Kerst in de HALL

Gezelligheid, warm, winter, sprokkelhout, snufje glitter hier en daar, kerstlichtjes… Get the picture?!?!
Mooi! Want dát is hoe de HALL eruit ziet in de dagen voor kerst! En we hebben mooie kerstarrangementen samengesteld, zodat jij je collega’s of personeel kan trakteren op een onvergetelijk en stoer kerstfeest.

Van kerstborrel tot gezelligg shared Xmas dinner en van uitgebreid kerstontbijt tot luxe bistro keuzemenu. Alle arrangementen kunnen in de HALL óf bij jullie op locatie. Laat je inspireren! Elk arrangement valt extra uit te breiden met een winterse ontvangst cocktail, een compleet drankarrangement of bijpassende wijnen, een feestelijk glas bubbels of een extra gerechtje. Net wat past.

meer info of boeken

Kerstlunch

Met het complete team aan tafel en uitgebreid lunchen: Winterse soepen, ambachtelijke charcuterie, mooie kazen en andere feestelijke lunchgerechten. On-Nederlands goed lunchen zeg maar.

Kerstborrel

Luid de feestdagen in met je collega’s onder het genot van een sfeervolle kerstborrel. Lekkere drankjes en verrassende hapjes om je vingers bij af te likken. In de warme winterse gezelligheid van de HALL of bij jullie op locatie.

 

shared xmas dinner

Heerlijk samen tafelen met je collega’s met het zéér uitgebreide Shared Xmas Dinner! Prachtige schalen en goedgevulde planken op tafel, met daarop de heerlijkste gerechten. Samen delen, ongedwongen tafelen. Genieten!

stoer winterbuffet

Een kerstbuffet bij de HALL is een feestelijk en zéér uitgebreid dinerbuffet: Amuse bij de ontvangst, gevolgd door een heerlijke soep en diverse stoere hoofdgerechten. Met als uitsmijter een heerlijk dessert!

bistro kerstmenu

Het kerst bistro arrangement bestaat uit een feestelijk maar stoer 4 gangen keuzemenu. Op het menu luxe vis-, vlees en vega gerechten, met passie bereid voor een onvergetelijk kerstdiner. Bijpassende wijnen erbij? Dat kan uiteraard ook!

Winters Walking Dinner

Een walking dinner is super sociaal en ongedwongen. Meerdere gangen gevuld met kleine culinaire gerechten, ofwel: Fingerfood & forkfood. Gerechtjes waarvan je kunt genieten, terwijl je een drankje drinkt en bijkletst met je collega’s.

No nonsense Xmas dinner

Is normaal al gek genoeg? En klinkt een hamburger helemaal niet gek als kerstdiner?? Dat kan natuurlijk ook! Ga dan wel voor zo’n formidabele burger van de HALL! Met een heerlijke plank boordevol lekkers vooraf én als afsluiter een heerlijke salted caramel dessert.

Samen proosten op een prachtig nieuw jaar!

De kerstdagen zitten er nog  niet op, of het nieuwe jaar dient zich alweer aan. Ook daarvoor heeft de HALL twee mooie arrangementen samengesteld. Iets anders in gedachten? Geef het aan! Wij denken graag met je mee.

meer info of boeken

Nieuwjaars ontbijt

Een frisse start met een heerlijk nieuwjaarsontbijt! Al of niet met een (alcohol vrije) bubbel om samen te proosten op een mooi 2019!

Nieuwjaars borrel

Feestelijk borrel voor een sprankelende start van het jaar. Mét heerlijke borrelhappen uiteraard.

Zomer openingstijden

Week 28 (11 t/m 17 juli)
open van 9.00 tot 15.00 uur (Buurman en buurman, bezorgen en ophalen voor 15.00 uur)
Week 29 (18 juli tm 24 juli)
open van 9.00 tot 15.00 uur (Buurman en buurman, bezorgen en ophalen voor 15.00 uur)
Week 30, 31 en 32 (25 juli t/m 14 augustus)
a la carte gesloten. Afhaal en bezorgen open van 10.00 tot 14.00 uur. Geen Buurman en Buurman.
Week 33 (15 t/m 21 aug)
open van 9.00 tot 15.00 uur (Buurman en buurman, bezorgen en ophalen voor 15.00 uur)
close-link