Kerst in de HALL

Gezelligheid, warm, winter, sprokkelhout, snufje glitter hier en daar, kerstlichtjes… Get the picture?!?!
Mooi! Want dát is hoe de HALL eruit ziet in de dagen voor kerst! En we hebben mooie kerstarrangementen samengesteld, zodat jij je collega’s of personeel kan trakteren op een onvergetelijk en stoer kerstfeest.

Van kerstborrel tot gezellig shared Xmas dinner en van een ruig & stoer buffet tot een heerlijke kerstlunch. Laat je inspireren!

meer info of boeken

SHARING XMAS DINNER

Heerlijk samen tafelen met je collega’s met het zéér uitgebreide Shared Xmas Dinner! Prachtige schalen en goedgevulde planken op tafel, met daarop de heerlijkste gerechten. Samen delen, ongedwongen tafelen. Genieten!

Bekijk het arrangement!

NO-NONSENSE XMAS DINNER

Is normaal al gek genoeg? En klinkt een hamburger helemaal niet gek als kerstdiner?? Dat kan natuurlijk ook! Ga dan wel voor zo’n formidabele burger van de HALL! Met een heerlijke plank boordevol lekkers vooraf én als afsluiter een heerlijke salted caramel dessert.

Bekijk het arrangement!

RUIG & STOER WINTERBUFFET

Een kerstbuffet bij de HALL is een feestelijk en zéér uitgebreid dinerbuffet: Amuse bij de ontvangst, gevolgd door een heerlijke soep en diverse stoere hoofdgerechten. Met als uitsmijter een heerlijk dessert!

Bekijk het arrangement!

KERSTLUNCH

Met het complete team aan tafel en uitgebreid lunchen: Winterse soepen, ambachtelijke charcuterie, mooie kazen en andere feestelijke lunchgerechten. On-Nederlands goed lunchen zeg maar.

Bekijk het arrangement!

KERSTBORREL

Luid de feestdagen in met je collega’s onder het genot van een sfeervolle kerstborrel. Lekkere drankjes en verrassende hapjes om je vingers bij af te likken. In de warme winterse gezelligheid van de HALL of bij jullie op locatie.

Bekijk het arrangement!

NIEUWJAARSBORREL

Feestelijk borrel voor een sprankelende start van het jaar. Mét heerlijke borrelhappen uiteraard.

Bekijk het arrangement!

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.