Ontbijt
ontbijtdeal
€12
zacht bolletje | hard broodje | boterham (wit en bruin)
3 soorten vleeswaren, gesneden | 3 soorten kaas, gesneden | jam en hagelslag
roerei met Linschoter rollade
handfruit fruit
biologische melk / karnemelk
healty ontbijtdeal
€17
smoothie
biologische yoghurt met granola en vers fruit
oude kaas | kipfilet | roomkaas | hummus
mueslibol | volkoren boterhammen
roerei met cherry tomaat
komkommer | tomaat | mesclun sla
biologische melk / karnemelk
luxe ontbijtdeal
€20
biologische yoghurt met granola
vers fruit salade
zoette snack
zachte en harde broodjes (wit en bruin )
croissant
4 soorten vleeswaren, gesneden | 4 soorten kaas, gesneden
omelet met oude kaas
biologische melk / karnemelk | verse jus d’orange
extraatjes
croissant, per stuk | €3
krentenbol of mueslibol | €2,50
Drank
pak appelsientje , per liter | €3,25
verse jus d’orange, per liter | €10
kan koffie | €13,50
kan thee | €8,25
belegde broodjes vanaf 10 personen
4 gangen ontbijtsessie
€22
Een kennisdeling, vergadering, of andere bijeenkomst, waarbij je gasten verrast worden met heerlijke ontbijtgerechtjes, die in een aantal gangen worden uit geserveerd.
verse smoothie
biologische yoghurt met granola en jam
gepocheerd ei | spinazie | hollandaisesaus
Tartine (belegd met diverse soorten beleg)
Vers fruit salade
« terug naar het catering-overzicht
leveranciers met passie
Onze ingrediënten halen we bij bijzondere, vaak lokale, leveranciers. Naast de smaak letten we bij de keuze van de producten op dierenwelzijn en milieu-impact.
Zo komen de vleeswaren uit de worstmakerij van ambachtelijke slager Lempers uit Linschoten. Hij selecteert de varkens en runderen zelf en werkt uitsluitend met dieren die goede, met zorg uitgekiende voeding hebben gekregen. Op ambachtelijke wijze, met veel kennis en passie, maakt hij prachtige hammen en zeer smakelijke worst.
Coen van Riet, de Kaasrijper, zorgt voor de kazen. Alleen de beste kazen komen op de broodjes. Veelal boerenkazen uit het Groene Hart. Soms komt er een kaas voorbij, die niet uit het Groene Hart komt, maar zo lekker is, dat ‘ie toch bij de hall op een broodje of een kaasplank belandt.
Het reguliere brood wordt gebakken door bakkerij Versluis uit Woerden. Versluis Versbakkerij is synoniem voor kwaliteit, ambacht en versheid. het brood wordt gebakken met verse ingrediënten, zonder toevoegingen, met oog voor natuur en milieu.
Het desembrood komt van Carl Siegert. Alle broodsoorten in ons assortiment worden ambachtelijk geproduceerd in onze Harmelense bakkerij. De bijzondere desemcultuur, een lange voorrijs en de mooie (bijna allemaal biologische) ingredienten geven de broden een heerlijk aroma & smaak.