FLEXWERKEN IN DE HALL

FLEXEN WAAR JE MAAR WILT

FACILITEITEN

ZZP’ers, fulltimers en parttimers… sinds de start van de corona-pandemie zijn er veel mensen in aanraking gekomen met flexwerken. Thuiswerken is het nieuwe "normaal".  Maarr... ben je jouw thuisomgeving toch even zat? Wil je werken in een stimulerende en vernieuwde omgeving? Pak dan je laptop onder je arm, pak de auto of spring op de fiets en kom naar de HALL! Bij de HALL is er genoeg ruimte en zijn er vele faciliteiten voor de flexwerkers. Er is volop gratis parkeerruimte en je kunt naast je laptop ook je auto inpluggen. Wat wil je nog meer?
Zo kun je natuurlijk gewoon een tafeltje uitkiezen in het restaurant. Laptop op tafel, cappuccino of latte macchiato erbij en aan de slag! Er is gratis wifi & er zijn stopcontacten op allerlei plekken, dus je kunt overal je laptop inprikken. Schuif aan bij de grote leestafel, neem plaats op de bank of zoek een plekje aan de werkbar, zodat je makkelijk kunt afwisselen tussen staand en zittend werken en maak er een productieve dag van.

Elke dag zijn er weer genoeg flexwerkers te vinden in het restaurant, dus je hebt de kans om lekker te sparren met anderen en nieuwe mensen te ontmoeten.Liever wat meer privacy? Dat kan! In de HALL zijn er meerdere ZAALLEN die gebruikt kunnen worden voor allerlei doeleinden. Vooral ZAALL 2 is perfect voor flexwerkers. Het is klein maar fijn: een vergaderzaal of werkplek voor maximaal 8 personen. Deze ZAALL is uitermate geschikt als flexplek voor een projectgroepje of voor een flexwerker die graag ruim zit. ZAALL 2 wordt ook regelmatig ingezet als informele boardroom en is geschikt voor brainstormsessies, vergaderingen of trainingen met een compact team. Bekijk hier alle mogelijkheden van de ZAALLEN.
Flexwerken hoeft natuurlijk niet alleen.

Neem gezellig wat collega’s mee of spreek af met je sparringpartner of opdrachtgever in de HALL. Voor een plekje in het restaurant hoef je niet te reserveren. Het mag wel, dus wil je teleurstelling voorkomen, dan kun je natuurlijk altijd even laten weten dat je komt. ZAALL 2 dient wel van te voren geboekt te worden.

Koffie & thee, water & sapjes of een verkwikkende middagsnack… alles valt te regelen. Voor lunch of diner zijn er diverse mogelijkheden. Van basic tot zeer uitgebreid en alles ertussen in.Je kunt gewoon eten in het restaurant, er is een heerlijk lunchbuffet waar iedere dag weer allerlei lekkere creaties liggen van de keuken. Wraps, broodjes, salades en snacks, je vind het allemaal op het lunchbuffet! Daarnaast hebben we een fijne lunchkaart voor als je uitgebreider wilt lunchen. In de ZAALLen kan de lunch op aanvraag worden geserveerd.de HALL beschikt natuurlijk over alle faciliteiten die jij nodig hebt om te kunnen werken. Gratis WiFi, ledschermen, geluid, flipovers, beamer… ga zo maar door.

Wil jij, samen met collega’s of individueel, eens komen flexwerken bij de HALL? Je kunt natuurlijk altijd even binnen komen lopen en plaats nemen in het restaurant. Wil je liever wat meer rust en meer faciliteiten? Huur dan gewoon een keertje ZAALL 2. Wij helpen je graag op weg om er een productieve dag van te maken! Meer weten? Neem dan even  contact met ons op.Terug naar het overzicht

catering

Hoe gezellig de HALL ook is, de HALL crew komt graag naar je toe. Broodjes voor tijdens een vergadering op de zaak? Overwerken? Bedrijfsfeest? Iets te vieren? De HALL kan alle wensen vervullen op het gebied van catering. Van broodjes tot BBQ en buffet, kraakvers en tot in de puntjes geregeld.

