PARIS IS ALWAYS A GOOD IDEA!

Audrey Hepburn wist waarover ze het had. Want “Ooh LaLa…” Parijs in de lente is onweerstaanbaar. Ook zo’n zin in een avondje iets anders? Genieten van de lekkerste wijnen en Franse klassiekers? Al is het maar voor een avondje?? Het kan! Op zaterdag 13 mei 2017 verandert de HALL in Boulevard Saint Germain. Gezellig tafelen, terwijl je je in Parijse sferen waant. En dat gewoon, hier,  in Woerden. Echt een avondje genieten!

proeven | eten | beleven | genieten

Wandelen over de boulevard Saint Germain en neerstrijken op een van de vele terrassen is een must-do ‘when in Paris’. Net zoals struinen langs de kunststalletjes langs de Seine of het Place du Tertre. Wij halen dat voor 1 avondje naar de HALL. De stad en straat van lekkere wijnen, heerlijke gerechten en een romantische sfeer is zaterdag 13 mei in de HALL te beleven. Met Franse klassiekers van macarons tot de bekende kaaskar.

De Boulevard Saint Germain à la de HALL zal ook gevuld zijn met een oesterbar. Gek op oesters of nog nooit geproefd? Grijp dan hier je kans! Hou je niet van oesters? Dan sla je de oesterbar gewoon over en ga je regelrecht door naar de wijnbar, waar je terecht kunt voor een goed glas Franse wijn, die de Franse lekkernijen nog beter doen smaken.

Robert Roozenbeek, fotograaf, heeft kortgeleden tijdens een bezoek aan Parijs ook prachtige beelden gemaakt, waarbij je direct het gevoel krijgt dat je in Parijs bent. Deze zijn te bewonderen deze avond.

Verder zijn er diverse kunstenaars aan het werk. Net zoals op het Place du Tertre. Met je wijntje in je hand kun je struinen langs de kunststalletjes. Doet de naam Leo Gestel een belletje rinkelen? Dat was een Woerdense kunstenaar, die zich naast Woerden ook liet inspireren door Parijs. In samenwerking met Stadsmuseum Woerden is Leo Gestel ook vertegenwoordigd op het kunstmarktje van St. Germain.

het menu

Het uitgebreide menu zal uit ten minste 4 gangen bestaan. Denk daarbij aan Franse klassiekers, al dan niet met een eigentijdse (of eigenwijze) HALLtwist. Van macaron tot kaaskar. Echt een avond lang genieten dus. Dit menu (excl. drankjes, maar incl. welkomstdrankje) komt op €32,50.

Hou je van oesters? Komt dat even goed uit! Deze zijn niet inbegrepen in het menu, maar kun je ter plekke (voor een schappelijke prijs) bij de oesterbar halen.

Reserveren is noodzakelijk voor deze avond. Je kunt reserveren door een mailtje te sturen of bel naar 0348-705280.

zaterdag 13 mei   |   aanvang: 18:00u   |  de HALL | burgerEI & zakenlui   |   Korenmolenlaan 4   |   Woerden