CULIGIFT


De HALL houdt van lekker eten en mensen in de watten leggen. Dat laatste is lastig, nu het restaurant niet open mag.
Naast de Buurman maaltijden doen we met enige regelmaat is speciaals. De SweetBox voor moederdag bijvoorbeeld en de Snert-tas met de koeiemart. Dit soort culinaire cadeaupakketten zijn ontzettend leuk om te bedenken en te maken. En het leukste is: We kunnen er mensen blij mee maken. Zo kunnen we ze toch een beetje in de watten leggen!Met dat gegeven hebben we CULIGIFT in het leven geroepen en verzorgen we lekkere cadeaus om op te eten. Om weg te geven, of om jezelf op te trakteren. Van compact brievenbusgeluk tot groot pakket met toeters en bellen. Figuurlijk dan, want zoals we al vertelden: Onze pakketten zijn vooral eetbaar. En dat kun je van toeters en bellen niet zeggen. 

MET LIEFDE

Hoe groot of hoe klein ook: Alle CULIGIFTS zijn met zorg gemaakt, met de passie, kwaliteit en creativiteit zoals je van de HALL gewend bent. Daarvoor werken we nauw samen met onze lokale leveranciers. Uiteraard zitten in veel pakketten ook iets lekkers uit eigen keuken. We hebben CULIGIFTS in allerlei smaken, met voor ieder wat wils. De spreekwoorden zeggen het al: Liefde gaat door de maag en eten verbindt. Een CULIGIFT is altijd een goed idee. Zakelijk of privé. Als relatiegeschenk, als verrassing voor je personeel, om iemand een hart onder de riem te steken, te bedanken of te feliciteren.

ONLINE LUNCHEN OF BORRELEN

Een CULIGIFT is óók een fijne aanvulling bij een online event. Hoe leuk, om dan tóch, al zit je allemaal in je eigen bubbel, gezamenlijk hetzelfde te lunchen of te borrelen. Zo maakten wij voor de Beroepsvereniging Echoscopisten Nederland (BEN) een vers lunch & bites pakket, dat door de brievenbus kan. Een verse pompoensoep, couscoussalade, pecannoten taartje, thee, nootjes en Tiny Tony's. 370 echoscopisten werden op deze manier verrast.Terug naar het overzicht

catering

Hoe gezellig de HALL ook is, de HALL crew komt graag naar je toe. Broodjes voor tijdens een vergadering op de zaak? Overwerken? Bedrijfsfeest? Iets te vieren? De HALL kan alle wensen vervullen op het gebied van catering. Van broodjes tot BBQ en buffet, kraakvers en tot in de puntjes geregeld.

restaurant

Tijdens de lunch staat het VERSLOKET gevuld met lekkers. Kies iets lekkers van het buffet en geniet! Meer tijd? Ga dan rustig zitten en ontdek de heerlijke gerechten op ons à la carte menu: bovenste beste burgers, gezonde eiergerechten, kraakverse salades en rijkelijk belegde broodjes!

zaallen

Op zoek naar een duurzame, dynamische en inspirerende locatie voor jouw zakelijke bijeenkomst, vergadering, evenement of congres? De HALL en de ZAALLen bieden ruimte aan groepen tot 220 personen. Centraal gelegen en goed bereikbaar.

vacatures

de HALL crew bestaat uit enthousiaste lekkerbekken met een passie voor verrassend, gezond en lekker eten. We zetten alles op alles om van elk bezoek een feestje te maken en onze gasten in de watten te leggen. En er is nog plek in  HALL crew voor meer lekkerbekken! Werken in Woerden, met gezelligheid van de horeca en de luxe van kantooruren.

Actueel

Actueel

Blij Ei April

Lees hier alles over het Blije Ei van de maand april! (Want die wil je!)  

Discotrain 20 april

Op 20 april gaan we back to the 70s, 80s & 90s bij De HALL! Dus poets je dansschoenen en je smeer je zangstem want de DJ’s draaien de beste disco & danskrakers die we allemaal kennen en waarbij je niet stil kunt blijven staan!

Internationale dag van de Chef

Internationale dag van de Chef! Tijd om onze chefs, maar óók de rest van onze keuken crew in het zonnetje te zetten! 

Wereld Ei Dag bij de HALL

Ei, ei, ei en we zijn zo blij! Want op vrijdag 13 oktober is het Wereld Ei Dag. En dat vieren we met heel veel eieren natuurlijk!

Dus lees vlug verder wat er op deze feestdag te beleven is bij De HALL.

volg ons ook op:

Ervaringen

Ervaringen

Fijne plek met lekker ruime vergaderzalen, eh zaallen bedoel ik dan natuurlijk :)
Anton van Wilgen
Als schrijver/illustrator zocht ik een leuke inspirerende werkplek. Inmiddels zijn we vier boeken verder en zit ik nog steeds graag aan een van de tafeltjes in de Hall. Een lekker kopje koffie erbij en op naar de...
Ilona G.
Ik werk graag  in de Hall, de lunch is voortreffelijk en er is altijd een rustig plekje waar ik me dan gelijk weer thuis voel
Lieneke van Dam
Of het nou even rustig een concept uitwerken is of met een grote groep een vergadering, bij de Hall zitten we altijd goed!
Johan / IC & B

Op de hoogte blijven

 

schrijf je in op de nieuwsbrief

Korenmolenlaan 4 | Woerden

De HALL is geopend van ma t/m do van 08:30 -18:00 uur en op vrijdag van 08:30 - 16:00

Wij zijn telefonisch te bereiken van 8:30-17:00

Korenmolenlaan 4
Woerden

De HALL is geopend van ma t/m do van 08:30 - 18:00 uur en op vrijdag van 08:30 - 16:00

Wij zijn telefonisch te bereiken van 8:30-17:00

KvK nr 72046767
Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring

Email: frontoffice@dehall.nl
Tel: 0348-705280

© 2022 de Hall - Woerden | Ontwerp & realisatie: Buro Fudge & De Goudse Wolf

Werkwijze

 

Uitleg bestellen / bezorgen

De stappen van ons bestelproces

*Op dit moment is het alleen mogelijk om maaltijden af te halen

Speciale wensen

Heb je speciale wensen? Wil je een bestelling cadeau geven? Heb je allergieën? Er is tijdens het online bestellen ruimte om dit aan te geven.  

Betaling

We maken gebruik van iDEAL via Mollie. Even opletten: klik na een geslaagde betaling het betaalscherm niet zelf weg, maar wacht tot je automatisch weer terugkeert naar onze website. Zo weten we zeker dat de bestelbevestiging goed aankomt per e-mail bij jou en bij ons.