Heerlijk avondje

Wie zoet is krijgt lekkers!

 

We vieren Sinterklaas dit jaar misschien iets anders, maar het heerlijk avondje wordt niet vergeten! Speciaal voor 5 december hebben wij een heerlijke gevulde Sint-tas. Het is een jute tas met daarin allerlei lekkers voor ca. 2 personen én is er een leuke sint-upgrade aan toe te voegen. Nieuwsgierig wat er in die tas zit? lees dan vlug verder!

 

In deze bomvolle Sint-tas zit:

 

 

1 liter huisgemaakte pompoensoep |  1 borrelbrood, gevuld met kaas en lekkers, om zelf even af te bakken in de oven |  2x kruidnootjes tiramisu  |  kruidnootjes fudge  |  hot chocolate mét marshmallows (wel zelf even de melk in huis halen) |  hartige banketstaaf met huisgedraaid en heerlijk gekruid gehakt | stoofperenlikeur van Oude Eysebrandz

UPGRADE

 

Je kan deze bomvolle sint-tas ook bestellen mét een boek van Tosca Menten!
Leuk Sint cadeautje! Én je mag zelf uit 5 boeken kiezen!

Bestel de Sint-tas hier!

Bestel ‘m vóór woensdag 2 december. Dan komen wij ‘m op vrijdag 4 december afleveren op het adres waar jij ‘m bezorgd wil hebben. (Woerden, Zegveld, Kamerik, Montfoort, Linschoten, Harmelen).

TIP: Bestel je vóór 25 november t.w.v. €50*, dan krijg je er een handgespoten melkchocoladeletter bij, in de letter van jouw keuze! Vergeet dan in de opmerkingen niet de letter door te geven.

*) Je kunt bijv. 2 Sint tassen bestellen ( één voor opa & oma, je tante of je broer en zijn gezin & één voor jezelf bijvoorbeeld). Of bestel een Sinttas, een borrelplank en wat anders lekkers van Buurman & Buurman.