spreek uit: [ bar-bie-kjoe-lie ]

JULI IS BBQ MAAND BIJ DE HALL!

De hele maand juli staat de BBQ roodgloeiend bij de HALL. Op de donderdag- en vrijdagavonden kun je aanschuiven bij de BBQ. Voor slechts €17,50 kun je je tegoed doen aan al het lekkers dat van de BBQ komt.

Spare ribs, de Burger van de Maand en heerlijke authentieke saté van malse kippendijen. Lastig kiezen?? Gelukkig hoef je niet te kiezen, want je mag gewoon van alles wat! En nog meer, want de BBQ chefs verzinnen er ter plekke nog wat lekkers bij.

Op tafel ook nog 2 salades, sausjes, brood en friet. Alsof dat nog niet genoeg is, trakteren we ook nog op een karaf smaakwater!

Nog even genieten met friends & family, voor iedereen afreist naar verre oorden of Nederlandse vakantie bestemmingen. Bij mooi weer in de voortuin, waar je nog tot laat op de avond kunt genieten van het ondergaande zonnetje!

Werkt het weer niet mee?!?! Dan maken we het binnen gezellig.

BBQJULI €17,50 p.p.

van de BBQ:

sappige spare ribs

saté van kippendij

fromidabele burgers

& meer!

 

+ brood + 2 salades + sausjes + friet + karaf smaakwater

 

kinderen van 4 tot 12 jaar kunnen mee eten voor €12 per kind

Reserveren

Reserveren voor de BBQJULI avonden is noodzakelijk! Zo kunnen we er nl. voor zorgen, dat alle tip top in orde is, en dat het jullie aan niets ontbreekt.  Dus stuur even een mailtje en laat weten op welke avond je aan wil schuiven en met hoeveel personen!

Schuift er iemand aan, die gluten- of lactose vrij eet, zwanger is of een ander dieet volgt? Laat het ons weten wij de reservering, wij houden er graag rekening mee!

BBQJULI  |  elke donderdagavond en vrijdagavond in juli  |  de HALL  |  Korenmolenlaan 4  |  Woerden  |  0348-705280