Flexwerken in de HALL

ZZP’ers, fulltimers en parttimers… sinds de start van de corona-pandemie zijn er veel mensen in aanraking gekomen met flexwerken. Thuiswerken is het nieuwe “normaal”.  Maarr… ben je jouw thuisomgeving toch even zat? Wil je werken in een stimulerende en vernieuwde omgeving? Pak dan je laptop onder je arm, pak de auto of spring op de fiets en kom naar de HALL! Bij de HALL is er genoeg ruimte en zijn er vele faciliteiten voor de flexwerkers. Er is volop gratis parkeerruimte en je kunt naast je laptop ook je auto inpluggen. Wat wil je nog meer?

Flexen waar je maar wilt

Zo kun je natuurlijk gewoon een tafeltje uitkiezen in het restaurant. Laptop op tafel, cappuccino of latte macchiato erbij en aan de slag! Er is gratis wifi & er zijn stopcontacten op allerlei plekken, dus je kunt overal je laptop inprikken. Schuif aan bij de grote leestafel, neem plaats op de bank of zoek een plekje aan de werkbar, zodat je makkelijk kunt afwisselen tussen staand en zittend werken en maak er een productieve dag van. Elke dag zijn er weer genoeg flexwerkers te vinden in het restaurant, dus je hebt de kans om lekker te sparren met anderen en nieuwe mensen te ontmoeten.

Liever wat meer privacy? Dat kan! In de HALL zijn er meerdere ZAALLEN die gebruikt kunnen worden voor allerlei doeleinden. Vooral ZAALL 2 is perfect voor flexwerkers. Het is klein maar fijn: een vergaderzaal of werkplek voor maximaal 8 personen. Deze ZAALL is uitermate geschikt als flexplek voor een projectgroepje of voor een flexwerker die graag ruim zit. ZAALL 2 wordt ook regelmatig ingezet als informele boardroom en is geschikt voor brainstormsessies, vergaderingen of trainingen met een compact team. Bekijk hier alle mogelijkheden van de ZAALLEN.

Flexwerken hoeft natuurlijk niet alleen. Neem gezellig wat collega’s mee of spreek af met je sparringpartner of opdrachtgever in de HALL. Voor een plekje in het restaurant hoef je niet te reserveren. Het mag wel, dus wil je teleurstelling voorkomen, dan kun je natuurlijk altijd even laten weten dat je komt. ZAALL 2 dient wel van te voren geboekt te worden.

Faciliteiten

Koffie & thee, water & sapjes of een verkwikkende middagsnack… alles valt te regelen. Voor lunch of diner zijn er diverse mogelijkheden. Van basic tot zeer uitgebreid en alles ertussen in.
Je kunt gewoon eten in het restaurant, er is een heerlijk lunchbuffet waar iedere dag weer allerlei lekkere creaties liggen van de keuken. Wraps, broodjes, salades en snacks, je vind het allemaal op het lunchbuffet! Daarnaast hebben we een fijne lunchkaart voor als je uitgebreider wilt lunchen. In de ZAALLen kan de lunch op aanvraag worden geserveerd.

de HALL beschikt natuurlijk over alle faciliteiten die jij nodig hebt om te kunnen werken. Gratis WiFi, ledschermen, geluid, flipovers, beamer… ga zo maar door.

Wil jij, samen met collega’s of individueel, eens komen flexwerken bij de HALL? Je kunt natuurlijk altijd even binnen komen lopen en plaats nemen in het restaurant. Wil je liever wat meer rust en meer faciliteiten? Huur dan gewoon een keertje ZAALL 2. Wij helpen je graag op weg om er een productieve dag van te maken! Meer weten? Neem dan even contact met ons op.