LET OP//

Dit bericht gaat over GP Monaco van 2017! Oud nieuws dus eigenlijk. Maar zo krijg je wel alvast een idee, over de GP Monaco van 2018. Ook dit jaar gaan we er weer een geweldig race festijn van maken. Hoe precies laten we zo snel mogelijk weten. Maar het wordt minstens net zo leuk als vorig jaar!!

De Grand Prix van Monaco al rood omcirkeld in je agenda? Op 28 mei 2017 is het zover! Wil je nu eens voor de optimale Formule 1 beleving gaan? Kom dan 28 mei naar de HALL | burgerEI & zakenlui. Kijk live de Grand Prix van Monaco en geniet van de complete racebeleving.

3.2.1. GO!

Kom op zondag 28 mei naar dit grote race event in de HALL! Vanaf 13:00u openen de deuren van de HALL zich voor alle racefanaten, Monaco-jetsetters, Formule 1 fans en  HALL-liefhebbers.

In ZAALL 1 kunnen alle echte race-die-hards in alle rust de race volgen. Naast ZAALL 1 zal de HALL ingericht worden voor de zgn. gezelligheids racefanaten.  In de HALL kan je onder genot van een drankje en een hapje tussen de race door even bijpraten over hoe Max het doet, of gewoon… over hele andere dingen!

Race event voor jong & oud

Tijdens de Grand Prix van Monaco in de HALL is niet alleen de race te volgen, maar zal de beleving rondom racen en Monaco compleet zijn. Op 28 mei vindt je de mooiste bolides van Hardy Automotive in de HALL. Autocentrum van Vlietvan Beynum en Autocrew Woerden dragen ook bij aan de ultieme race- en autobeleving.

ByBas mode voor mannen aanwezig om je mee te nemen ( en aan te kleden) in de race lifestyle.

Ook leuk: een preview van Woerden City Karting! Een super tof kart event op 30 september 2017. Benieuwd naar hoe je dit event kunt sponsoren, of hoe je je in kunt schrijven als kart-team?? Kom dan zondag 28 mei naar de HALL. Om 12:30 u. vertellen ze wat er staat te gebeuren op Woerdens eerste citykart evenement.

Nieuwsgierig naar hoe het voelt om een echte racecoureur te zijn? Ervaar het zelf! Er staat een UGX racesimulatorRob Severs, autocoureur uit Woerden, is er ook. Tijdens de Jumbo Racedagen van afgelopen weekend reed hij nog op Zandvoort. Zondag 28 mei om 13:00 u. vertelt hij met beeld en geluid in de HALL over wat hij zoal meemaakt als coureur.

de HALL is  niet alleen voor de oudste racefanaten de place to be tijdens dit race event, maar ook voor de jongere Max Verstappens onder ons. Voor de kids is er een meters lange carrera racebaan, waar zij zichzelf kunnen uitleven als een echte Max Verstappen. Daarnaast is er een springkussen en ander kindervermaak. De kids hoeven zich dus absoluut niet te vervelen op deze zondagmiddag!

Genieten van het luxe Monaco

Niet zo’n racefanaat, maar de rest van de familie of vriendenkring wel? Of hou je het gewoon niet vol om de hele race uit te kijken? Strijk dan neer op 1 van de loungebanken ons terras en geniet van de andere mooie dingen in het leven. Hapje… drankje… Precies zoals de jetsetters in het mondaine Monaco doen. Voetjes in het water, manlief en kinderen vermaken zich prima…. dus relax en GENIET!

Zo hebben we op deze dag Sexy Wines. En Sexy Wine is niet alleen alleen SEXY, maar ook GOUD!! De rode SEXY wijn heeft de Grand Gold Medaille gewonnen op het Concours Mondial in Brussel! Alleen het beste is goed genoed voor de Woerdense jetset.

Na de race BBQ met The Beast

En als de race dan afgelopen is en Max (hopelijk) weer gehuldigd is, kun je nog genieten van een heerlijke BBQ! Heb je al kennis gemaakt met The Beast? Een BBQ voor echte mannen! Schuif jij vanaf 17:00u ook aan?

 

Reserveren | Om zeker te zijn van een stoel tijdens de race, is het belangrijk dat je van te voren reserveert! Uiteraard is het handig, als je erbij vermeldt of je ook aanschuift bij de BBQ. Je kunt reserveren door een mailtje te sturen of bel naar 0348-705280.

zondag 28 mei   |   aanvang: 12:00u   |  de HALL | burgerEI & zakenlui   |   Korenmolenlaan 4   |   Woerden