restaurant

Tijdens de lunch staat het VERSLOKET gevuld met lekkers. Kies iets lekkers van het buffet en geniet! Meer tijd? Ga dan rustig zitten en ontdek de heerlijke gerechten op ons à la carte menu: bovenste beste burgers, gezonde eiergerechten, kraakverse salades en rijkelijk belegde broodjes!

zaallen

Op zoek naar een duurzame, dynamische en inspirerende locatie voor jouw zakelijke bijeenkomst, vergadering, evenement of congres? De HALL en de ZAALLen bieden ruimte aan groepen tot 220 personen. Centraal gelegen en goed bereikbaar.

vacatures

de HALL crew bestaat uit enthousiaste lekkerbekken met een passie voor verrassend, gezond en lekker eten. We zetten alles op alles om van elk bezoek een feestje te maken en onze gasten in de watten te leggen. En er is nog plek in  HALL crew voor meer lekkerbekken! Werken in Woerden, met gezelligheid van de horeca en de luxe van kantooruren.

Actueel

Actueel

#gezocht productiehulp

Hey harde werker! Wil jij werken in een creatieve, dynamische keuken en op de tofste locaties? Als productiemedewerker catering van  de HALL en  offroad.catering ga je met veel plezier aan de slag!

FLEXWERKEN IN DE HALL

Thuiswerken is het nieuwe "normaal". Maar...ben je jouw thuisomgeving toch even zat? Wil je werken in een stimulerende en vernieuwde omgeving? Pak dan je laptop onder je arm, pak de auto of spring op de fiets en kom naar de HALL!

Burger van de Maand juni The Green Goddess

Onze chefs, Didi & Rogier, hebben weer een heerlijke burger van de maand bedacht: The Green Goddess  Heel de maand juni kun je deze heerlijke vegaburger bestellen!

WE HEBBEN 2 NIEUWE CHEFS

We hebben niet 1, maar 2 nieuwe chefs in de HALL! Rogier is een zeer enthousiaste, gepassioneerde en vernieuwende chef-kok. Didi is een echte duizendpoot, en een oude bekende van De HALL.

volg ons ook op:

Ervaringen

Ervaringen

Als schrijver/illustrator zocht ik een leuke inspirerende werkplek. Inmiddels zijn we vier boeken verder en zit ik nog steeds graag aan een van de tafeltjes in de Hall. Een lekker kopje koffie erbij en op naar de...
Ilona G.
Fijne plek met lekker ruime vergaderzalen, eh zaallen bedoel ik dan natuurlijk :)
Anton van Wilgen
Ik werk graag  in de Hall, de lunch is voortreffelijk en er is altijd een rustig plekje waar ik me dan gelijk weer thuis voel
Lieneke van Dam
Of het nou even rustig een concept uitwerken is of met een grote groep een vergadering, bij de Hall zitten we altijd goed!
Johan / IC & B

Op de hoogte blijven

 

schrijf je in op de nieuwsbrief

Korenmolenlaan 4 | Woerden

De HALL is geopend van ma t/m vrij 08:00-18:00

Wij zijn telefonisch te bereiken van 8:00-17:00

Korenmolenlaan 4
Woerden

De HALL is geopend van ma t/m vrij 08:00-18:00

Wij zijn telefonisch te bereiken van 8:00-17:00

KvK nr 72046767
Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring

Email: frontoffice@dehall.nl
Tel: 0348-705280

© 2022 de Hall - Woerden | Ontwerp & realisatie: Buro Fudge & De Goudse Wolf

Werkwijze

 

Uitleg bestellen / bezorgen

De stappen van ons bestelproces

*Op dit moment is het alleen mogelijk om maaltijden af te halen

Speciale wensen

Heb je speciale wensen? Wil je een bestelling cadeau geven? Heb je allergieën? Er is tijdens het online bestellen ruimte om dit aan te geven.  

Betaling

We maken gebruik van iDEAL via Mollie. Even opletten: klik na een geslaagde betaling het betaalscherm niet zelf weg, maar wacht tot je automatisch weer terugkeert naar onze website. Zo weten we zeker dat de bestelbevestiging goed aankomt per e-mail bij jou en bij ons.