WIJ ZOEKEN EEN LEERLING KEUKEN

Hey leergierige smaakmaker!

Wil jij leren je eigen culinaire stempel neer te zetten in onze dynamische en creatieve keuken?

 

Als leerling keuken van  de HALL en offroad.catering kun je zeker veel leren op culinair gebied. De HALL bestaat sinds 2016 en offroad.catering begon al wat jaren eerder. Ben jij diegene die enthousiast is zo veel mogelijk te leren en ons laat verassen? 

 

Bekijk dan snel deze vacature:

JOUW DAG

 

Geen dag is hetzelfde. In de HALL help je mee met het á la carte lunchmenu, het kneiterverse lunchbuffet en groepslunches. Ook hou je je bezig met de cateringopdrachten op unieke locaties in Nederland en België. Dat klinkt niet alleen lekker druk en gevarieerd, maar dat is het ook écht. Met het grote voordeel, dat jouw werkdagen grotendeels in kantoortijden vallen.

Als leerling keuken leer je eigen gerechten te creëren. Je mag meedenken met nieuwe gerechten voor de á la carte lunch en zorgt voor een verrassend en gezond lunchbuffet. Maak samen met je collega’s een onuitwisbare indruk op onze gasten!

JOUW WERKPLEK

 

Als leerling keuken ben je werkzaam in onze dynamische keuken in Woerden. Hier bevindt zich onze event-, vergader- en restaurant locatie de HALL. De HALL zit op de begane grond van het Intechnium gebouw in Woerden. Een markant gebouw, waar veel technische organisaties gevestigd zijn. Dat zie je terug in het interieur: industrieel met een knipoog naar techniek. Er wordt gewerkt, vergaderd, getraind, bijgeleerd en uiteraard ook héél lekker gegeten en geborreld.

 

Af en toe ruil je die goed uitgeruste keuken van de HALL in voor een wat avontuurlijkere veldkeuken, tijdens de cateringopdrachten van offroad.catering.

JOUW GASTEN

 

Bij de HALL komen zakenlui, technici, bouwlui, leerlingen en foodies uit Woerden en de rest van Nederland. De HALL ligt super centraal en je kunt er goed parkeren, dus het is een ideale ontmoetingsplek voor mensen uit heel Nederland.

 

Bij offroad.catering heb je eigenlijk alleen maar te maken met vrolijke mensen. Vaak zijn het bruiloften of andere leuke feestjes.

JOUW SKILLS

 

 • Je bent bovenmatig geïnteresseerd in koken en smaken.
 • Je bent communicatief vaardig en sociaal ingesteld.
 • Je bent leergierig en enthousiast.
 • Je ziet werk en houdt niet van stilstaan.
 • Je bent kwaliteitsgericht en hebt oog voor details.
 • Natuurlijk ben je flexibel en stressbestendig, jij zit niet graag thuis en wil juist die nieuwe uitdaging!

Voor de beste mensen

 

…hebben we het beste aanbod. Je krijgt beschikking over alle middelen die nodig zijn om je succes te realiseren en je verder te ontwikkelen.

 

 • Flexibele werktijden en een 4-daagse werkweek. We vinden de werk/privé balans belangrijk en daarom is een 4-daagse werkweek bij ons meer regel dan uitzondering.
 • Jaarlijks personeelsfeestje. Whoop whoop.
 • 15 % personeelskorting in één van onze restaurants. Zo kunnen je collega’s jou in de watten leggen als je zelf vrij bent.
 • Je werkt in een leuk en hardwerkend team.
 • Wij groeien en je kunt meegroeien. Persoonlijke ontwikkeling vinden we erg belangrijk. Meer en vast aantal uren en vast contract zijn dan de vervolgstappen.
 • Best wel prima werktijden. De HALL is tot 18.00 geopend en op avonden en in het weekend is de keuken in gebruik voor onze cateringopdrachten.
 • Uiteraard eet je mee en proef je van veel lekkers.
 • Een team met leuke en gemotiveerde collega’s.

KLINKT GOED!

 

Spreekt ons verhaal je aan en brand jij je vingers graag aan iets nieuws? Stuur dan je CV en motivatie. We zijn erg benieuwd wie je bent, wat je nu doet en waarom deze baan echt iets voor jou is!

Stuur deze naar  personeel@dehall.nl
Tot snel!