Burger van de Maand Februari

๐๐ฎ๐ซ๐ ๐ž๐ซ ๐ฏ๐š๐ง ๐๐ž ๐ฆ๐š๐š๐ง๐ ๐Ÿ๐ž๐›๐ซ๐ฎ๐š๐ซ๐ข

 

Deze maand hebben we een heerlijk gebakken wildzwijnburger met daarover romero kaas. Romero Kaas is een bijzondere boerenkaas uit IJsselstein die wordt gemaakt van rauwe melk en 12 maanden rijpt met een korst van rozemarijn. Hierdoor krijgt de kaas een subtiel aromatisch en kruidig karakter. De kaas is ontstaan nadat een huisarts de familie een zak rozemarijn aanbood met de vraag of de kaasmakers daar iets mee kon… Dankjewel huisarts!

Genoeg over de kaas, verder met de burger! We toppen de burger af met gegrilde peer, cranberry ketchup, kraakverse little gem en uitgebakken spek.
Een heerlijke burger voor dit seizoen! Met wie kom jij ‘m proeven??

Wel graag even van tevoren telefonisch reserveren! Tel:ย 0348-705280ย