Over ons

INTECHNIUM GEBOUW

Aan de rand van bedrijventerrein Middelland, vlakbij de afrit Woerden van de A12, staat het markante Intechnium Gebouw. Techniek en kennisoverdracht staan centraal in imposante gebouw. Het is de thuishaven van verschillende aan techniek gelieerde (kennis-)organisaties. In het pand, aan de poort van Woerden, verzorgen zij onder andere opleidingen, trainingen en bijscholingen in verschillende technische vakken.

BurgerEi & ZakenlUi

In het restaurant burgerEI & zakenlui kun je terecht voor het ontbijt, lunch of een vroeg diner. Ontspan en ontdek de verrassende gerechten op het à la carte menu. Niet zoveel tijd? Kies dan voor iets lekkers van het buffet (VERSLOKET).
In de keuken worden de eerlijke, verse producten met liefde en passie verwerkt tot energieke ontbijtjes en gezonde lunchgerechten. Daarnaast is er op het menu uiteraard ook plaats voor “guilty pleasures“. Gewoon, omdat die soms zo lekker zijn.

MET PASSIE

Onze ingrediënten halen we bij bijzondere, vaak lokale, leveranciers. Naast op de smaak letten we bij de keuze van de producten op dierenwelzijn en milieu-impact. Zo is het vlees van onze burgers bijvoorbeeld van koeien die na hun pensioen als melkkoe nog een tweede leven hebben gekregen.

Team

Het team van de HALL bestaat uit enthousiaste lekkerbekken met een passie voor verrassend, gezond en bovenal lekker eten. We zetten alles op alles om van elk bezoek een feestje te maken en onze gasten in de watten te leggen.