BBQ-buffetten

Als het gewoon goed moet zijn. De HALL verzorgd BBQ buffetten met vlees van goede kwaliteit, huisgemaakte marinades en kraakverse salades.

Basic

€ 20 p.p.
3x keuze vlees-vis-veggies
1 salade naar keuze

Lekker

€ 25 p.p.
3x keuze vlees-vis-veggies
2 salades naar keuze

Lekker luxe

€ 30 p.p.
4x keuze vlees-vis-veggies
2 salades naar keuze
dessert van de dag

Vlees - Vis - Veggies 

Kipsate | van heerlijk gemarineerde kippendij | satesaus 
Beefburger | 1 burger van 100% rundvlees | broodje | toppings. 
BBQ worst | uit de ambachtelijke worstmakerij van Ferry Lempers
Ham filetlapje | mosterd I rozemarijn 
Kippendij | super mals | gemarineerd 
Gamba-spies | met knoflook olie
Zalm | op stok
BBQ veggies | geroosterde mais, aubergine, courgette en groene asperges 
 

SALADES 

Pasta salade van de chef
Groene salade | tomaat | komkommer 
Koolsalade | vleugje mosterd | verse kruiden 
Aardappelsalade | zongedroogde tomaatjes | kappertjes | Linschoter rollade

De buffetten graag uiterlijk twee weken vooraf bestellen ivm de planning in onze keuken. Voor datum binnen de 2 weken of specifieke wensen en diëten graag in overleg met onze Backoffice. Deze buffetten zijn te bestellen vanaf 20 personen. Minder dan 20 personen en toch een buffet bestellen? Dat kan ook. Hiervoor rekenen we€ 2 per persoon extra. Huur Boretti houtskool BBQ incl. houtskool+ schoonmaak €50 Een BBQ expert die al het BBQ werk uit handen neemt €35 per uur. Borden, bestek en servetten kunnen wij meeleveren voor €1,50 p.p. en mogen weer vuil retour worden gegeven. Lekker makkelijk! Een dag later of in overleg, halen we alles weer op. U hoeft de spullen niet schoon te maken. * Binnen Woerden € 15 * Buiten Woerden in overleg

Catering bestellen

 

« terug naar het diner-overzicht

catering

Hoe gezellig de HALL ook is, de HALL crew komt graag naar je toe. Broodjes voor tijdens een vergadering op de zaak? Overwerken? Bedrijfsfeest? Iets te vieren? De HALL kan alle wensen vervullen op het gebied van catering. Van broodjes tot BBQ en buffet, kraakvers en tot in de puntjes geregeld.

restaurant

Tijdens de lunch staat het VERSLOKET gevuld met lekkers. Kies iets lekkers van het buffet en geniet! Meer tijd? Ga dan rustig zitten en ontdek de heerlijke gerechten op ons à la carte menu: bovenste beste burgers, gezonde eiergerechten, kraakverse salades en rijkelijk belegde broodjes!

zaallen

Op zoek naar een duurzame, dynamische en inspirerende locatie voor jouw zakelijke bijeenkomst, vergadering, evenement of congres? De HALL en de ZAALLen bieden ruimte aan groepen tot 220 personen. Centraal gelegen en goed bereikbaar.

vacatures

de HALL crew bestaat uit enthousiaste lekkerbekken met een passie voor verrassend, gezond en lekker eten. We zetten alles op alles om van elk bezoek een feestje te maken en onze gasten in de watten te leggen. En er is nog plek in  HALL crew voor meer lekkerbekken! Werken in Woerden, met gezelligheid van de horeca en de luxe van kantooruren.

Actueel

Actueel

a December to remember

Gezelligheid, warm, winter, snufje glitter hier en daar, kerstlichtjes, kaarslicht met een industrieel tintje. Dát is hoe de HALL eruit ziet in de dagen voor kerst! We hebben mooie kerstarrangementen samengesteld, zodat jij je collega’s of personeel kan trakteren op een onvergetelijk kerstfeest. Van luxe kerstborrel tot gezellig shared Xmas dinner en van alles-erop-en-eraan Kerstbuffet tot sprankelend Nieuwjaarsontbijt.

 

Internationale dag van de Chef

Internationale dag van de Chef! Tijd om onze chefs, maar óók de rest van onze keuken crew in het zonnetje te zetten! 

Wereld Ei Dag bij de HALL

Ei, ei, ei en we zijn zo blij! Want op vrijdag 13 oktober is het Wereld Ei Dag. En dat vieren we met heel veel eieren natuurlijk!

Dus lees vlug verder wat er op deze feestdag te beleven is bij De HALL.

Krokettendag bij de HALL

Op maandag 9 oktober is het Nationale Krokettendag. Dat moet gevierd worden! Hoe? Met kroketten natuurlijk!

Wij nodigen jullie van harte uit voor deze nationale feestdag die je werkdag een heel stuk leuker (en vooral lekkerder!) maakt. En er valt nog wat te winnen ook!

volg ons ook op:

Ervaringen

Ervaringen

Als schrijver/illustrator zocht ik een leuke inspirerende werkplek. Inmiddels zijn we vier boeken verder en zit ik nog steeds graag aan een van de tafeltjes in de Hall. Een lekker kopje koffie erbij en op naar de...
Ilona G.
Of het nou even rustig een concept uitwerken is of met een grote groep een vergadering, bij de Hall zitten we altijd goed!
Johan / IC & B
Ik werk graag  in de Hall, de lunch is voortreffelijk en er is altijd een rustig plekje waar ik me dan gelijk weer thuis voel
Lieneke van Dam
Fijne plek met lekker ruime vergaderzalen, eh zaallen bedoel ik dan natuurlijk :)
Anton van Wilgen

Op de hoogte blijven

 

schrijf je in op de nieuwsbrief

Korenmolenlaan 4 | Woerden

De HALL is geopend van ma t/m do van 08:30 -18:00 uur en op vrijdag van 08:30 - 16:00

Wij zijn telefonisch te bereiken van 8:30-17:00

Korenmolenlaan 4
Woerden

De HALL is geopend van ma t/m do van 08:30 - 18:00 uur en op vrijdag van 08:30 - 16:00

Wij zijn telefonisch te bereiken van 8:30-17:00

KvK nr 72046767
Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring

Email: frontoffice@dehall.nl
Tel: 0348-705280

© 2022 de Hall - Woerden | Ontwerp & realisatie: Buro Fudge & De Goudse Wolf

Werkwijze

 

Uitleg bestellen / bezorgen

De stappen van ons bestelproces

*Op dit moment is het alleen mogelijk om maaltijden af te halen

Speciale wensen

Heb je speciale wensen? Wil je een bestelling cadeau geven? Heb je allergieën? Er is tijdens het online bestellen ruimte om dit aan te geven.  

Betaling

We maken gebruik van iDEAL via Mollie. Even opletten: klik na een geslaagde betaling het betaalscherm niet zelf weg, maar wacht tot je automatisch weer terugkeert naar onze website. Zo weten we zeker dat de bestelbevestiging goed aankomt per e-mail bij jou en bij ons.