Woensdag 6 december is de HALL de hele dag gesloten.

a December to remember


KERST IN DE HALL

Gezelligheid, warm, winter, snufje glitter hier en daar, kerstlichtjes, kaarslicht  met een industrieel tintje. Dát is hoe de HALL eruit ziet in de dagen voor kerst! We hebben mooie kerstarrangementen samengesteld, zodat jij je collega’s of personeel kan trakteren op een onvergetelijk kerstdiner, een gezellige kerstlunch of een feestelijke kerstborrel.

Of je nu gaat voor een luxe kerstborrel of een gezellig shared X-mas dinner, het alles-erop-en-eraan Kerstbuffet of een sprankelende Nieuwjaarsborrel, álle kerstarrangementen die we hieronder noemen, kunnen bij ons in de HALL, maar óók op locatie bij jullie. Ons kerstcatering team verzorgt alles tot in de puntjes.  

Laat je inspireren en laat ons met je meedenken over het ultieme Kerst- of Nieuwjaarsfeest voor jouw bedrijf of vereniging.

KERSTLUNCH

Met zijn allen gezellig aan tafel voor een heerlijke kerstlunch! Een winterse pompoensoep, schalen op tafel met rijkelijk belegde proefbroodjes, omelet met paddenstoel & truffel, een kerststol en nog veel meer.
Vanaf €18,50 p.p.
MEER INFO

LUXE KERSTLUNCHBUFFET

Een hartverwarmende zoete aardappelsoep om te beginnen. Vervolgens wordt het lunchbuffet geopend met allerlei heerlijks. Van luxe charcuterie tot een winterse quiche. De lunch wordt afgesloten met een dessert. van stoofpeer en mascarpone mousse.
Vanaf €23,50 p.p.
MEER INFO

WALKING X-MAS DINNER

Zitten jullie de hele dag al achter een bureau? Dan is een walking dinner misschien wel hét kerstfeest voor jullie. Statafels, luxe hapjes en fijne drankjes. Rundercarpaccio met truffelmayonaise, een glaasje soep met kerrie-schuim. Zelfs het dessert (black forest triffle!) kan 'walking'. 
Vanaf €29,50 p.p.
MEER INFO

SHARED X-MAS DINING

Ongedwongen tafelen met het hele team. Allerlei gerechtjes om samen te delen. Zo kan iedereen van alles proeven en ontstaat er een gezellige sfeer aan tafel. Van kabeljauw met rivierkreeftjes en kreeftenjus tot een hertenstoof en verrassende groente gerechtjes. 
Vanaf €42,50 p.p.
MEER INFO

KERSTBUFFET

Een buffet vol lekkers. Van een rouleaux van kip, dadels, pistache en katenspek tot té lekkere aardappelpuree met truffel. En natuurlijk ontbreken de kerstklassiekers niet, zoals stoofpeertjes en wildstoof.
Vanaf €38,50 p.p.
MEER INFO

KERSTBUFFET XXL

Met dit arrangement ontbreekt het je gasten werkelijk aan niets. Een koud buffet met bijvoorbeeld een klassieke garnalen cocktail, carpaccio, paté met pistache en feestelijke groente gerechtjes. Op het warme buffet prijken onder andere kippendijen met abrikozen en amandel, zalm met een saus van saffraan en een zoete aardappel gratin. Dit is slechts een kleine greep uit al het lekkers. Om af te sluiten een luxe X-mas dessert buffet. We zeiden het al. Alles erop en eraan dus.  
Vanaf €45 p.p.
MEER INFO

KERST- OF NIEUWJAARSBORREL

Rijkelijk gevulde borrelplanken met vis, vlees en vega. Of een hapjes & dranken arrangement met mooie en vooral lekkere borrelhapjes, al of niet aangevuld met een (luxe) bittergarnituur. Wij maken graag een voorstel op maat!
MEER INFO

 

waarom Kerst met de HALL?

  • eigentijdse locatie, warm en industrieel, voor de gelegenheid aangekleed met een feestelijke dosis kerst.
  • er zijn diverse ZAALLen beschikbaar, van groot tot kleiner. Wij kijken graag samen met jou naar de perfecte ruimte.
  • goed contact zowel vooraf als tijdens de organisatie van jullie bedrijfsfeest.
  • gastvrij, goedlachs en vriendelijk personeel die veel aandacht hebben voor jouw gasten.
  • tot in de puntjes geregeld.
  • alles vers uit eigen keuken, geen pakjes of zakjes.
  • specifieke (dieet)wensen? Natúúrlijk houden we daar rekening mee.
  • de HALL ligt lekker centraal, volop gratis parkeerruimte en dichtbij station Woerden. Goed bereikbaar dus voor jouw gasten.
  • alle kerstarrangementen zijn óók te boeken op jouw eigen locatie. 
  • juist wel of geen drankenarrangement? Wat jullie het prettigst vinden!
Terug naar het overzicht

catering

Hoe gezellig de HALL ook is, de HALL crew komt graag naar je toe. Broodjes voor tijdens een vergadering op de zaak? Overwerken? Bedrijfsfeest? Iets te vieren? De HALL kan alle wensen vervullen op het gebied van catering. Van broodjes tot BBQ en buffet, kraakvers en tot in de puntjes geregeld.

