de HALL zoekt collega’s

De HALL bruist!

Op werkdagen is de HALL dé plek voor zakenlui, technici, bouwlui, leerlingen, foodies en “gewone” burgers. Er wordt vergaderd, getraind, bijgeleerd, gewerkt en óók heel lekker gegeten en geborreld. De HALL heeft een industrieel interieur, dat aansluit bij de bedrijvigheid en beleving van de technische bedrijvigheid in het pand. De gerechten uit onze á la carte kaart  worden uitstekend gewaardeerd door onze gasten. Zo is de HALL o.a. bekend om zijn formidabele burgers. Eén van die burgers heeft zelfs de 4e prijs gewonnen tijdens de verkiezing ‘Beste Burger van NL Finest’.

Daarnaast staat er elke werkdag een kakelvers lunchbuffet klaar in de HALL, zijn we druk met (bedrijfs)catering op locatie en reizen we met offroad.catering heel Nederland en België door voor onwijs leuke opdrachten.

 

Je begrijpt: Dat vráágt gewoon om een super enthousiast team dat van aanpakken weet. Gelukkig beschikken we over zo’n topteam. We kunnen nóg wel wat hulp gebruiken. Vandaar: #Gezocht Collega’s!!

 

Deel uit maken van de HALLcrew?! Het kan!! Bekijk hier de vacatures voor de HALL in Woerden >>

Vacature bediening

de HALL | burgerEI & zakenlui zoekt mensen die kunnen knallen met een glimlach. Ofwel: collega’s in de bediening! En niet zomaar collega’s, maar collega’s die echt het verschil maken. De kersen op de taart zeg maar.

Mensen die graag de handen uit de mouwen steken en hun hoofd cool kunnen houden, ook tijdens piekmomenten. Van die mensen die met plezier nét even dat stapje extra doen voor de gasten (en voor hun collega’s!). Goed samenwerken en communiceren met zowel de klant als je collega’s is ook heel belangrijk.

Zoek je een bijbaan in de horeca, naast studie of ander werk?? Dan is dit je kans! Het aantal uren is flexibel: Van één tot meerdere avonden in de week tot een dag in het weekend.

Vacature Productiehulp (lunch) catering

Als productiehulp (lunch) catering ben je werkzaam in onze dynamische keuken in Woerden. Hier bevindt zich onze event-, vergader- en restaurant locatie de HALL | burgerEI & zakenlui.

Op deze plek creëren we verse gerechten, die in het restaurant of onze catering worden geserveerd.  Geen dag is hetzelfde, want je bent elke keer verantwoordelijk voor een ander gedeelte in de keuken of zelfs op locatie aan het werk voor een cateringopdracht. Je werkt voor vele Woerdense bedrijven, medewerkers van bedrijventerrein Middelland en medewerkers van de Intechnium bedrijven. Óf op locatie bij één van die toffe opdrachten.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

close-link