LET OP//

Dit bericht gaat over GP Monaco van 2017! Oud nieuws dus eigenlijk. Maar zo krijg je wel alvast een idee, over de GP Monaco van 2018. Ook dit jaar gaan we er weer een geweldig race festijn van maken. Hoe precies laten we zo snel mogelijk weten. Maar het wordt minstens net zo leuk als vorig jaar!!

28 mei 2017 strandt het Formule 1-circus neer op het circuit van Monaco en in restaurant de HALL. Tijdens de GP van Monaco kan genoten worden van een optimale racebeleving, inclusief racebanen, mooie bolides en een barbecue met The Beast.

3.2.1. GO!

Vanaf 13:00 uur openen de deuren van de HALL zich voor alle racefanaten, Monaco-jetsetters en Formule 1 fans De race fanatici kunnen in alle rust de race volgen in het zenuwcentrum, waar je met meerdere schermen de race optimaal kunt volgen. Voor en na de race worden de mooiste bolides van Hardy Automotive tentoongesteld in de HALL en is ByBas mode voor mannen aanwezig om de bezoekers mee te nemen in de race lifestyle met sportieve kleding van State of Art. En niet te vergeten: een preview van Woerden City Karting. Een spectaculair event dat op 30 september in Woerden zal plaatsvinden.

Voor de fans is ook een scherm opgehangen in het restaurant en kan onder genot van een hapje en drankje genoten worden van de race en een gezellig middag. Niet alleen de oudste racefanaten kunnen zichzelf vermaken op 28 mei, ook voor de jongere Max Verstappens is er van alles te beleven. Voor de kids is er een meters lange Carrera racebaan, waar zij zichzelf kunnen uitleven als een echte Max Verstappen, en een springkussen. De niet-racefanaten, die bijvoorbeeld mee moeten met hun man, kunnen ook hun hart ophalen in de HALL. De jetset van Monaco is namelijk terug te vinden binnen en op het terras van de HALL, met een lekker hapje en drankje. SEXY wines is aanwezig om iedereen te voorzien van heerlijke wijnen, zoals in het mondaine Monaco.

Na de race BBQ met The Beast

Na, hopelijk, een huldiging van Max Verstappen is er aansluitend een barbecue met The Beast. Een mooie dag afsluiten met pulled pork, spareribs en HALL burgers. Geheel in stijl van de dag een barbecue voor echte mannen!

Jouw bolides op groots race-evenement

Dit evenement is voor en door autoliefhebbers. Op 28 mei is het voor iedereen mogelijk om de liefde voor zijn auto te showen. Voor de HALL bevindt zich een heus auto showplein waar alle modellen, onder toezicht, worden neergezet en alle aanwezigen hun ogen uit kunnen kijken. Het evenement begint pas om 13.00u, dus 28 mei is ook een ideale dag om een leuke rit naar en/of door Woerden te maken. Het Groene Hart heeft schitterende routes voor autoliefhebbers!

Dit evenement kan met en dankzij elke autoliefhebber een succes worden. Er zijn al mooie bolides aanwezig, maar hoe meer, hoe beter! Heb jij een mooi (sport) model? Dan zien we die graag op 28 mei op ons auto showplein! Daarnaast zoeken wij nog aankleding en sfeer materiaal dat op een manier te maken heeft met de GP van Monaco. Dit is enkel om te lenen, daarna kan het gewoon weer terug worden gebracht! Je kan ons al helpen met:

  • Oude autobanden
  • Banken of zitzakken om de race in te kijken
  • Formule 1 promotiemateriaal
  • Race- of geblokte finishvlag

 

Racefanaten, Monaco-jetsetters, Formule 1 fans, HALL-liefhebbers en Woerdenaren bereiken? Dan is dit evenement de uitgelezen kans! Daarnaast is het een mooie kans om je eigen relaties op dit evenement uit te nodigen voor een arrangement. Eerst genieten van de race en dan lekker barbecueën!

Bijdragen aan dit grote evenement of meer informatie? Neem dan contact op via 0348-705280 of frontoffice@dehall.nl

zondag 28 mei   |   aanvang: 13:00u   |  de HALL | burgerEI & zakenlui   |   Korenmolenlaan 4   |   Woerden