Cabin in the woods…

Je weet wel… zo’n gezellige houthakkershut midden in het bos. Hout, warm, winter, kerst… Get the picture?!?!
Mooi! Want dát is hoe de HALL eruit ziet in de dagen voor kerst! En we hebben mooie kerstarrangementen samengesteld, zodat je je collega’s of personeel te trakteren op een onvergetelijk kerstfeest in warme boshut sferen.

Van kerstborrel tot gezellige winterBBQ en van uitgebreid kerstontbijt tot luxe bistro keuzemenu. Alle arrangementen kunnen in de HALL óf bij jullie op locatie. Laat je inspireren! Elk arrangement valt ook nog extra uit te breiden met een winterse Aperol Spritz als ontvangstdrankje, een compleet drankarrangement of bijpassende wijnen, een feestelijk glas bubbels of een extra gerechtje. Net wat past.

Broodtafel

Traditioneel, maar altijd goed: Met zijn allen aan het kerstontbijt! Of plan een gezellige kerstlunch als fijne onderbreking van de dag. Met alles erop en eraan. Goed, vers en ontzettend lekker.

Vraag info aan!

Kerstlunch

Met het complete team aan tafel en uitgebreid lunchen: Winterse salades, ambachtelijke charcuterie, mooie kazen en andere feestelijke lunchgerechten. On-Nederlands goed lunchen zeg maar.

Vraag info aan!

Kerstborrel

Luid de feestdagen in met je collega’s onder het genot van een sfeervolle kerstborrel. Lekkere drankjes en verrassende hapjes om je vingers bij af te likken. In de warme winterse boshut van de HALL of bij jullie op locatie.

Vraag info aan!

Kerstbuffet

Een kerstbuffet bij de HALL is een feestelijk en zéér uitgebreid dinerbuffet: Amuse bij de ontvangst, gevolgd door een heerlijke soep en diverse hoofdgerechten. Met als uitsmijter een grand dessert!

Vraag info aan!

kerst bistro

Het kerst bistro arrangement bestaat uit een feestelijk 4 gangen keuzemenu. Op het menu luxe vis-, vlees en vega gerechten, met passie bereid voor een onvergetelijk kerstdiner. Bijpassende wijnen erbij? Dat kan uiteraard ook!

Vraag info aan!

Walking Dinner

Een walking dinner is super sociaal en ongedwongen. Meerdere gangen gevuld met kleine culinaire gerechten, ofwel: Fingerfood & forkfood. Gerechtjes waarvan je kunt genieten, terwijl je een drankje drinkt en bijkletst met je collega’s.

Vraag info aan!

WinterBBQ

Dat is echt eens even wat anders: De wind in je haren, warm vest aan, shawl om & gáán! Festival lights, knisperende vuurkorven, warme plaids én hartverwarmende gerechten van de houtskool BBQ. Genieten!

Vraag info aan!

No nonsense Xmas dinner

Is normaal al gek genoeg? En klinkt een hamburger helemaal niet gek als kerstdiner?? Dat kan natuurlijk ook! Ga dan wel voor zo’n formidabele burger van de HALL! Met een heerlijke plank boordevol lekkers vooraf én zoete lekkernijen als dessert.

Vraag info aan!

Proosten op een prachtig nieuw jaar!

De kerstdagen zitten er nog  niet op, of het nieuwe jaar dient zich alweer aan. Ook daarvoor heeft de HALL twee mooie arrangementen samengesteld. Iets anders in gedachten? Geef het aan! Wij denken graag met je mee.

JA! Ik wil meer weten over de nieuwjaarsarrangementen!

nieuwjaars

ontbijt

Een frisse start met een heerlijk nieuwjaarsontbijt! Al of niet met een (alcohol vrije) bubbel om samen te proosten op een mooi 2019!

nieuwjaars

borrel

Feestelijk borrel voor een sprankelende start van het jaar. Mét heerlijke borrelhappen uiteraard.

IN DE HALL OF OP LOCATIE?

Jullie zijn meer dan welkom in de HALL. We hebben de HALL in de weken voor kerst omgetoverd tot winterse boshut. Geen tuttige kerstmannen, maar een stoere en gezellige kerstsfeer. Een warme en uitnodigende setting die zorgt voor het ultieme kerstgevoel. Ook de tuin is gezellig gemaakt, met festival lights, vuurkorven en dikke winterse plaids. De HALLcrew zorgt er met liefde voor dat het de gasten aan niets ontbreekt en dat iedereen blij en met een warm gevoel weer naar huis gaat.

We willen jullie ook wijzen op de WKR: Sinds de invoering van de WKR (werkkostenregeling)
 is het interessant een personeelsfeest op eigen terrein te organiseren. De WKR stelt namelijk dat ‘personeelsevents’ moeten worden gezien als loon voor de werknemer of opgenomen moeten worden in de vrije ruimte binnen de WKR. Evenementen georganiseerd op eigen terrein vallen volledig buiten de WKR en worden dus niet belast. Dit kan flinke financiële voordelen opleveren. Vraag naar de mogelijkheden voor kerstcatering door de HALL op locatie!

 

VRAAG NU HET DECEMBER DOSSIER AAN!

Alle kerst- en nieuwjaarsarrangementen van de HALL in Woerden hebben we verzameld in het DecemberDossier. Dus op zoek naar het ultieme kerstfeest voor jouw afdeling of bedrijf? Catering nodig voor jullie kerstfeest op locatie? Vraag dan nu het DecemberDossier aan en laat je inspireren!

Stuur mij het DecemberDossier!
GEZOND EN LEKKER VOOR IEDEREEN

We vinden het belangrijk dat iedereen bij ons terecht kan, dus we houden graag rekening met mensen met een voedselallergie (lactose, gluten, noten) of speciaal dieet. Is je allergie of dieet minder gangbaar? Laat het ons van te voren weten. Dan zorgen wij dat er ook voor jou iets lekkers op tafel komt.

Kerst met Mathilde Santing

 

Samen met familie, vrienden of je bedrijf genieten van een pre-Kerstdiner in het Klooster, door ‘popup restaurant’ de HALL?

JA! Ook dat kan!!

Je wordt ontvangen met een feestelijke amuse. Daarna geniet je van een heerlijk 3-gangen sharing menu: Gezellig met zijn allen aan lange tafels in de kloostergangen. Mooie schalen op tafel en grootmoeder’s terrines gevuld met allerlei lekkers. Je hoeft niet te kiezen, maar kan van alles lekker proeven. Puur genieten dus!

Daarna de zaal in voor een voorstelling van niemand minder dan Mathilde Santing.

Reserveren voor de voorstelling en het kerstdiner gaan via het Klooster.  Meer info >>

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

close-link