Evenementen

Dé industriële eventlocatie in het Groene Hart.

Met haar drie ZAALLen, grote restaurant, het terras en de gratis  parkeerruimte, is de HALL zeer geschikt voor het hosten van mooie evenementen en inspirerende congressen.

GOED BEREIKBAAR!

De HALL ligt lekker centraal in Midden Nederland, hierdoor zijn we voor iedereen goed bereikbaar. NS station Woerden bevindt zich op loopafstand. Met de auto is het twee minuten rijden vanaf afrit Woerden op de A12. Voor de deur parkeren kan ook, want we beschikken over volop gratis parkeerruimte.

 


 

SAMEN

Samen organiseren en verzorgen wij jullie evenement of congres. Wij werken graag nauw samen met de organisatie en denken mee aan de invulling van het evenement en zorgen voor de juiste faciliteiten. Waar nodig hebben warme contacten met bedrijven die onze faciliteiten (op gebied van licht en geluid bijvoorbeeld) kunnen aanvullen.
De catering regelen we vanuit onze eigen keuken. Vers, goed en afgestemd op jullie wensen.
 

» samen kijken naar jouw evenement

 

PORTFOLIO

Deze evenementen hebben wij met veel liefde verzorgd in de HALL:

FOOD GOOD FESTIVAL was een eenmalig evenement voor het goede doel. Tijdens het Festival kon je genieten op gebied van food,  avontuur, DIY, sport en muziek. De opbrengst van het Festival ging naar de LINDA.foundation.

LEGO HALL is een evenement waarbij je zou willen, dat je zelf ook nog kind was: Duizenden LEGO-steentjes in ZAALL 1, waar kinderen eindeloos mee kunnen bouwen. Een tentoonstelling waar je toffe bouwwerken of bijzondere LEGO verzamelingen kunt bewonderen.

 

WijnHALL is een uniek Wijnevent in het Groene Hart. Wijnkenners én -genieters kunnen tijdens dit evenement echt hun wijnhart helemaal ophalen.

JOUW EVENT OF CONGRES OOK IN DE HALL?!

  • centraal in de Randstad, vlakbij Utrecht
  • goed bereikbaar en gratis parkeren voor de deur
  • op loopafstand van NS station Woerden
  • dynamisch, flexibel en duurzaam
  • tot 220 personen
  • goede audiovisuele middelen
  • uitstekende en creatieve catering in huis
  • gastvrije & professionele crew
  • tot in de puntjes geregeld

» neem contact op met ons

catering

Hoe gezellig de HALL ook is, de HALL crew komt graag naar je toe. Broodjes voor tijdens een vergadering op de zaak? Overwerken? Bedrijfsfeest? Iets te vieren? De HALL kan alle wensen vervullen op het gebied van catering. Van broodjes tot BBQ en buffet, kraakvers en tot in de puntjes geregeld.

restaurant

Tijdens de lunch staat het VERSLOKET gevuld met lekkers. Kies iets lekkers van het buffet en geniet! Meer tijd? Ga dan rustig zitten en ontdek de heerlijke gerechten op ons à la carte menu: bovenste beste burgers, gezonde eiergerechten, kraakverse salades en rijkelijk belegde broodjes!

zaallen

Op zoek naar een duurzame, dynamische en inspirerende locatie voor jouw zakelijke bijeenkomst, vergadering, evenement of congres? De HALL en de ZAALLen bieden ruimte aan groepen tot 220 personen. Centraal gelegen en goed bereikbaar.

vacatures

de HALL crew bestaat uit enthousiaste lekkerbekken met een passie voor verrassend, gezond en lekker eten. We zetten alles op alles om van elk bezoek een feestje te maken en onze gasten in de watten te leggen. En er is nog plek in  HALL crew voor meer lekkerbekken! Werken in Woerden, met gezelligheid van de horeca en de luxe van kantooruren.

Actueel

Actueel

FLEXWERKEN IN DE HALL

Thuiswerken is het nieuwe "normaal". Maar...ben je jouw thuisomgeving toch even zat? Wil je werken in een stimulerende en vernieuwde omgeving? Pak dan je laptop onder je arm, pak de auto of spring op de fiets en kom naar de HALL!

Burger van de Maand juni The Green Goddess

Onze chefs, Didi & Rogier, hebben weer een heerlijke burger van de maand bedacht: The Green Goddess  Heel de maand juni kun je deze heerlijke vegaburger bestellen!

#gezocht productiehulp

Hey harde werker! Wil jij werken in een creatieve, dynamische keuken en op de tofste locaties? Als productiemedewerker catering van  de HALL en  offroad.catering ga je met veel plezier aan de slag!

WE HEBBEN 2 NIEUWE CHEFS

We hebben niet 1, maar 2 nieuwe chefs in de HALL! Rogier is een zeer enthousiaste, gepassioneerde en vernieuwende chef-kok. Didi is een echte duizendpoot, en een oude bekende van De HALL.

volg ons ook op:

Ervaringen

Ervaringen

Ik werk graag  in de Hall, de lunch is voortreffelijk en er is altijd een rustig plekje waar ik me dan gelijk weer thuis voel
Lieneke van Dam
Fijne plek met lekker ruime vergaderzalen, eh zaallen bedoel ik dan natuurlijk :)
Anton van Wilgen
Als schrijver/illustrator zocht ik een leuke inspirerende werkplek. Inmiddels zijn we vier boeken verder en zit ik nog steeds graag aan een van de tafeltjes in de Hall. Een lekker kopje koffie erbij en op naar de...
Ilona G.
Of het nou even rustig een concept uitwerken is of met een grote groep een vergadering, bij de Hall zitten we altijd goed!
Johan / IC & B

Op de hoogte blijven

 

schrijf je in op de nieuwsbrief

Korenmolenlaan 4 | Woerden

De HALL is geopend van ma t/m vrij 08:00-18:00

Wij zijn telefonisch te bereiken van 8:00-17:00

Korenmolenlaan 4
Woerden

De HALL is geopend van ma t/m vrij 08:00-18:00

Wij zijn telefonisch te bereiken van 8:00-17:00

KvK nr 72046767
Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring

Email: frontoffice@dehall.nl
Tel: 0348-705280

© 2022 de Hall - Woerden | Ontwerp & realisatie: Buro Fudge & De Goudse Wolf

Werkwijze

 

Uitleg bestellen / bezorgen

De stappen van ons bestelproces

*Op dit moment is het alleen mogelijk om maaltijden af te halen

Speciale wensen

Heb je speciale wensen? Wil je een bestelling cadeau geven? Heb je allergieën? Er is tijdens het online bestellen ruimte om dit aan te geven.  

Betaling

We maken gebruik van iDEAL via Mollie. Even opletten: klik na een geslaagde betaling het betaalscherm niet zelf weg, maar wacht tot je automatisch weer terugkeert naar onze website. Zo weten we zeker dat de bestelbevestiging goed aankomt per e-mail bij jou en bij ons.