimte aan groepen tot 220 personen. Centraal gelegen en goed bereikbaar.

vacatures

de HALL crew bestaat uit enthousiaste lekkerbekken met een passie voor verrassend, gezond en lekker eten. We zetten alles op alles om van elk bezoek een feestje te maken en onze gasten in de watten te leggen. En er is nog plek in  HALL crew voor meer lekkerbekken! Werken in Woerden, met gezelligheid van de horeca en de luxe van kantooruren.

Actueel

Actueel

Burger van de Maand

Benieuwd naar onze burger?

Fietsvierdaagse Woerden

Op 12 juni start de Woerdense Fietsvierdaagse! Vier dagen lang mogen wij het start- en eindpunt zijn. Begin je fietstocht met een lekkere kop koffie of thee met taart, of trakteer jezelf op heerlijke lunch.

Nieuw Menu!

We hebben een nieuwe menukaart! Benieuwd wat je allemaal kunt kiezen van het a la carte menu? Lees dan gauw verder!

Blij Ei April

Lees hier alles over het Blije Ei van de maand april! (Want die wil je!)  

volg ons ook op:

Ervaringen

Ervaringen

Ik werk graag  in de Hall, de lunch is voortreffelijk en er is altijd een rustig plekje waar ik me dan gelijk weer thuis voel
Lieneke van Dam
Of het nou even rustig een concept uitwerken is of met een grote groep een vergadering, bij de Hall zitten we altijd goed!
Johan / IC & B
Als schrijver/illustrator zocht ik een leuke inspirerende werkplek. Inmiddels zijn we vier boeken verder en zit ik nog steeds graag aan een van de tafeltjes in de Hall. Een lekker kopje koffie erbij en op naar de...
Ilona G.
Fijne plek met lekker ruime vergaderzalen, eh zaallen bedoel ik dan natuurlijk :)
Anton van Wilgen

Op de hoogte blijven

 

schrijf je in op de nieuwsbrief

Korenmolenlaan 4 | Woerden

De HALL is geopend van ma t/m do van 08:30 -18:00 uur en op vrijdag van 08:30 - 16:00

Wij zijn telefonisch te bereiken van 8:30-17:00

Korenmolenlaan 4
Woerden

De HALL is geopend van ma t/m do van 08:30 - 18:00 uur en op vrijdag van 08:30 - 16:00

Wij zijn telefonisch te bereiken van 8:30-17:00

KvK nr 72046767
Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring

Email: frontoffice@dehall.nl
Tel: 0348-705280

© 2022 de Hall - Woerden | Ontwerp & realisatie: Buro Fudge & De Goudse Wolf

Werkwijze

 

Uitleg bestellen / bezorgen

De stappen van ons bestelproces

*Op dit moment is het alleen mogelijk om maaltijden af te halen

Speciale wensen

Heb je speciale wensen? Wil je een bestelling cadeau geven? Heb je allergieën? Er is tijdens het online bestellen ruimte om dit aan te geven.  

Betaling

We maken gebruik van iDEAL via Mollie. Even opletten: klik na een geslaagde betaling het betaalscherm niet zelf weg, maar wacht tot je automatisch weer terugkeert naar onze website. Zo weten we zeker dat de bestelbevestiging goed aankomt per e-mail bij jou en bij ons.