Woerdense ondernemers slaan de handen ineen

Lions Club Woerden Castellum Laurum  en de HALL | burgerEI & zakenlui slaan de handen ineen voor kinderen uit gezinnen die onder de armoedegrens leven. Dit doen zij samen met ondernemers uit Woerden en omgeving. Samen organiseren ze het Food Good Festival. Een “feel good” festival bomvol foodtrucks met culinaire verrassingen, BBQ, muziek, avontuur, sport en creativiteit.

Benieuwd naar wat je verder allemaal kunt doen, kijk dan hier.

Kortom: het festival is echt een feest voor jong & ouder én steunt ook nog eens een prachtig doel.

Lees op deze pagina alles over hoe je als bedrijf je steentje bij kunt dragen en natuurlijk, wat je allemaal kunt doen tijdens het Food Good Festival!

Met z’n allen!

Zo kun je bijvoorbeeld je steentje bijdragen door je werknemers of zakenrelaties te trakteren op een geweldig uitje, door ze een set munten te geven, waarmee ze zich tegoed kunnen doen aan verrassende hapjes bij de foodtrucks. Ondertussen kunnen ze genieten van bands en singer-songwriters, zich aansluiten bij 1 van de workshops en genieten van de gezelligheid.

Je kunt het ook groter aanpakken en precies op 7 oktober je bedrijfsfeestje of afdelingsuitje plannen. Je eigen stamtafel maakt het helemaal compleet.

Voorverkoop muntjes

Op het festival heb je muntjes nodig om hapjes en drankjes te kunnen betalen.

Muntjes kun je op de dag zelf kopen (contant of pin). Je kunt ze ook van te voren aanschaffen en deze alvast aan je werknemers geven  bijv. als beloning voor het harde werken of het halen van een target.

10 munten € 12,00 voorverkoop –  kassa € 12,50
50 munten € 55,00 voorverkoop – kassa € 62.50

Graag muntjes in de voorverkoop aanschaffen? Stuur dan een mailtje aan woerden.castellumlaurum@lions.nl

 

De workshops kun je veelal al vooraf betalen, of ter plekke afrekenen (contant of per pin).

Je eigen stamtafel

Het is mogelijk om je eigen stamtafel te reserveren. Zo heeft het bedrijf een vast honk, waar collega’s onder elkaar gezellig kunnen bijpraten. Uiteraard hangt er een prijskaartje aan, want ook dat gaat allemaal naar het goede doel!

Een stamtafel voor max. 8 personen incl. 100 muntjes = € 495  Op de tafel prijkt uiteraard je bedrijfslogo, zodat iedereen weet dat dat júllie plek is.

Er zijn niet veel stamtafels beschikbaar, dus wees er snel bij! vol=vol

Graag een stamtafel reserveren? Stuur dan een mailtje aan woerden.castellumlaurum@lions.nl

Lever een sportieve prestatie voor het goede doel!

Liever eerst een sportieve prestatie leveren voor je je in het festival gedruis stort? En ben je in het bezit van een aantal sportieve collega’s?? Doe dan mee aan de spinning sessie bij Sportcity Woerden!

Stel een team samen, huur een spinfiets en trap flink door! Je sportieve prestatie levert nog meer op voor de LINDA.foundation, als je ‘m afsluit met een professionele massage of als je je team laat sponsoren door vrienden, familie of de minder sportieve collega’s. Meer info >>

Meld je aan!   Vermeld daarbij “spinning”

“ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het kan”

Dat is het motto van Pippi Langkous. Ook heel toepasselijk op twee van de workshops die je tijdens het Food Good Festival kunt volgen. Kaas maken & speksteen bewerken. Doe eens gek en schrijf je in voor 1 deze workshops. Je bent een bijzondere ervaring rijker EN steunt daarbij die gezinnen, waar het op 7 oktober allemaal om draait.

Kaas maken

Schrijf je in voor een workshop kaas maken van dé kaaskoning van Woerden.

Meer info >>

Meld je aan!

Vermeld daarbij “kaasworkshop”

Speksteen

Aan de slag als een echte beeldhouwer… Het kan!! Tijdens de workshop speksteen bewerken.

Meer info >>

Meld je aan!

Vermeld daarbij “speksteen bewerken”

Werken de links om je aan te melden niet? Meld je dan aan door een mailtje te sturen naar woerden.castellumlaurum@lions.nl

De organisatie

De Lions Club Woerden Castellum Laurum en de HALL slaan de handen ineen om met het Food Good Festival zoveel mogelijk geld in te zamelen voor gezinnen, die onder de armoedegrens leven.

Lions Club Woerden Castellum Laurum stelt zich graag aan jullie voor >>>

Armoede is niet eerlijk!

Onder het motto ‘armoede is niet eerlijk’ verstrekt de LINDA.foundation van Linda de Mol elk jaar in november eenmalig een set cadeaubonnen aan gezinnen, die onder de armoedegrens leven.

Voor elke €500 die wij met zijn allen ophalen tijdens het Food Good Festival, zorgt de LINDA.foundation m.b.v. AH, C&A, HEMA, Intertoys en Anko, dat elk gezin €650 aan cadeaubonnen krijgt. Voor boodschappen, kerstcadeau’s, kleding, de kapper…
Met de opbrengst van het Food Good Festival hopen we dit voor meerdere kinderen in Woerden en omgeving te realiseren.

Food Good Festival |zaterdag 7 oktober | vanaf 12:00 |  gratis entree

de HALL | burgerEI & zakenlui | Korenmolenlaan 4 | Woerden

#STAYTUNED// Blijf op de hoogte via facebook.

mede mogelijk gemaakt door