Ontmoet onze HALL CREW!

Timo

 

Eigenlijk hebben wij Timo min of meer ‘gestolen’ van Hotel Abrona in Oudewater. Timo werd aan ons uitgeleend, toen Hotel Abrona sloot vanwege hun verbouwing. Stilzitten is niet Timo’s ding, dus hij wilde graag aan de slag ook al was Hotel Abrona dicht. En dus ging Timo aan de slag in de HALL.

 

Timo bleek een aanwinst voor het team: Altijd vrolijk, een keiharde werker én een regelrechte burgerfanaat.

 

Waarom Timo zo graag in de HALL werkt? “Ik vind het leuk en gezellig om met mensen om te gaan. Bij de HALL hangt er altijd een relaxte sfeer en ook het personeel is gezellig en relaxt”.

 

Wist je dat Timo is een heel goede hamburger-promoter is!? Zijn favoriete gerecht bij de HALL zijn de burgers. Als hij met vrienden of familie komt eten, kiest hij altijd een burger. Spannende burgers gaat hij niet uit de weg. Op één van de HALL-uitjes, koos Timo voor een krokodillenburger. Tja. Als échte burgerfanaat, moet je alles een keer geproefd hebben toch?

 

Enne… Wist je ook, dat je niet moet sollen met Timo? Hij is nl. wereldkampioen Judo! In 2015 wereldkampioen won hij goud op de Special Olympics in Los Angeles! En nog sleept hij de ene na de andere prijs binnen.

Timo

Naast werken in de HALL, burgers proeven en judoën, surft Timo graag op het internet. Google en Facebook zijn favoriet. Ook onderneemt Timo graag leuke uitjes met zijn huisgenoten, zoals elkaar op de koffie gaan. En dat zijn véél bakjes koffie, want Timo heeft wel 28 huisgenoten! Hij woont in het Kasteel van Woerden. Begeleidend wonen. Er zijn daar twee begeleiders, maar koken doet Timo elke avond zelf. En de boodschappen? Die haalt hij ook zelf. Deze wereldkampioen sjouwt zijn boodschappen zelf het Kasteel binnen!

Mariska

 

De goedlachse Mariska werkt alweer een tijdje bij de HALL en dat doet ze met veel plezier. Samen met de rest van de crew, maakt Mariska van de HALL een fijne plek om lekker te lunchen en zorgt ze dat de vergadering of bijeenkomst perfect verloopt.

Als Mariska niet ‘op de vloer’ staat, besteed ze haar aandacht aan haar man en 2 kinderen van 15 & 11. Óf ze gooit haar haren in de wind en gaat lekker een stuk paardrijden. En op maandag staat ze weer met een glimlach voor jullie klaar!

Thobias

 

Vanaf september heeft Thobias zich toegevoegd aan de HALLcrew. Thobias is 22 jaar en een echte horeca tijger. Oog voor detail, super gastvrij en maakt heerlijke koffie’s. Hij zorgt,  samen met de rest van de HALLcrew, voor een warm welkom in deze herfstige tijden.

Wist je dat Thobias een onwijze muziekliefhebber is en vinyl spaart?! Misschien op vrijdagmiddag toch maar weer eens de platenspeler van de HALL tevoorschijn halen…

Thobias