Internationale dag van de Chef

Vandaag vieren we de Internationale Dag van de Chef en er is geen betere gelegenheid om onze geweldige chef-koks én de gehele keukencrew van de HALL in de schijnwerpers te zetten!
Elke dag zorgen zij voor een bomvol lunchbuffet met vers belegde broodjes, wraps, salades, soep en guilty pleasures. Daarnaast kan je in het restaurant van ons a la carte menu bestellen en is de keukencrew ook nog bezig met de leukste en lekkerste opdrachten op locatie!
Benieuwd wie er allemaal in onze keuken te vinden zijn??
Rogier - Chef
Rogier is een zeer gepassioneerde en vernieuwende chef. In zijn chef-carrière houdt Rogier zich veel bezig met duurzaam geproduceerd eten en dat proeven we terug in onze de keuken! Sinds dit voorjaar zorgt hij voor een frisse én duurzame wind door De HALL.
Didi - Chef
Sinds jaar en dag is Didi al betrokken bij alle ondernemingen van Frans, de eigenaar. Van Buurman en Buurman en Lange Tafels in het Gras, tot de Hall. Didi was overal bij. Als er één woord is dat Didi kent, dan is dat “Werken”. En als tweede misschien “Hard”. Op piekmomenten beheert Didi zijn keuken als een ware maestro, en wist je dat als het even kan, Didi het liefst op zijn motor naar het werk komt, met heavy metal in zijn oren!
Wesley - Kok
Van broodjes maken tot aan de Boretti BBQ de lekkerste steaks maken, Wesley draait zijn hand er niet voor om. Al vele jaren kan je deze HALL-veteraan terugvinden in onze keuken, en we zijn heel blij met 'm!
Joey - Zelfstandig werkend kok
Onze nieuw kid in town, sinds 1 oktober werkzaam bij de Hall. Met zijn jonge leeftijd heeft Joey al aardig wat ervaring in de keuken. Wij zijn blij dat hij ons team is komen versterken!
Lia – Rots in de branding
Lia is van alle markten thuis, zij smeert broodjes, helpt met alles inpakken en bezorgen bij onze vaste gasten en zorgt dat alles wat vies is schoon wordt!
Terug naar het overzicht