Trek in een nieuwe baan!?

Wij zoeken weer aanvulling voor onze crew! Én het zijn twee heel leuke vacatures, bij een héél leuk restaurant ( al zeggen wij het zelf )

Voor onze keukencrew zijn wij op zoek naar een zelfstandig werkend kok die alles weet het reilen en zeilen in de keuken. Wil jij een onuitwisbare indruk maken op onze gasten met jouw culinaire skills? Beschik je over een lekker portie humor en enthousiasme? Lees dan vlug verder!

 

En voor ons horeca-team zijn we opzoek naar een crew-leider, een échte aanvoerder! Zo iemand bij wie de gastvrijheid door de aderen stroomt, die oog heeft voor detail en graag een extra stapje loopt voor onze gasten. Lees hier de volledige vacature!

 

Zie je dit wel zitten? Dan drinken we graag samen een kop koffie of thee! Want wij geloven niet zo in eindeloos papierwerk. Stuur een mailtje naar frontoffice@dehall.nl of bel naar 0348-705280