DE HALL SMEERT BROODJES OP DE MINKEMA

Sinds januari 2021 verzorgen wij de catering op beide locaties van het Minkema College. Dagelijks maken we knalverse broodjes, knapperige salades, heerlijke tosti’s en huisgemaakte soep voor de ruim 2.500 leerlingen en 300 medewerkers. Nu er een lockdown geldt, zijn er uiteraard veel minder mensen aanwezig in school, maar zo hebben we mooi de gelegenheid om wegwijs te worden in de keukens en kennis te maken met onze nieuwe collega’s.

 

Samen met leerlingen en medewerkers van het Minkema College werken we aan een nóg beter aanbod en zijn we druk bezig de Minkema Kantine gezonder en lekkerder te maken. 

 

Nieuwsgierig naar welke broodjes we smeren, welke lunchwraps we rollen en welke saladebowls er zijn? Houd dan de Minkema Kantine in de gaten op instagram.