Smokey Fridays

We hebben er maanden naar uitgekeken. Maar het is zover!! De Smokey Fridays are here again!

In de achtertuin van de HALL | burgerEI & zakenlui staan de Boretti houtskool BBQ’s roodgloeiend. Met passie voor vuur en lekker eten bereiden de chefs de lekkerste gerechten. Speciaal voor jou! De ultieme BBQ beleving. Van voorgerecht tot dessert en alles ertussen in > zo van het vuur op je bord.

Het BBQmenu

We beginnen met een kleine kaasfondue. “Van de BBQ?” horen we je denken? JA! Met lekker brood erbij om te dippen. Daarna: Reuzengamba’s, stoere runderribs met een heerlijke kruidenrub, een sappig gegrild piepkuiken, een mooi stuk rundvlees. Het komt allemaal voorbij! Alles wordt aan tafel geserveerd. Je hoeft niet in de rij te gaan staan, of langs een buffet.

 

Hou je ergens niet van? Geef het dan aan bij de reservering. Of sla gewoon een rondje over. Er komt genoeg voorbij!

 

Kleine kans, maar stel dat je nog trek hebt: Geen probleem. Dan krijg je van ons gewoon nog een extra portie van het één of ander.

 

Liever vega? Dat kan ook. Graag wel van te voren aangeven, zodat de chefs een lekker BBQmenu op basis van groente voor je kunnen voorbereiden.

 

Uiteraard komen er kraakverse salades op tafel. En frietjes. Gewoon, omdat het kan! Als dessert hebben we perzik van de BBQ, met pistachenootjes en boerenijs.

Kidsproof

Kom je met kinderen? Leuk! Buiten is er genoeg ruimte om te spelen. Verder zijn er wegstreeppuzzels voor de bollebozen, en kleurplaten voor de creatievelingen. En… kids eten tijdens de zomervakantie een GRATIS burgertje!

 

We hebben 2 kindermenu’s. Voor de kids die blij zijn met een burgertje en frietjes hebben we een burgermenu. Voor de kleine BBQ fanaten en jonge carnivoren, die wel wat meer lusten van de BBQ dan alleen een burgertje hebben we een JUNIOR BBQmenu. Zij kunnen 3 items kiezen uit het volwassenen BBQ menu. Vooraf kunnen ze lekker meedoen met de kaasfondue en als dessert een N’ice ijsje op een stokje. Ieder kent zijn eigen kind het beste, dus je kunt zelf kiezen, voor welk kindermenu jullie gaan.

 

Extra fijn:  Tijdens de zomervakantie eten alle kinderen tot 12 jaar een gratis burgertje bij de HALL, ook tijdens Smokey Fridays! Genoeg reden om gezellig met de hele familie te komen BBQ’en! Let op: alleen burgertjes gratis, voor de rest van het BBQ kindermenu – het heerlijke N’ICE ijsje of de frietjes – betaal je wel. Dus dan het Kids Burger Menu geen €10, maar €4,50.

het grote genieten

Smokey Friday, is echt een complete avond genieten. Met het gezin, met familie, vrienden of met collega’s. Of gewoon lekker met z’n tweetjes. Net wat je wil.

 

Met mooi weer is de BBQ in de achtertuin van de HALL. Valt het weer tegen? Geen nood. Dan staan de chefs voor u buiten, maar mogen de gasten plaatsnemen in het restaurant.

de data >>

30 juni

7 juli

14 juli

21 juli

28 juli

4 aug

11 aug

Bij grote belangstelling, grote groepen of extreem mooi weer plakken we er extra data aan vast. Dus wil je wel aanschuiven, maar staat die vrijdag er nog niet bij vermeld? Bel of mail dan gerust en wie weet plannen we ‘m gewoon in op speciaal verzoek van jou!

goed om te weten

De avonden starten om 18:00.

BELANGRIJK >> Vooraf reserveren is noodzakelijk! Je kunt reserveren door een mailtje te sturen of te bellen naar 0348-705280

 

Geef bij de reservering alvast door of er wensen zijn m.b.t. een evt. dieet. Denk aan vegetarisch, gluten, lactose… Dan kunnen wij er rekening mee houden en wordt de Smokey Friday voor iedereen een feest.