Aangepaste openingstijden zomervakantie
Maandag 15 juli t/m vrijdag 26 juli geopend van 09.00 tot 15.00 uur. Klein buffet en a la carte, bezorgen en afhaal voor 15.00 uur.

Internationale dag van de ChefVandaag vieren we de Internationale Dag van de Chef en er is geen betere gelegenheid om onze geweldige chef-koks én de gehele keukencrew van de HALL in de schijnwerpers te zetten! 

Elke dag zorgen zij voor een bomvol lunchbuffet met vers belegde broodjes, wraps, salades, soep en guilty pleasures. Daarnaast kan je in het restaurant van ons a la carte menu bestellen en is de keukencrew ook nog bezig met de leukste en lekkerste opdrachten op locatie!  


Benieuwd wie er allemaal in onze keuken te vinden zijn?? 
 

Rogier - Chef

Rogier is een zeer gepassioneerde en vernieuwende chef. In zijn chef-carrière houdt Rogier zich veel bezig met duurzaam geproduceerd eten en dat proeven we terug in onze de keuken! Sinds dit voorjaar zorgt hij voor een frisse én duurzame wind door De HALL. 


Didi - Chef

Sinds jaar en dag is Didi al betrokken bij alle ondernemingen van Frans, de eigenaar. Van Buurman en Buurman en Lange Tafels in het Gras, tot de Hall. Didi was overal bij. Als er één woord is dat Didi kent, dan is dat “Werken”. En als tweede misschien “Hard”. Op piekmomenten beheert Didi zijn keuken als een ware maestro, en wist je dat als het even kan, Didi het liefst op zijn motor naar het werk komt, met heavy metal in zijn oren!
 

Wesley - Kok

Van broodjes maken tot aan de Boretti BBQ de lekkerste steaks maken, Wesley draait zijn hand er niet voor om. Al vele jaren kan je deze HALL-veteraan terugvinden in onze keuken, en we zijn heel blij met 'm!
 

Joey - Zelfstandig werkend kok

Onze nieuw kid in town, sinds 1 oktober werkzaam bij de Hall. Met zijn jonge leeftijd heeft Joey al aardig wat ervaring in de keuken. Wij zijn blij dat hij ons team is komen versterken!


Lia – Rots in de branding

Lia is van alle markten thuis, zij smeert broodjes, helpt met alles inpakken en bezorgen bij onze vaste gasten en zorgt dat alles wat vies is schoon wordt!

Terug naar het overzicht

catering

Hoe gezellig de HALL ook is, de HALL crew komt graag naar je toe. Broodjes voor tijdens een vergadering op de zaak? Overwerken? Bedrijfsfeest? Iets te vieren? De HALL kan alle wensen vervullen op het gebied van catering. Van broodjes tot BBQ en buffet, kraakvers en tot in de puntjes geregeld.

restaurant

Tijdens de lunch staat het VERSLOKET gevuld met lekkers. Kies iets lekkers van het buffet en geniet! Meer tijd? Ga dan rustig zitten en ontdek de heerlijke gerechten op ons à la carte menu: bovenste beste burgers, gezonde eiergerechten, kraakverse salades en rijkelijk belegde broodjes!

zaallen

Op zoek naar een duurzame, dynamische en inspirerende locatie voor jouw zakelijke bijeenkomst, vergadering, evenement of congres? De HALL en de ZAALLen bieden ruimte aan groepen tot 220 personen. Centraal gelegen en goed bereikbaar.

vacatures

de HALL crew bestaat uit enthousiaste lekkerbekken met een passie voor verrassend, gezond en lekker eten. We zetten alles op alles om van elk bezoek een feestje te maken en onze gasten in de watten te leggen. En er is nog plek in  HALL crew voor meer lekkerbekken! Werken in Woerden, met gezelligheid van de horeca en de luxe van kantooruren.

Actueel

Actueel

Burger van de Maand

Benieuwd naar onze burger?

Fietsvierdaagse Woerden

Op 12 juni start de Woerdense Fietsvierdaagse! Vier dagen lang mogen wij het start- en eindpunt zijn. Begin je fietstocht met een lekkere kop koffie of thee met taart, of trakteer jezelf op heerlijke lunch.

Nieuw Menu!

We hebben een nieuwe menukaart! Benieuwd wat je allemaal kunt kiezen van het a la carte menu? Lees dan gauw verder!

Blij Ei April

Lees hier alles over het Blije Ei van de maand april! (Want die wil je!)  

volg ons ook op:

Ervaringen

Ervaringen

Fijne plek met lekker ruime vergaderzalen, eh zaallen bedoel ik dan natuurlijk :)
Anton van Wilgen
Of het nou even rustig een concept uitwerken is of met een grote groep een vergadering, bij de Hall zitten we altijd goed!
Johan / IC & B
Ik werk graag  in de Hall, de lunch is voortreffelijk en er is altijd een rustig plekje waar ik me dan gelijk weer thuis voel
Lieneke van Dam
Als schrijver/illustrator zocht ik een leuke inspirerende werkplek. Inmiddels zijn we vier boeken verder en zit ik nog steeds graag aan een van de tafeltjes in de Hall. Een lekker kopje koffie erbij en op naar de...
Ilona G.

Op de hoogte blijven

 

schrijf je in op de nieuwsbrief

Korenmolenlaan 4 | Woerden

De HALL is geopend van ma t/m do van 08:30 -18:00 uur en op vrijdag van 08:30 - 16:00

Wij zijn telefonisch te bereiken van 8:30-17:00

Korenmolenlaan 4
Woerden

De HALL is geopend van ma t/m do van 08:30 - 18:00 uur en op vrijdag van 08:30 - 16:00

Wij zijn telefonisch te bereiken van 8:30-17:00

KvK nr 72046767
Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring

Email: frontoffice@dehall.nl
Tel: 0348-705280

© 2022 de Hall - Woerden | Ontwerp & realisatie: Buro Fudge & De Goudse Wolf

Werkwijze

 

Uitleg bestellen / bezorgen

De stappen van ons bestelproces

*Op dit moment is het alleen mogelijk om maaltijden af te halen

Speciale wensen

Heb je speciale wensen? Wil je een bestelling cadeau geven? Heb je allergieën? Er is tijdens het online bestellen ruimte om dit aan te geven.  

Betaling

We maken gebruik van iDEAL via Mollie. Even opletten: klik na een geslaagde betaling het betaalscherm niet zelf weg, maar wacht tot je automatisch weer terugkeert naar onze website. Zo weten we zeker dat de bestelbevestiging goed aankomt per e-mail bij jou en bij ons.