dansHALL 18 juni!

Dance the night away in de HALL!

Naast de populaire 70’s, 80’s, 90’s en 00’s dansavonden in Kasteel Woerden, kun je nu dansen in de HALL! Op zaterdag 18 juni vindt de eerste editie van dansHALL plaats. De grote zaal van De HALL zal voor dit dansfeest de sfeer krijgen van Studio ’54, de legendarische discotheek in de jaren 70 van New York, inclusief spiegelbollen en een Saturday Night Fever verlichte dansvloer van 5×5 meter!

Op zaterdag 18 juni van 21.00 – 02.00 uur is de eerste editie in 2 grote zalen van de HALL. De muziek zal worden verzorgd door een tweetal zeer geroutineerde Dj’s:

In de grote zaal

DJ Frank is specialist in het draaien van muziek uit de jaren 60,70 en 80. Frank draaide al eerder in Woerden. Hij was 13 jaar lang DJ in The Challenge in Amsterdam, bij Club Nouvelle in Amstelveen en vele andere classic dansfeesten.

In de restaurantzaal

DJ Hans van The Force Roadshow is specialist in het draaien van de lekkere dansmuziek. Hans is een oude bekende in Woerden en heeft daar op vele evenementen gedraaid. Als aanvulling op de muziek van DJ Frank zal hij hoofdzakelijk muziek uit de 90’s en zero’s draaien.

Tijdens het feest is de Nachtkiosk van de HALL geopend en kun je tussendoor genieten van heerlijke snacks.

De eerste serie Early Bird kaarten (75 stuks) zijn nu extra voordelig te koop en kosten slechts €12,50. Mis dit niet en scoor HIER deze voordelige e-tickets voor dit nieuwe evenement. Er is volop gratis parkeerruimte voor de deur en de locatie is nog geen 10 min lopen vanaf NS station.