Gezocht: Productiehulp

Als productiehulp (lunch) catering ben je werkzaam in onze dynamische keuken in Woerden. Hier bevindt zich onze event-, vergader- en restaurant locatie de HALL | burgerEI & zakenlui. Op deze plek creëren we verse gerechten, die in het restaurant of onze catering worden geserveerd.  Geen dag is hetzelfde, want je bent elke keer verantwoordelijk voor een ander gedeelte in de keuken of zelfs op locatie aan het werk voor een cateringopdracht. Je werkt voor vele Woerdense bedrijven, medewerkers van bedrijventerrein Middelland en medewerkers van de Intechnium bedrijven. Óf op locatie bij één van die toffe opdrachten.

Dus wil je een meer dan goed inkomen? Wil je meer werken in een creatieve, dynamische keuken? Samen met ons topteam knallen in onze keuken of op de tofste locaties? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees hier de volledige vacature!