Catering

Broodje bestellen voor tijdens een vergadering? Een borrel op vrijdag? Iets te vieren?

De HALL kan alle wensen vervullen op het gebied van catering voor grote én kleine evenementen, zakelijk én particulier. Van lunchDEAL tot dinerbuffet en van borrel tot complete culinaire invulling van een evenement of bedrijfsfeest.

Bekijk hieronder de diverse mogelijkheden. Staat er niet bij wat je zoekt? Bel of mail ons! We denken graag met je mee.

Ontbijt & lunch

Met een zeer ruim assortiment gezonde, verse producten verzorgen wij dagelijks een kakelvers ontbijt of lunch op locatie of in 1 van de ZAALLen. Van losse broodjes tot complete lunchDEALS en alles er tussenin. Bekijk de diverse ontbijt- of lunchDEALS hiernaast.

Borrel & diner

Overwerkmaaltijden, een dinerbuffet, 1- 2- of 3 gangen… Het is allemaal mogelijk. Een heerlijke pasta, lekker makkelijk met soep en bammetjes. Voor elk moment passende dinercatering.

Een vrijdagmiddagborrel op het werk? Een afscheidsborrel van een collega? Kijk dan naar onze mogelijkheden m.b.t. borrelcatering.

bijzondere evenementen

Ook tijdens evenementen verzorgen wij graag de catering, of het nu op een zelf gekozen locatie, in de HALL of in één van de ZAALLen is.

Een vergaderontbijt, beurscatering, lunch-to-go tijdens een bedrijfsuitje, een dinner: de mogelijkheden zijn eindeloos. We bekijken graag samen met jullie, naar hoe we het evenement Coronaproof kunnen organiseren. Er kan meer dan je denkt!

Elk groot of klein feest wordt nog leuker met een BBQ buffet. Van lekker basic tot een culinair BBQ arrangement  Een mooie afsluiting van een bedrijfsuitje of personeelsfeest.

Echt iets bijzonders? Lange Tafels zorgt voor een unieke setting op onverwachte locaties. Met onze persoonlijke aanpak zorgen wij dat het je gasten aan niets ontbreekt. Neem contact met ons op voor meer informatie.

GEZOND EN LEKKER VOOR IEDEREEN

We vinden het belangrijk dat iedereen bij ons terecht kan, dus we houden graag rekening met mensen met een voedselallergie (lactose, gluten, noten) of speciaal dieet. Is je allergie of dieet minder gangbaar? Laat het ons van te voren weten. Dan zorgen wij dat er ook voor jou iets lekkers op tafel komt.