dansHALL 24 september!

Dance the night away in de HALL!

Naast de populaire 70’s, 80’s, 90’s en 00’s dansavonden in Kasteel Woerden, kun je nu dansen in de HALL! Op zaterdag 24 september vindt de tweede editie van dansHALL plaats. De grote zaal van De HALL zal voor dit dansfeest de sfeer krijgen van Studio ’54, de legendarische discotheek in de jaren 70 van New York, inclusief spiegelbollen en een Saturday Night Fever verlichte dansvloer van 5×5 meter!

Na het grote succes van de eerste editie op 18 juni, komt op zaterdag 24 september van 21.00 – 02.00 uur DansHALL terug in de 2 grote zalen van de HALL. De muziek zal worden verzorgd door een tweetal zeer geroutineerde Dj’s:

DJ IANO is specialist in het draaien van de classics uit genoemde jaren. Hij heeft meerdere malen gedraaid in het kasteel in Woerden. Hij zal zich op die avond bezig houden met het draaien van de zero`s. Een 2tweede nog niet bekende DJ zal muziek uit de vervlogen jaren 70/80/90ties draaien.

Tijdens het feest is de Nachtkiosk van de HALL geopend en kun je tussendoor genieten van heerlijke snacks.

Kaarten kosten slechts €15,-  scoor dus HIER deze e-tickets voor dit fantastische Dance Event. Er is volop gratis parkeerruimte voor de deur en de locatie is nog geen 10 min lopen vanaf NS station.