Aangepaste openingstijden zomervakantie
Maandag 15 juli t/m vrijdag 26 juli geopend van 09.00 tot 15.00 uur. Klein buffet en a la carte, bezorgen en afhaal voor 15.00 uur.

Productie / Cateringmedewerker Minkema

Hey!

Wil jij werken in een dynamische schoolkantine met een gezellig team? Als productiemedewerker catering van de Minkema kantine ga je met veel plezier aan de slag!
Ben jij degene die past in ons topteam  

De HALL... de Minkema? He, hoe zit dat?

Bij de HALL bemannen wij de Minkema kantine! Wij zorgen iedere dag dat leerlingen een gezonde, verse én lekkere maaltijden kunnen kopen in hun schoolkantine.
Als productiemedewerker werk jij mee om deze maaltijden klaar te maken, maar ook creëren. 

Jij bent onze ogen en oren, hoor jij iets vallen over hét hipste broodje van dit moment? Kan jij dit omzetten naar een lekker broodje of salade van de maand? Jouw creatieve input wordt namelijk zeer gewaardeerd. Daarnaast is het grote voordeel van dit werk dat jouw werkdagen grotendeels in kantoortijden/schooltijden vallen!

 

           

 

Jouw werkplek

Als productiehulp (lunch) catering ben je voornamelijk werkzaam op een van de twee Minkema scholen in Woerden. Af en toe krijg je ook hulp van leerlingen die voor een extra zakcentje helpen in de kantine.

Maarr... als je wilt ruil je de Minkema kantine af en toe in voor de keuken van De HALL óf voor een wat avontuurlijkere veldkeuken, tijdens de cateringopdrachten van offroad.catering. 

 

 

Jouw skills

 • Je hebt ervaring met cateringwerkzaamheden. Bijvoorbeeld in een professionele keuken of voor een vereniging.
 • Een afgeronde (koks)opleiding is niet vereist. Wel heb je een dosis gezonde werklust en enthousiasme
 • Je hebt een vrolijk en positief karakter.
 • Je werkt graag samen
 • Stilstaan is voor jou geen optie. Je ziet altijd werk en vindt het heerlijk om bezig te zijn en jezelf en het team verder te ontwikkelen.
 • Je bent flexibel en stressbestendig, het kan tijdens de pauzes druk zijn! Maar het kan dus ook zomaar voorkomen dat je in de HALL helpt of meegaat met een cateringopdracht.
 • Als het nodig is ben je bereidt om het team te helpen en wat extra te werken.

 

Voor de beste mensen

…hebben we het beste aanbod. Je krijgt beschikking over alle middelen die nodig zijn om je succes te realiseren en je verder te ontwikkelen.

 • 20-32 uur in de week
 • Je werkt in een leuk en hardwerkend team.
 • Wij groeien en je kunt meegroeien. Persoonlijke ontwikkeling vinden we erg belangrijk. Meer en vast aantal uren en vast contract zijn dan de vervolgstappen.
 • Een flexibel rooster, waarbij je veel dag- en een kleiner deel avonddiensten draait. Alles in overleg met elkaar te bepalen.
 • Best wel prima werktijden. Je bent op doordeweekse dagen beschikbaar tussen 8.30 – 15.00
 • Uiteraard eet je mee en proef je van veel lekkers.
 • Een team met leuke en gemotiveerde collega’s.

Klinkt goed!

