BBQ catering

Goed vlees, huisgemaakte marinades en sauzen, kraakverse salades, lekker brood met diverse smeersels en dips. Dat is wat je kunt verwachten van een barbecue van de HALL.

de HALL heeft een passie voor lekker eten én voor vuur. En dat proef je! Van walking dinner BBQ tot no-nonsense BBQ buffet en van culinaire BBQ tot anderhalve meter saté.
Al onze BBQ arrangementen zijn af te stemmen op jullie wensen & budget.

Wil jij in deze tijd tóch een bedrijfsfeest of afdelingsuitje organiseren? Een BBQ kan juíst heel goed Coronaproof. Het team van de HALL heeft veel ervaring in het organiseren van grote en kleine evenementen en helpen je graag met het uitwerken van een gezellig, lekker én veilig evenement in deze tijd.

Stel het ultieme BBQ buffet samen met verschillende bouwstenen. Het “basic”, “lekker” of  “lekker luxe” BBQ buffet is de ideale invulling van een straatbarbecue, bedrijsfeest, buurtfeest of verjaardag.

BBQ buffetten

Een culinaire BBQ!  Dit is een zeer compleet BBQ arrangement met echte BBQ klassiekers en verrassende barbecuegerechten, inclusief onze Boretti houtskool BBQ’s en personeel.

Lekker culinair BBQ arrangement

Walking dinner, maar dan anders. Een extra feestelijk BBQ arrangement met alles erop en eraan.

Fingerfood BBQ arrangement

Op zoek naar iets speciaals voor een open dag bij bedrijf of showroom? Iets extra’s organiseren voor een koopzondag of productpresentatie? Denk dan eens aan een BurgerBar of SatéBar, waarbij de gasten getrakteerd worden door formidabele burgers of authentieke saté van malse kippendij. Of wat dacht je van een fingerfood BBQ, met kleine hapjes van de barbecue. Vraag naar de mogelijkheden. We denken graag met je mee!

>> In onze fotogalerij, onder het kopje BBQ kun je zien, hoe zo’n barbecue van de HALL eruit ziet!

Offroad.catering

Onder de noemer offroad.catering verzorgt de HALL | burgerEI & zakenlui de catering van zowel grote als kleine evenementen. Zo ook BBQ catering. Voor de kleinere evenementen verwijzen we u graag naar onze BBQ arrangementen. Heeft u een groter evenement, dan is offroad.catering de oplossing!

Voor iedereen

We vinden het belangrijk dat iedereen bij ons terecht kan, dus we houden graag rekening met mensen met een voedselallergie (lactose, gluten, noten) of speciaal dieet. Laat het ons wel even van te voren weten. Dan zorgen wij dat de BBQ ook voor deze gasten een feestje wordt.

Belastingtip!

Natuurlijk zijn jullie meer dan welkom om lekker te komen BBQ-en in de voortuin van de HALL in Woerden. Maar we willen jullie ook even wijzen op de WKR: Sinds de invoering van de *WKR (werkkostenregeling)
 is het interessant een personeelsfeest op eigen terrein te organiseren. De WKR stelt namelijk dat ‘personeelsevents’ moeten worden gezien als loon voor de werknemer of opgenomen moeten worden in de vrije ruimte binnen de WKR. Evenementen georganiseerd op eigen terrein vallen volledig buiten de WKR en worden dus niet belast. Dit kan flinke financiële voordelen opleveren.

 

*WKR – werkkostenregeling
De nieuwe werkkostenregeling sluit deuren, maar biedt ook nieuwe mogelijkheden. Een event op het eigen terrein (lees: binnen de grenzen van het eigen bedrijfsterrein) is fiscaal 100% aftrekbaar en valt niet in de vrije ruimte van 1,2%.

Interesse in één van de BBQ’s? Bel dan naar 0348-705280 of stuur een mailtje!