LegoHALL in de meivakantie!

We verheugen ons al op de derde editie van LegoHALL!! Jij ook?

1-2-3-4 mei is het zo ver!

Natuurlijk met: mega veel bouwstenen | DUPLO hoek voor kleine bouwfanaten | bouwwedstrijd met giga mooie prijzen. EN, ook leuk, mocht je naar AnnexCinema gaan, om De Lego Film 2 te bekijken… bewaar je bioskoopkaartje dan goed!

Het Lego walhalla wordt ook deze keer georganiseerd i.s.m. Jan’s Steen uit Woerden.

bouwen, bouwen en nog eens bouwen

Tijdens LegoHALL kun je bouwen tot je er bij neer valt. Of je nu wel of niet mee doet aan de wedstrijd maakt niet uit. Er ligt een bizarre berg Lego. Allerlei grondplaten, ‘normale’ bouwstenen en bijzondere elementen. Laat je fantasie gaan en ga aan de slag. Even geen inspiratie? Jan’s Steen zorgt voor bouwtekeningen en inspiratie materiaal. Dus no worries!

The big stuff

Tijdens de eerste editie bleek, dat er ook al veel kleine bouwfanaten zijn. Speciaal voor deze bouwmeesters brengt Jan’s Steen DUPLO mee. Dus ook zij zijn welkom bij LegoHALL. Kinderen tot 3 jaar moeten wel hun eigen begeleiding meenemen.

bouwwedstrijd

Heb jij altijd al de grootste burger willen bouwen? Of heb jij zo je eigen idee van de perfectie verjaardagstaart?? Mooi! Want deze editie is het thema van de bouwwedstrijd: eten! Bedenk het meest originele recept, maak er een prachtig bouwwerk van en wie weet win jij 1 van de 3 prachtige Lego bouwsets!

De Lego bouwsets zijn beschikbaar gesteld door Jan’s Steen.

Alle bouwwerken worden op de foto gezet en aan het einde van LegoHALL beoordeeld voor Jan van Jan’s Steen een kinderjury.

Naar de film geweest?

Ben jij naar de vette film : De Lego Film 2 geweest in AnnexCinema? Bewaar jouw bioscoopkaartje dan goed! Hang ‘m op je prikbord, of plak ‘m op de koelkast, stop ‘m in je kluis… Wat je ook doet: Bewaar ‘m goed!

Neem ‘m mee naar LegoHALL en ruil ‘m daar om voor een Lego poppetje uit De Lego Film 2! Gratis!

Deze actie is i.s.m. AnnexCinema en Jan’s Steen.

Voorwaarde: Per LegoHALL-ticket kun je één bioscoopkaartje inwisselen voor een Legopoppetje. 

wifi & flexwerken

Tijdens LegoHALL is het prima flexwerken in de HALL. En neem vooral de kinderen mee!

Plug in in de HALL, maak gebruik van de gratis WiFi en werk je email bij of maak dat ene verslag nog even af. Goeie kop koffie on-the-side… misschien zelfs wel een homemade cheesecake erbij, of zo’n guilt free taartje van Sharp Sharp.

 

Geen zin om te werken? Pak één van de tijdschriftjes, of spreek af met je vriendinnen voor zo’n gezellige high tea.

Bouw mee aan de toekomst van een ander kind!

Tijdens LegoHALL kun je ook nieuwe en tweedehands Lego sets kopen. Van elke aankoop bij Jan’s Steen, gaat een deel van de opbrengst naar de stichting ‘Build Someone’s Future’. De stichting ondersteunt kinderen in Sri Lanka bij de eerste levensbehoeften en educatie. Hoe mooi is het dat je speelgoed koopt en tegelijkertijd een ander kind helpt!

LEGOHALL

openingstijden

woensdag 1 mei | donderdag 2 mei | vrijdag 3 mei | zaterdag 4 mei
van 09:30 tot 17:00 uur

 

entree

 

De entree is €5,00 per persoon voor de hele dag Kinderen onder de vier zijn gratis, maar moeten onder begeleiding van een ouder of verzorger. Daarnaast krijg je nog een kortingsbon van €0,50 die je dezelfde dag kan besteden bij de Hall.

gratis parkeren

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

close-link