Woensdag 6 december is de HALL de hele dag gesloten.

Een fijne flexplek

én gratis parkeren voor slechts één kop koffie
 

Is dat flex of niet? Flexwerken bij de HALL in Woerden: Een gezellige werkplek, gratis parkeren voor de deur, prima Wifi en een té lekkere kraakverse lunch binnen handbereik. En het kost je slechts één kop koffie. Je hoeft geen huur te betalen, maar je betaalt gewoon voor je drankjes en happen.

  • Gezellige werkplek met prima faciliteiten
  • Kost slechts één kop koffie
  • Heerlijke lunch binnen handbereik
  • Gratis parkeren voor de deur
  • Hard gewerkt? Dan kun je jezelf aan het eind van de dag op een wijntje of biertje trakteren  😉

HET NIEUWE WERKEN

Een dagje thuiswerken is al lang niet meer alleen weggelegd voor ZZP’ers. Even klaar met thuis en op zoek naar een stimulerende omgeving met goede koffie (en thee!) en een gezonde lunch om daar je laptop uit te klappen? Dan ben je bij ons op je plek!

de HALL is lekker ruim, heeft prima wifi en voldoende stroompunten om jouw mobiele kantoor van energie te voorzien.

JOUW COLLEGA’S VOOR ÉÉN DAG

De HALL crew is vriendelijk en gastvrij. Geef gerust aan hoe jij het graag hebben wil. Mogen ze je lekker met rust laten en geef je zelf aan wanneer je een kop koffie wil? Of vind je het juist fijn als ze je af en toe even vragen, of alles nog naar wens is?
Heb je die dag ook een afspraak gepland in de HALL, laat dat even weten, dan houden we daar rekening mee.

LUNCHTIME!

Tijdens de lunch kun je gebruik maken van het VERSLOKET. Een lunchbuffet dat gevuld staat met knalverse salades, hartverwarmende soepen en rijk belegde broodjes. Of kies iets lekkers van de kaart. De burgers en uitsmijters zijn zeker aan te raden!

GRAAG WAT PRIVACY?

Moet je écht even aan de bak en ben je op zoek naar een werkplek voor een dag, mét een beetje privacy? Vraag dan of ZAALL 3 (link naar ZAALL 3) vrij is. Dat is een compacte vergaderzaal die ook zeer geschikt is als flexplek of klein kantoor-voor-een-dag.

» Is zaall 2 beschikbaar?

catering

Hoe gezellig de HALL ook is, de HALL crew komt graag naar je toe. Broodjes voor tijdens een vergadering op de zaak? Overwerken? Bedrijfsfeest? Iets te vieren? De HALL kan alle wensen vervullen op het gebied van catering. Van broodjes tot BBQ en buffet, kraakvers en tot in de puntjes geregeld.

restaurant

Tijdens de lunch staat het VERSLOKET gevuld met lekkers. Kies iets lekkers van het buffet en geniet! Meer tijd? Ga dan rustig zitten en ontdek de heerlijke gerechten op ons à la carte menu: bovenste beste burgers, gezonde eiergerechten, kraakverse salades en rijkelijk belegde broodjes!

zaallen

Op zoek naar een duurzame, dynamische en inspirerende locatie voor jouw zakelijke bijeenkomst, vergadering, evenement of congres? De HALL en de ZAALLen bieden ruimte aan groepen tot 220 personen. Centraal gelegen en goed bereikbaar.

vacatures

de HALL crew bestaat uit enthousiaste lekkerbekken met een passie voor verrassend, gezond en lekker eten. We zetten alles op alles om van elk bezoek een feestje te maken en onze gasten in de watten te leggen. En er is nog plek in  HALL crew voor meer lekkerbekken! Werken in Woerden, met gezelligheid van de horeca en de luxe van kantooruren.

Actueel

Actueel

a December to remember

Gezelligheid, warm, winter, snufje glitter hier en daar, kerstlichtjes, kaarslicht met een industrieel tintje. Dát is hoe de HALL eruit ziet in de dagen voor kerst! We hebben mooie kerstarrangementen samengesteld, zodat jij je collega’s of personeel kan trakteren op een onvergetelijk kerstfeest. Van luxe kerstborrel tot gezellig shared Xmas dinner en van alles-erop-en-eraan Kerstbuffet tot sprankelend Nieuwjaarsontbijt.

 

Internationale dag van de Chef

Internationale dag van de Chef! Tijd om onze chefs, maar óók de rest van onze keuken crew in het zonnetje te zetten! 

Wereld Ei Dag bij de HALL

Ei, ei, ei en we zijn zo blij! Want op vrijdag 13 oktober is het Wereld Ei Dag. En dat vieren we met heel veel eieren natuurlijk!

Dus lees vlug verder wat er op deze feestdag te beleven is bij De HALL.

Krokettendag bij de HALL

Op maandag 9 oktober is het Nationale Krokettendag. Dat moet gevierd worden! Hoe? Met kroketten natuurlijk!

Wij nodigen jullie van harte uit voor deze nationale feestdag die je werkdag een heel stuk leuker (en vooral lekkerder!) maakt. En er valt nog wat te winnen ook!

volg ons ook op:

Ervaringen

Ervaringen

Ik werk graag  in de Hall, de lunch is voortreffelijk en er is altijd een rustig plekje waar ik me dan gelijk weer thuis voel
Lieneke van Dam
Als schrijver/illustrator zocht ik een leuke inspirerende werkplek. Inmiddels zijn we vier boeken verder en zit ik nog steeds graag aan een van de tafeltjes in de Hall. Een lekker kopje koffie erbij en op naar de...
Ilona G.
Fijne plek met lekker ruime vergaderzalen, eh zaallen bedoel ik dan natuurlijk :)
Anton van Wilgen
Of het nou even rustig een concept uitwerken is of met een grote groep een vergadering, bij de Hall zitten we altijd goed!
Johan / IC & B

Op de hoogte blijven

 

schrijf je in op de nieuwsbrief

Korenmolenlaan 4 | Woerden

De HALL is geopend van ma t/m vrij 08:00-18:00

Wij zijn telefonisch te bereiken van 8:00-17:00

Korenmolenlaan 4
Woerden

De HALL is geopend van ma t/m vrij 08:00-18:00

Wij zijn telefonisch te bereiken van 8:00-17:00

KvK nr 72046767
Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring

Email: frontoffice@dehall.nl
Tel: 0348-705280

© 2022 de Hall - Woerden | Ontwerp & realisatie: Buro Fudge & De Goudse Wolf

Werkwijze

 

Uitleg bestellen / bezorgen

De stappen van ons bestelproces

*Op dit moment is het alleen mogelijk om maaltijden af te halen

Speciale wensen

Heb je speciale wensen? Wil je een bestelling cadeau geven? Heb je allergieën? Er is tijdens het online bestellen ruimte om dit aan te geven.  

Betaling

We maken gebruik van iDEAL via Mollie. Even opletten: klik na een geslaagde betaling het betaalscherm niet zelf weg, maar wacht tot je automatisch weer terugkeert naar onze website. Zo weten we zeker dat de bestelbevestiging goed aankomt per e-mail bij jou en bij ons.