de HALL zoekt collega’s

De HALL bruist!

Op werkdagen is de HALL dé plek voor zakenlui, technici, bouwlui, leerlingen, foodies en “gewone” burgers. Er wordt vergaderd, getraind, gewerkt en vooral ook heel lekker gegeten en geborreld. De HALL heeft een industrieel interieur, dat aansluit bij de bedrijvigheid en beleving van de technische bedrijvigheid in het pand. De gerechten uit onze á la carte kaart  worden uitstekend gewaardeerd door onze gasten. Zo is de HALL o.a. bekend om zijn formidabele burgers. Eén van die burgers heeft zelfs de 4e prijs gewonnen tijdens de verkiezing ‘Beste Burger van NL Finest’.

Deel uit maken van de HALLcrew?! Het kan!! De vacatures voor de HALL in Woerden >>

Vacature bediening

de HALL | burgerEI & zakenlui zoekt mensen die kunnen knallen met een glimlach. Ofwel: collega’s in de bediening! En niet zomaar collega’s, maar collega’s die echt het verschil maken. De kersen op de taart zeg maar.

Mensen die graag de handen uit de mouwen steken en hun hoofd cool kunnen houden, ook tijdens piekmomenten. Van die mensen die met plezier nét even dat stapje extra doen voor de gasten (en voor hun collega’s!). Goed samenwerken en communiceren met zowel de klant als je collega’s is ook heel belangrijk.

Zoek je een bijbaan in de horeca, naast studie of ander werk?? Dan is dit je kans! Het aantal uren is flexibel: Van één tot meerdere avonden in de week tot een dag in het weekend.

Vacature spoelkeuken

Een topteam kan niet zonder afwaswonder in de spoelkeuken!

Handen uit de mouwen, muziek aan en gáán! Voor deze functie zoeken wij stoere jongens en meiden die helpen om de spoelkeuken spic en span te houden. Samen met je collega’s zorg je er voor dat de afwas gedaan wordt en de keuken op orde blijft.

Is het druk in het restaurant?? Dan spring je even bij en draai je mee achter de bar. Zo krijg je de kans om je verder te ontwikkelen en door te groeien in de wereld van horeca.

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

close-link