Saté Bar

Iedere donderdag- & vrijdagavond in juli
17:30 – 20:30

Nederlanders zijn er gek op! Wij van de HALL ook. Saté!

In juli gooien we, speciaal voor al die saté liefhebbers, de deuren van de HALL open op donderdag- en vrijdagavond! Op het menu: saté in alle soorten en maten. Niet alleen onze BBQ klassieker, onze Indische saté van malse kippendij, maar ook frivolere varianten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een saté geserveerd (en bereid!) in een Bacardi Cola blikje?! Een saté van ossenhaas, gamba’s, varkenshaas of een heerlijke vegetarische saté. Heerlijk van de houtskool BBQ.

 

Én als we zeggen in alle soorten en maten, bedoelen we ook écht in alle soorten en maten. Zo hebben we een kleintje saté voor de kids en… iets heel leuks…ehhh GROOTS… de anderHALLvemeter saté!

Je leest het goed een 1,5 meter lange saté, om samen te delen!! Salade en versgebakken friet on the side!

 

Op donderdag- of vrijdagavond kun je dus heerlijk een sateetje komen prikken bij de HALL. Bij mooi weer op het  nieuwe terras. Je kunt al genieten van een sateetje vanaf €15 en gratis parkeren.

Geen half werk

Naast saté hebben we fijne guilty pleasures op het menu. Fijne voorgerechten en heerlijke desserts.

Borrelbrood, carpaccio, kaaskroketjes, Dame Blanche, een fruitige sorbet… Lekker!

What about the kids?

Die kunnen gewoon gezellig mee!

Ook aan de kids hebben we gedacht, speciale porties voor de wat kleinere eters onder ons! Én, er is kindervermaak aanwezig. Terwijl jullie gewoon lekker op je gemak van die (anderHALLve meter !) saté genieten, kunnen de kids lekker van tafel en gaan spelen als ze klaar zijn.

Reserveren

Door de RIVM maatregelen, is reserveren verplicht en de ruimte schaars! Reserveer snel, zodat je zeker weet dat je een plekje hebt!

Bel naar 0348-705280 of stuur een mailtje!

De HALL werkt volgens de richtlijnen van het RIVM:

  • We houden rekening met 1,5 meter afstand, ook op het terras.
  • Gezelschappen van één huishouden mogen bij elkaar aan tafel.
  • Bij de ontvangst vragen we je naar je gezondheid en vragen we je , je handen te ontsmetten.