DE GOUDEN SCHAAL IS BINNEN!


GOUDEN SCHAAL VOOR KANTINE MINKEMA COLLEGE

Vier maanden geleden zijn we begonnen met de Minkema Kantine op beide locaties van het Minkema College. We zijn nog niet eens vol op stoom, maar mochten net al de Gouden Schoolkantine Schaal 2021 van het Voedingscentrum in ontvangst nemen. Nadat in 2019 de zilveren schaal was behaald door onze voorganger, Hebben we samen met het Voedingscentrum stappen gezet om de kantine nóg gezonder te maken voor de leerlingen.

Op donderdag 22 april 2021 werd de schaal online ‘uitgereikt’ aan Frans voor zowel de kantine op de locatie Minkemalaan als op de locatie Steinhagenseweg. Niet dat Frans dit alleen heeft gedaan natuurlijk. Het complete team van de HALL, de leerlingenraad, het Voedingscentrum en niet te vergeten onze Minkema Kantine toppers Carla, Yvonne, Wil, Riet, Renate en Monique! Het is een project waar we met z'n allen aan hebben gewerkt. Trots als een pauw zijn we!  “Het Minkema College vindt het belangrijk een gezonde omgeving te bieden, waarin bewegen, lekker in je vel zitten en voeding centraal staan, omdat dit bijdraagt aan de gezonde ontwikkeling en leefstijl van onze leerlingen”, aldus Arjan van der Wart, directeur onderwijs. “We vinden het dan ook fantastisch dat onze nieuwe cateraar de kantine zo heeft ingericht dat we nu een gouden schaal hebben.”Voor elke leerling iets lekkers

In de Minkema Kantine wordt actief water en fruit aangeboden voor lage prijzen. De gezonde items, de dagkeuzes, liggen vooraan. Ook zijn er regelmatig aanbiedingen waarin een gezonde combinatie wordt gestimuleerd. Al het brood is zoveel mogelijk volkoren en ook het beleg is vooral gebaseerd op gezonde producten zoals 30+ kaas, kipfilet, light roomkaas etc. Zuivel is halfvol en daarnaast is er veel fruit en in de ochtend een lekker yoghurtontbijt. In de automaten zijn alle dranken suikervrij en ook de snacks zijn voor 80% een gezonde keuze. Cateraar Frans van Hall: “We hebben voor elke leerling iets lekkers in het assortiment. De kipproducten zijn Halal en er zijn elke dag voldoende vegetarische opties. Ook hebben we items voor leerlingen met een voedselallergie of -intolerantie zoals glutenvrij brood en lactosevrije producten.”De school heeft de kantine gezonder gemaakt aan de hand van de Richtlijn Eetomgevingen voor Scholen van het Voedingscentrum. 

Deze richtlijnen zijn opgesteld door het Voedingscentrum, in opdracht van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. De visie erachter: jongeren zijn de toekomst. Willen we dat zij gezonder leven, dan is het belangrijk dat zij ook op school gezond kunnen eten en drinken. Zij brengen hier immers een groot deel van hun tijd door. Ervaren dat gezond eten lekker en heel gewoon is, helpt hen een gezond eetpatroon te ontwikkelen. “Door proeverijen te organiseren voor de leerlingen, laten we hen ook meedenken over het aanbod in de kantine”, aldus Van Hall.De Gezonde Schoolkantine is een langlopend project van het Voedingscentrum. Het doel is een gezonder voedingsaanbod op vo- en mbo-scholen. Voor meer informatie:   www.voedingscentrum.nl/gezondeschoolkantine Terug naar het overzicht

catering

Hoe gezellig de HALL ook is, de HALL crew komt graag naar je toe. Broodjes voor tijdens een vergadering op de zaak? Overwerken? Bedrijfsfeest? Iets te vieren? De HALL kan alle wensen vervullen op het gebied van catering. Van broodjes tot BBQ en buffet, kraakvers en tot in de puntjes geregeld.

