BBQ-buffetten

Als het gewoon goed moet zijn. De HALL verzorgd BBQ buffetten met vlees van goede kwaliteit, huisgemaakte marinades en kraakverse salades.

Basic

€ 20 p.p.
3x keuze vlees-vis-veggies
1 salade naar keuze

Lekker

€ 25 p.p.
3x keuze vlees-vis-veggies
2 salades naar keuze

Lekker luxe

€ 30 p.p.
4x keuze vlees-vis-veggies
2 salades naar keuze
dessert van de dag

Vlees - Vis - Veggies 

Kipsate | van heerlijk gemarineerde kippendij | satesaus 
Beefburger | 1 burger van 100% rundvlees | broodje | toppings. 
BBQ worst | uit de ambachtelijke worstmakerij van Ferry Lempers
Ham filetlapje | mosterd I rozemarijn 
Kippendij | super mals | gemarineerd 
Gamba-spies | met knoflook olie
Zalm | op stok
BBQ veggies | geroosterde mais, aubergine, courgette en groene asperges 
 

SALADES 

Pasta salade van de chef
Groene salade | tomaat | komkommer 
Koolsalade | vleugje mosterd | verse kruiden 
Aardappelsalade | zongedroogde tomaatjes | kappertjes | Linschoter rollade

De buffetten graag uiterlijk twee weken vooraf bestellen ivm de planning in onze keuken. Voor datum binnen de 2 weken of specifieke wensen en diëten graag in overleg met onze Backoffice. Deze buffetten zijn te bestellen vanaf 20 personen. Minder dan 20 personen en toch een buffet bestellen? Dat kan ook. Hiervoor rekenen we€ 2 per persoon extra. Huur Boretti houtskool BBQ incl. houtskool+ schoonmaak €50 Een BBQ expert die al het BBQ werk uit handen neemt €35 per uur. Borden, bestek en servetten kunnen wij meeleveren voor €1,50 p.p. en mogen weer vuil retour worden gegeven. Lekker makkelijk! Een dag later of in overleg, halen we alles weer op. U hoeft de spullen niet schoon te maken. * Binnen Woerden € 15 * Buiten Woerden in overleg

Catering bestellen

 

« terug naar het diner-overzicht

catering

Hoe gezellig de HALL ook is, de HALL crew komt graag naar je toe. Broodjes voor tijdens een vergadering op de zaak? Overwerken? Bedrijfsfeest? Iets te vieren? De HALL kan alle wensen vervullen op het gebied van catering. Van broodjes tot BBQ en buffet, kraakvers en tot in de puntjes geregeld.

restaurant

Tijdens de lunch staat het VERSLOKET gevuld met lekkers. Kies iets lekkers van het buffet en geniet! Meer tijd? Ga dan rustig zitten en ontdek de heerlijke gerechten op ons à la carte menu: bovenste beste burgers, gezonde eiergerechten, kraakverse salades en rijkelijk belegde broodjes!

zaallen

Op zoek naar een duurzame, dynamische en inspirerende locatie voor jouw zakelijke bijeenkomst, vergadering, evenement of congres? De HALL en de ZAALLen bieden ruimte aan groepen tot 220 personen. Centraal gelegen en goed bereikbaar.

vacatures

de HALL crew bestaat uit enthousiaste lekkerbekken met een passie voor verrassend, gezond en lekker eten. We zetten alles op alles om van elk bezoek een feestje te maken en onze gasten in de watten te leggen. En er is nog plek in  HALL crew voor meer lekkerbekken! Werken in Woerden, met gezelligheid van de horeca en de luxe van kantooruren.

Actueel

Actueel

#gezocht productiehulp

Hey harde werker! Wil jij werken in een creatieve, dynamische keuken en op de tofste locaties? Als productiemedewerker catering van  de HALL en  offroad.catering ga je met veel plezier aan de slag!

FLEXWERKEN IN DE HALL

Thuiswerken is het nieuwe "normaal". Maar...ben je jouw thuisomgeving toch even zat? Wil je werken in een stimulerende en vernieuwde omgeving? Pak dan je laptop onder je arm, pak de auto of spring op de fiets en kom naar de HALL!

Burger van de Maand juni The Green Goddess

Onze chefs, Didi & Rogier, hebben weer een heerlijke burger van de maand bedacht: The Green Goddess  Heel de maand juni kun je deze heerlijke vegaburger bestellen!

WE HEBBEN 2 NIEUWE CHEFS

We hebben niet 1, maar 2 nieuwe chefs in de HALL! Rogier is een zeer enthousiaste, gepassioneerde en vernieuwende chef-kok. Didi is een echte duizendpoot, en een oude bekende van De HALL.

volg ons ook op:

Ervaringen

Ervaringen

Fijne plek met lekker ruime vergaderzalen, eh zaallen bedoel ik dan natuurlijk :)
Anton van Wilgen
Of het nou even rustig een concept uitwerken is of met een grote groep een vergadering, bij de Hall zitten we altijd goed!
Johan / IC & B
Als schrijver/illustrator zocht ik een leuke inspirerende werkplek. Inmiddels zijn we vier boeken verder en zit ik nog steeds graag aan een van de tafeltjes in de Hall. Een lekker kopje koffie erbij en op naar de...
Ilona G.
Ik werk graag  in de Hall, de lunch is voortreffelijk en er is altijd een rustig plekje waar ik me dan gelijk weer thuis voel
Lieneke van Dam

Op de hoogte blijven

 

schrijf je in op de nieuwsbrief

Korenmolenlaan 4 | Woerden

De HALL is geopend van ma t/m vrij 08:00-18:00

Wij zijn telefonisch te bereiken van 8:00-17:00

Korenmolenlaan 4
Woerden

De HALL is geopend van ma t/m vrij 08:00-18:00

Wij zijn telefonisch te bereiken van 8:00-17:00

KvK nr 72046767
Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring

Email: frontoffice@dehall.nl
Tel: 0348-705280

© 2022 de Hall - Woerden | Ontwerp & realisatie: Buro Fudge & De Goudse Wolf

Werkwijze

 

Uitleg bestellen / bezorgen

De stappen van ons bestelproces

*Op dit moment is het alleen mogelijk om maaltijden af te halen

Speciale wensen

Heb je speciale wensen? Wil je een bestelling cadeau geven? Heb je allergieën? Er is tijdens het online bestellen ruimte om dit aan te geven.  

Betaling

We maken gebruik van iDEAL via Mollie. Even opletten: klik na een geslaagde betaling het betaalscherm niet zelf weg, maar wacht tot je automatisch weer terugkeert naar onze website. Zo weten we zeker dat de bestelbevestiging goed aankomt per e-mail bij jou en bij ons.