Een kijkje in ZAALL 4

Klein maar fijn. Zo kun je ZAALL 4 wel noemen. Een vergaderzaal of werkplek voor maximaal 10 personen in Woerden, vlakbij Utrecht.

ZAALL 4 is uitermate geschikt als flexplek voor een projectgroepje of voor een flexwerker die graag ruim zit. Ook wordt deze ruimte regelmatig ingezet als informele boardroom. Ook een private lunch of diner behoren tot de mogelijkheden. Ideaal voor bijvoorbeeld een lunchbespreking, waarbij je net even wat meer privacy wilt.

Op zoek naar faciliteiten voor een verhelderende training of cursus voor een klein groepje in omgeving Utrecht? Een effectieve vergadering beleggen met een compact team in Midden Nederland? Een motiverende brainstormsessie  plannen op een centraal gelegen locatie?

ZAALL 4 is het antwoord!

Faciliteiten zoals een flipover, beamer & snelle WiFi (glasvezel) zijn uiteraard aanwezig en/of apart bij te boeken.

Catering in ZAALL 4

Koffie & thee, verfrissend HALLwater, een verkwikkende middagsnack? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden wanneer je in ZAALL 4 of één van onze andere ZAALLen een bijeenkomst organiseert.

Voor lunch of diner zijn er ook diverse mogelijkheden. Van basic tot zeer uitgebreid en alles ertussen in. Beiden kunnen in de ZAALL geserveerd worden, maar je kunt er ook voor kiezen om er even tussen uit te gaan en gezellig plaats te nemen in het restaurant.

Bekijk wat er zoal mogelijk is. Uiteraard stemmen wij het aanbod graag af op je wensen. Neem contact op voor meer informatie.

Bereikbaarheid

De HALL ligt aan de rand van bedrijventerrein Middelland in Woerden, vlakbij Utrecht. Het ligt twee minuten van de snelweg (afrit Woerden, A12), en beschikt over voldoende (gratis) parkeergelegenheid. Vanaf NS-station Woerden is het ongeveer 10 minuten lopen naar de HALL.

Benieuwd naar de andere ZAALLen van de HALL??

Kijk hier >>

De zomervakantie staat weer voor de deur, dus we willen jullie graag op de hoogte brengen van onze openingstijden:
 

Week 29 (19 juli tm 23 juli)
open van 9.00 tot 15.00 uur (Buurman en buurman, bezorgen en ophalen voor 15.00 uur)

Week 30 (26 juli tm 30 juli)
open van 9.00 tot 15.00 uur (Buurman en buurman, bezorgen en ophalen voor 15.00 uur)

Week 31, 32 en 33 (2 t/m 20 augustus)
a la carte gesloten. Afhaal en bezorgen open van 10.00 tot 14.00 uur. Geen Buurman en Buurman.

Week 34 (23 t/m 27 aug)
open van 9.00 tot 15.00 uur (Buurman en buurman, bezorgen en ophalen voor 15.00 uur)
 
Lunch zoals gebruikelijk kan in de ochtend besteld worden en opgehaald worden rond 12 uur.

We wensen iedereen een hele fijne zomervakantie!
 
close-link