restaurant

Tijdens de lunch staat het VERSLOKET gevuld met lekkers. Kies iets lekkers van het buffet en geniet! Meer tijd? Ga dan rustig zitten en ontdek de heerlijke gerechten op ons à la carte menu: bovenste beste burgers, gezonde eiergerechten, kraakverse salades en rijkelijk belegde broodjes!

zaallen

Op zoek naar een duurzame, dynamische en inspirerende locatie voor jouw zakelijke bijeenkomst, vergadering, evenement of congres? De HALL en de ZAALLen bieden ruimte aan groepen tot 220 personen. Centraal gelegen en goed bereikbaar.

vacatures

de HALL crew bestaat uit enthousiaste lekkerbekken met een passie voor verrassend, gezond en lekker eten. We zetten alles op alles om van elk bezoek een feestje te maken en onze gasten in de watten te leggen. En er is nog plek in  HALL crew voor meer lekkerbekken! Werken in Woerden, met gezelligheid van de horeca en de luxe van kantooruren.

Actueel

Actueel

Blij Ei April

Lees hier alles over het Blije Ei van de maand april! (Want die wil je!)  

Discotrain 20 april

Op 20 april gaan we back to the 70s, 80s & 90s bij De HALL! Dus poets je dansschoenen en je smeer je zangstem want de DJ’s draaien de beste disco & danskrakers die we allemaal kennen en waarbij je niet stil kunt blijven staan!

Internationale dag van de Chef

Internationale dag van de Chef! Tijd om onze chefs, maar óók de rest van onze keuken crew in het zonnetje te zetten! 

Wereld Ei Dag bij de HALL

Ei, ei, ei en we zijn zo blij! Want op vrijdag 13 oktober is het Wereld Ei Dag. En dat vieren we met heel veel eieren natuurlijk!

Dus lees vlug verder wat er op deze feestdag te beleven is bij De HALL.

volg ons ook op:

Ervaringen

Ervaringen

Fijne plek met lekker ruime vergaderzalen, eh zaallen bedoel ik dan natuurlijk :)
Anton van Wilgen
Ik werk graag  in de Hall, de lunch is voortreffelijk en er is altijd een rustig plekje waar ik me dan gelijk weer thuis voel
Lieneke van Dam
Of het nou even rustig een concept uitwerken is of met een grote groep een vergadering, bij de Hall zitten we altijd goed!
Johan / IC & B
Als schrijver/illustrator zocht ik een leuke inspirerende werkplek. Inmiddels zijn we vier boeken verder en zit ik nog steeds graag aan een van de tafeltjes in de Hall. Een lekker kopje koffie erbij en op naar de...
Ilona G.

Op de hoogte blijven

 

schrijf je in op de nieuwsbrief

Korenmolenlaan 4 | Woerden

De HALL is geopend van ma t/m do van 08:30 -18:00 uur en op vrijdag van 08:30 - 16:00

Wij zijn telefonisch te bereiken van 8:30-17:00

Korenmolenlaan 4
Woerden

De HALL is geopend van ma t/m do van 08:30 - 18:00 uur en op vrijdag van 08:30 - 16:00

Wij zijn telefonisch te bereiken van 8:30-17:00

KvK nr 72046767
Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring

Email: frontoffice@dehall.nl
Tel: 0348-705280

© 2022 de Hall - Woerden | Ontwerp & realisatie: Buro Fudge & De Goudse Wolf

Werkwijze

 

Uitleg bestellen / bezorgen

De stappen van ons bestelproces

*Op dit moment is het alleen mogelijk om maaltijden af te halen

Speciale wensen

Heb je speciale wensen? Wil je een bestelling cadeau geven? Heb je allergieën? Er is tijdens het online bestellen ruimte om dit aan te geven.  

Betaling

We maken gebruik van iDEAL via Mollie. Even opletten: klik na een geslaagde betaling het betaalscherm niet zelf weg, maar wacht tot je automatisch weer terugkeert naar onze website. Zo weten we zeker dat de bestelbevestiging goed aankomt per e-mail bij jou en bij ons.