LUNCH
Snelle lunchdeal
€11
zachte witte & bruine bol
basic beleg:
jong belegen kaas | ei | achterham | salami | grillworst | gebraden gehakt | kipfilet | ei-tomaat
allen afgetopt met sla-garnituur
handfruit
biologische halfvolle melk / karnemelk
LUXE lunchdeal
€14
hard wit & bruin broodje
extra luxe beleg:
huisgemaakte tonijnsalade | filet americain & kappertjes
Linschoter rollade & pesto | zalm & roomkaas | Reijpenaer
runderrookvlees | brie | gedroogde beenham | eiersalade
allen afgetopt met sla-garnituur
verse fruitsalade
biologische halfvolle melk / karnemelk
Bij een bestelling van meer dan 25 personen, is er bij de luxe lunchdeal de mogelijkheid om extra broodsoorten bij te bestellen:
bammetjes (rijkelijk belegde, handgesneden desem boterhammen)
mueslibollen met Reijpenaar
croissant gezond
lunch extraatjes
Alle lunchdeals zijn evt. aan te vullen met extraatjes. Er is nog meer mogelijk dan hier is aangegeven.
Neem daarvoor contact op met
frontoffice@dehall.nl of bel 0348-705280.
broodje kroket | €2,75
soep van de dag (alleen mogelijk in restaurant) | €3,50
verse smoothie | €3,50
handfruit vervangen door fruitsalade | +€2
kaasplank met mooie kazen uit het groene hart (p.p.) | €4
worstplank, met ambachtelijke worst & ham (p.p.) | €4
drank
pak Appelsientje, per liter | €3,25
verse jus d’orange, per liter | €10
kan koffie | €13,50
kan thee | €8,25
bezorgen
In Woerden bezorgen we de lunch vanaf 5 personen.
Ook buiten Woerden bezorgen is mogelijk. Hiervoor hanteren we aangepaste bezorg tarieven. Bel ons even op 0348-705280.
« terug naar het catering-overzicht
leveranciers met passie
Onze ingrediënten halen we bij bijzondere, vaak lokale, leveranciers. Naast de smaak letten we bij de keuze van de producten op dierenwelzijn en milieu-impact.
Zo komen de vleeswaren uit de worstmakerij van ambachtelijke slager Lempers uit Linschoten. Hij selecteert de varkens en runderen zelf en werkt uitsluitend met dieren die goede, met zorg uitgekiende voeding hebben gekregen. Op ambachtelijke wijze, met veel kennis en passie, maakt hij prachtige hammen en zeer smakelijke worst.
Coen van Riet, de Kaasrijper, zorgt voor de kazen. Alleen de beste kazen komen op de broodjes. Veelal boerenkazen uit het Groene Hart. Soms komt er een kaas voorbij, die niet uit het Groene Hart komt, maar zo lekker is, dat ‘ie toch bij de hall op een broodje of een kaasplank belandt.
Het reguliere brood wordt gebakken door bakkerij Versluis uit Woerden. Versluis Versbakkerij is synoniem voor kwaliteit, ambacht en versheid. het brood wordt gebakken met verse ingrediënten, zonder toevoegingen, met oog voor natuur en milieu.
Het desembrood komt van Carl Siegert. Alle broodsoorten in ons assortiment worden ambachtelijk geproduceerd in onze Harmelense bakkerij. De bijzondere desemcultuur, een lange voorrijs en de mooie (bijna allemaal biologische) ingredienten geven de broden een heerlijk aroma & smaak.