restaurant

Tijdens de lunch staat het VERSLOKET gevuld met lekkers. Kies iets lekkers van het buffet en geniet! Meer tijd? Ga dan rustig zitten en ontdek de heerlijke gerechten op ons à la carte menu: bovenste beste burgers, gezonde eiergerechten, kraakverse salades en rijkelijk belegde broodjes!

zaallen

Op zoek naar een duurzame, dynamische en inspirerende locatie voor jouw zakelijke bijeenkomst, vergadering, evenement of congres? De HALL en de ZAALLen bieden ruimte aan groepen tot 220 personen. Centraal gelegen en goed bereikbaar.

vacatures

de HALL crew bestaat uit enthousiaste lekkerbekken met een passie voor verrassend, gezond en lekker eten. We zetten alles op alles om van elk bezoek een feestje te maken en onze gasten in de watten te leggen. En er is nog plek in  HALL crew voor meer lekkerbekken! Werken in Woerden, met gezelligheid van de horeca en de luxe van kantooruren.

Actueel

Actueel

a December to remember

Gezelligheid, warm, winter, snufje glitter hier en daar, kerstlichtjes, kaarslicht met een industrieel tintje. Dát is hoe de HALL eruit ziet in de dagen voor kerst! We hebben mooie kerstarrangementen samengesteld, zodat jij je collega’s of personeel kan trakteren op een onvergetelijk kerstfeest. Van luxe kerstborrel tot gezellig shared Xmas dinner en van alles-erop-en-eraan Kerstbuffet tot sprankelend Nieuwjaarsontbijt.

 

Internationale dag van de Chef

Internationale dag van de Chef! Tijd om onze chefs, maar óók de rest van onze keuken crew in het zonnetje te zetten! 

Wereld Ei Dag bij de HALL

Ei, ei, ei en we zijn zo blij! Want op vrijdag 13 oktober is het Wereld Ei Dag. En dat vieren we met heel veel eieren natuurlijk!

Dus lees vlug verder wat er op deze feestdag te beleven is bij De HALL.

Krokettendag bij de HALL

Op maandag 9 oktober is het Nationale Krokettendag. Dat moet gevierd worden! Hoe? Met kroketten natuurlijk!

Wij nodigen jullie van harte uit voor deze nationale feestdag die je werkdag een heel stuk leuker (en vooral lekkerder!) maakt. En er valt nog wat te winnen ook!

volg ons ook op:

Ervaringen

Ervaringen

Fijne plek met lekker ruime vergaderzalen, eh zaallen bedoel ik dan natuurlijk :)
Anton van Wilgen
Of het nou even rustig een concept uitwerken is of met een grote groep een vergadering, bij de Hall zitten we altijd goed!
Johan / IC & B
Ik werk graag  in de Hall, de lunch is voortreffelijk en er is altijd een rustig plekje waar ik me dan gelijk weer thuis voel
Lieneke van Dam
Als schrijver/illustrator zocht ik een leuke inspirerende werkplek. Inmiddels zijn we vier boeken verder en zit ik nog steeds graag aan een van de tafeltjes in de Hall. Een lekker kopje koffie erbij en op naar de...
Ilona G.

Op de hoogte blijven

 

schrijf je in op de nieuwsbrief

Korenmolenlaan 4 | Woerden

De HALL is geopend van ma t/m vrij 08:00-18:00

Wij zijn telefonisch te bereiken van 8:00-17:00

Korenmolenlaan 4
Woerden

De HALL is geopend van ma t/m vrij 08:00-18:00

Wij zijn telefonisch te bereiken van 8:00-17:00

KvK nr 72046767
Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring

Email: frontoffice@dehall.nl
Tel: 0348-705280

© 2022 de Hall - Woerden | Ontwerp & realisatie: Buro Fudge & De Goudse Wolf

Werkwijze

 

Uitleg bestellen / bezorgen

De stappen van ons bestelproces

*Op dit moment is het alleen mogelijk om maaltijden af te halen

Speciale wensen

Heb je speciale wensen? Wil je een bestelling cadeau geven? Heb je allergieën? Er is tijdens het online bestellen ruimte om dit aan te geven.  

Betaling

We maken gebruik van iDEAL via Mollie. Even opletten: klik na een geslaagde betaling het betaalscherm niet zelf weg, maar wacht tot je automatisch weer terugkeert naar onze website. Zo weten we zeker dat de bestelbevestiging goed aankomt per e-mail bij jou en bij ons.