Lange Tafels Proefdiner

Jubileum op de agenda? Inspiratie opdoen voor jullie bruiloft? Iets anders te vieren dit jaar??

Op vrijdag 11 maart hebben wij een proefdiner van Lange Tafels in ons restaurant!

Lange Tafels

Met Lange Tafels zetten we een bijna mediterrane setting in een Hollands landschap. Witte wapperende tafellakens, een bonte mix van brocante serviesgoed, ‘oma’s’ schalen op tafel.

Lange Tafels in het gras, in de boomgaard, midden in het bos, in een boerenschuur of in een oude kathedraal. Vrienden en familie, mooie verhalen, heerlijk eten, ongedwongen tafelen… Puur genieten!!

En op vrijdag 11 maart kun je dus proeven van de ongedwongen sfeer, de gezelligheid en het lekkers van Lange Tafels. Deze keer overdekt in de HALL. En misschien wel volgende keer ergens op een bijzonder plekje speciaal voor jou of jullie feest.

Je kunt aanschuiven voor €17,50 per persoon. Wat je kunt verwachten? >>

Proefdiner

Het complete team van Lange Tafels is paraat: De chef kookt allerlei lekkers voor jullie en onze wijnkenners leggen jullie graag alles uit over de mooiste wijnen! Het Proefdiner is voor iedereen die droomt over een diner aan Lange Tafels op een bijzonder plekje in Nederland of België. In elk stadium van voorbereidingen je ook bent:

  • Heb je al voor ons gekozen als cateraar van jullie mooiste dag, familiefeest, verjaardag ? Top!  Tijdens het Proefdiner kun je gelijk het menu en wijnen finetunen. En maak kennis met de enthousiaste collega’s van Lange Tafels. Wissel de eerste draaiboeken uit. De voorpret kan beginnen!
  • Nog wat belangrijke zaken doorspreken met je ceremoniemeester of getuige(n)? Schuif gezellig samen aan en zet gelijk de puntjes op de spreekwoordelijke i.
  • Heb je een aanvraag bij ons gedaan of heb je na het bekijken van de website of social media de ‘Lange Tafel Kriebels’ gekregen? Schuif dan aan en laat je verrassen door de sfeer, het eten en de enthousiaste crew van Lange Tafels!
  • Nog druk met plannen maken? Op zoek naar inspiratie? Ook dan is het Proefdiner een goed idee. Én lekker!

 

Datum | vrijdag 11 maart
Tijd | 17.30 uur ontvangst en inloop. 18.00 uur start van het diner
Prijs | € 17,50 p.p. (inclusief koffie en thee, exclusief drankjes)

 

Dus kom gezellig langs, met zijn tweeën, met je ceremoniemeester, ouders of vrienden. Reserveren voor het diner kan t/m 7 maart door een mailtje te sturen naar frontoffice@dehall.nl.

 

Groepsgrootte per reservering graag maximaal 6 personen, zodat we alle aandacht hebben voor jou en jouw vragen.