Pimp je meeting, vergadering of brainstormsessie bij de HALL met een sessie meetingYOGA. De meest laagdremppelige vormen zijn mindful wandelen en stoelyoga.

Yoga te zweverig? Meer iets voor vrouwen? Niets voor jou?? Daar heb ik toch helemaal geen tijd voor… >> We horen je denken… MAARRR: Stoelyoga, overgewaaid uit de Verenigde Staten, is juist een hele praktische, efficiënte en “nuchtere” vorm van yoga, die je brein even 15 minuutjes rust geeft. Na die 15 minuten kun je nóg beter en geconcentreerder aan de gang (efficiency), is je geheugen verbeterd, zit je lekkerder in je vel en als het goed is, hou je zelfs energie over!

meer focus en energie door ontspanning

Een moment van ontspannen tijdens de meeting, geeft het brein even rust om daarna weer fris en gefocust de werkdag of vergadering voort te zetten of ontspannen naar huis te gaan. Meer rendement uit je vergadering, brainstorm of training dus!

Buitenlucht is goed voor je

En niet alleen voor jou, maar ook voor je collega’s en de deelnemers van het congres! Oók (of juíst) tijdens brainstormsessies, vergader- en congresdagen.

Veel mensen maken even een ommetje in hun lunchpauze, maar mindful wandelen gaat een stap verder dan dat ommetje.

Door tijdens het wandelen écht te letten op de ademhaling en de stappen die je zet worden de zintuigen geactiveerd. Hierdoor ervaren de deelnemers een ontlaad en oplaad moment, om daarna weer vol aan de slag te gaan.

Een mindful wandeling hoeft niet perse in de natuur plaats te vinden, maar kan ook heel goed op een bedrijventerrein of zelfs midden in de stad. de HALL beschikt over een tuin en ligt aan het water en is daardoor heel geschikt voor korte wandelingen.

Healthy lunch

Natuurlijk staat de HALL bekend om de formidabele burgers en hebben wij heerlijke Bourgondische kroketten met echt draadjesvlees. Ook de Groene Hart kaaskroketjes zijn een aanrader.

Maar als je zoveel aandacht besteedt aan de geest, dan sluit een healthy lunch beter aan.

lunchdeal healthy

huisgemaakte soep (winter) of smoothie (zomer)

verse volkorenbammetjes met kipfilet of kaas

kraakverse salade

biologische melk

smakwater met verse munt

€12 p.p.

>> Een ZAALL huren bij de HALL, incl. een sessie mindful wandelen of stoelyoga? Vraag het de frontoffice!

>> Meer informatie over meetingYOGA of mindful wandelen, bekijk dan de website van Miracle Yoga.