Gezocht: Zelfstandig werkend kok

Weet jij alles van het reilen en zeilen in de keuken? Wil jij een onuitwisbare indruk maken op onze gasten met jouw culinaire skills? Beschik je over een lekker portie humor en enthousiasme? Lees dan vlug verder! Want we vertellen graag wat ons zo bijzonder maakt!

Bij de HALL is geen dag hetzelfde! Op het ene moment sta je bovenstebeste burgers te bakken in onze keuken, en op het andere moment bereid je je voor op een grote bedrijfslunch op locatie. Bij de HALL ben je bezig zowel met het a la carte menu, het lopende lunch buffet en groepslunches op (eigen) locaties. Dat maakt het werk gevarieerd en sta je geen moment stil.

Dus wil je een meer dan goed inkomen? Wil je meer vrijheid dan in je huidige werk en jezelf verder ontwikkelen met persoonlijke- en/of kennis trainingen? Brand jij graag je vingers aan iets nieuws, en wil jij jouw stempel drukken op het menu van de HALL. Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees hier de volledige vacature!