de verse daghap van Woerden, op het VERSLOKET in de HALL

Buurman & Buurman, een begrip in Woerden. Verse maaltijden van verse producten. Mooie groenten, goed vlees, verse kruiden. Door gebruik te maken van goede producten heb je ook helemaal geen smaakversterkers nodig, dat doen we dan ook niet. Geen pakjes en zakjes en bewust gebruik van zout & suiker. Deze vaste waarden van Buurman & Buurman hebben we ingelijfd in de HALL | burgerEI & zakenlui onder de noemer Buurman’s pannetje.

Op maandag t/m vrijdag kun je deze daghap afhalen bij de HALL tot 18:00. Stuk voor stuk hartverwarmende gerechten waar je blij van wordt. Pasta’s, stoofgerechten… Regelrecht comfortfood dus!

Bestel de daghap van te voren, zodat wij kunnen zorgen dat het voor je klaar staat. Warm, zodat je gelijk kunt aanvallen als je thuis komt, of koud, zodat je Buurman’s pannetje kunt opwarmen op het moment dat het jou uitkomt.

Ideaal voor de drukke dagen thuis. Je kunt de gerechten afhalen (#takeout) bij de HALL. Vlakbij de afrit Woerden van de A12.

Bekijk hieronder hoe je Buurman’s pannetje kunt bestellen & afhalen.

Het menu

Benieuwd naar het menu?

 

Op de pagina bestellen kun je vinden wat er deze week in Buurman’s pannetje zit.

Volg je ons op facebook of linkedin? Dan komt het weekmenu vanzelf voorbij gedurende de week.

Soms zit er meer in Buurman’s pannetje dan vermeld is op de website. Voor het meeste up-to-date informatie, kun je het beste even bellen naar de keuken: 0348-705280.

BESTELLEN?

Kom je afhalen? Om teleurstelling te voorkomen, is het handig, als je van te voren je bestelling doorgeeft. Je kunt even bellen of mailen. Graag horen we dan ook, of je het gerecht warm of koud mee wil nemen. Warm is handig, als je het toch gelijk opeet. Koud is handig, voor als je de maaltijd wil bewaren voor een ander moment. Even opwarmen in magnetron of oven en klaar!

Bestellingen graag niet via facebook of andere social media plaatsen! De kans is groot dat we ‘m dan over het hoofd zien.

Bestel je grotere hoeveelheden, dan kun je de gerechten ook laten bezorgen.

AFHALEN ( #takeout)  €8

Als je komt afhalen, geef dan wel van te voren even je bestelling door! Dan zorgen wij dat het klaar staat.

maandag t/m vrijdag >> tot 18:00

RESTAURANT (#eatin) €11

De daghap wordt op werkdagen ook geserveerd in het restaurant.

maandag t/m vrijdag >> tot 17:00


Helaas zijn wij door het coronavirus gesloten. Niet getreurd! De HALL komt thuis bezorgen!
 
BESTEL NU!
close-link