de HALL zoekt collega’s

De HALL bruist!

Op werkdagen is de HALL dé plek voor zakenlui, technici, bouwlui, leerlingen, foodies en “gewone” burgers. Er wordt vergaderd, getraind, bijgeleerd, gewerkt en óók heel lekker gegeten en geborreld. De HALL heeft een industrieel interieur, dat aansluit bij de bedrijvigheid en beleving van de technische bedrijvigheid in het pand. De gerechten uit onze á la carte kaart  worden uitstekend gewaardeerd door onze gasten. Zo is de HALL o.a. bekend om zijn formidabele burgers. Eén van die burgers heeft zelfs de 4e prijs gewonnen tijdens de verkiezing ‘Beste Burger van NL Finest’.

Daarnaast staat er elke werkdag een kakelvers lunchbuffet klaar in de HALL, zijn we druk met (bedrijfs)catering op locatie en reizen we met offroad.catering heel Nederland en België door voor onwijs leuke opdrachten.

 

Je begrijpt: Dat vráágt gewoon om een super enthousiast team dat van aanpakken weet. Gelukkig beschikken we over zo’n topteam. We kunnen nóg wel wat hulp gebruiken. Vandaar: #Gezocht Collega’s!!

 

Deel uit maken van de HALLcrew?! Het kan!! Bekijk hier de vacatures voor de HALL in Woerden >>

Vacature bediening

de HALL | burgerEI & zakenlui zoekt een collega die samen met het team kan knallen met een glimlach. Ofwel: een collega in de bediening! En niet zomaar een collega, maar één die echt het verschil maken. De kers op de taart zeg maar.

Iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en het hoofd cool kan houden, ook tijdens piekmomenten. Je weet wel, zo’n topper die met plezier nét even dat stapje extra doet voor de gasten (en voor zijn/haar collega’s!). Goed samenwerken en communiceren met zowel de klant als je collega’s is ook heel belangrijk.

Ben je 20 tot 24 uur per week beschikbaar (met name tijdens kantooruren), op zoek naar super leuke collega’s en een leuke job in de horeca en wordt je er blij van dat je tijdens de vakantie-periode ruime mogelijkheden hebt om vrij te nemen, bekijk dan snel de vacature >>

Vacature Productiehulp (lunch) catering

Als productiehulp (lunch) catering ben je werkzaam in onze dynamische keuken in Woerden. Hier bevindt zich onze event-, vergader- en restaurant locatie de HALL | burgerEI & zakenlui.

Op deze plek creëren we verse gerechten, die in het restaurant of onze catering worden geserveerd.  Geen dag is hetzelfde, want je bent elke keer verantwoordelijk voor een ander gedeelte in de keuken of zelfs op locatie aan het werk voor een cateringopdracht. Je werkt voor vele Woerdense bedrijven, medewerkers van bedrijventerrein Middelland en medewerkers van de Intechnium bedrijven. Óf op locatie bij één van die toffe opdrachten.

Herfstvakantie!
Wij hebben aangepaste openingstijden van
21 oktober t/m 25 oktober
09:00 uur tot 17:00 uur

Woensdag 23 oktober zijn wij gesloten
i.v.m. de Woerdense  Koeiemart
close-link