Spreekt deze vacature je aan? Wil je graag beginnen aan iets nieuws? Stuur dan je CV en korte motivatie. We zijn erg benieuwd wie je bent, wat je nu doet en waarom deze baan echt iets voor jou is! Stuur deze naar  personeel@dehall.nl

Tot snel!

terug naar het overzicht

catering

Hoe gezellig de HALL ook is, de HALL crew komt graag naar je toe. Broodjes voor tijdens een vergadering op de zaak? Overwerken? Bedrijfsfeest? Iets te vieren? De HALL kan alle wensen vervullen op het gebied van catering. Van broodjes tot BBQ en buffet, kraakvers en tot in de puntjes geregeld.

restaurant

Tijdens de lunch staat het VERSLOKET gevuld met lekkers. Kies iets lekkers van het buffet en geniet! Meer tijd? Ga dan rustig zitten en ontdek de heerlijke gerechten op ons à la carte menu: bovenste beste burgers, gezonde eiergerechten, kraakverse salades en rijkelijk belegde broodjes!

zaallen

Op zoek naar een duurzame, dynamische en inspirerende locatie voor jouw zakelijke bijeenkomst, vergadering, evenement of congres? De HALL en de ZAALLen bieden ruimte aan groepen tot 220 personen. Centraal gelegen en goed bereikbaar.

vacatures

de HALL crew bestaat uit enthousiaste lekkerbekken met een passie voor verrassend, gezond en lekker eten. We zetten alles op alles om van elk bezoek een feestje te maken en onze gasten in de watten te leggen. En er is nog plek in  HALL crew voor meer lekkerbekken! Werken in Woerden, met gezelligheid van de horeca en de luxe van kantooruren.

Actueel

Actueel

Burger van de Maand

Benieuwd naar onze burger?

Fietsvierdaagse Woerden

Op 12 juni start de Woerdense Fietsvierdaagse! Vier dagen lang mogen wij het start- en eindpunt zijn. Begin je fietstocht met een lekkere kop koffie of thee met taart, of trakteer jezelf op heerlijke lunch.

Nieuw Menu!

We hebben een nieuwe menukaart! Benieuwd wat je allemaal kunt kiezen van het a la carte menu? Lees dan gauw verder!

Blij Ei April

Lees hier alles over het Blije Ei van de maand april! (Want die wil je!)  

volg ons ook op:

Ervaringen

Ervaringen

Ik werk graag  in de Hall, de lunch is voortreffelijk en er is altijd een rustig plekje waar ik me dan gelijk weer thuis voel
Lieneke van Dam
Fijne plek met lekker ruime vergaderzalen, eh zaallen bedoel ik dan natuurlijk :)
Anton van Wilgen
Als schrijver/illustrator zocht ik een leuke inspirerende werkplek. Inmiddels zijn we vier boeken verder en zit ik nog steeds graag aan een van de tafeltjes in de Hall. Een lekker kopje koffie erbij en op naar de...
Ilona G.
Of het nou even rustig een concept uitwerken is of met een grote groep een vergadering, bij de Hall zitten we altijd goed!
Johan / IC & B

Op de hoogte blijven

 

schrijf je in op de nieuwsbrief

Korenmolenlaan 4 | Woerden

De HALL is geopend van ma t/m do van 08:30 -18:00 uur en op vrijdag van 08:30 - 16:00

Wij zijn telefonisch te bereiken van 8:30-17:00

Korenmolenlaan 4
Woerden

De HALL is geopend van ma t/m do van 08:30 - 18:00 uur en op vrijdag van 08:30 - 16:00

Wij zijn telefonisch te bereiken van 8:30-17:00

KvK nr 72046767
Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring

Email: frontoffice@dehall.nl
Tel: 0348-705280

© 2022 de Hall - Woerden | Ontwerp & realisatie: Buro Fudge & De Goudse Wolf

Werkwijze

 

Uitleg bestellen / bezorgen

De stappen van ons bestelproces

*Op dit moment is het alleen mogelijk om maaltijden af te halen

Speciale wensen

Heb je speciale wensen? Wil je een bestelling cadeau geven? Heb je allergieën? Er is tijdens het online bestellen ruimte om dit aan te geven.  

Betaling

We maken gebruik van iDEAL via Mollie. Even opletten: klik na een geslaagde betaling het betaalscherm niet zelf weg, maar wacht tot je automatisch weer terugkeert naar onze website. Zo weten we zeker dat de bestelbevestiging goed aankomt per e-mail bij jou en bij ons.