Van de Buurman moet je het hebben!

 

Je weet toch… van de Buurman moet je het hebben!

Buurman & Buurman kookt elke werkdag (on)gewoon lekkere happen voor thuis. Speciaal voor jou, om het leven een stukje makkelijker én lekkerder te maken.

Elke week staan er minimaal twee gerechten én een heerlijke soep op het menu. Deze maken we bekend op het facebook en instagram kanaal van Buurman & Buurman. Het weekmenu staat ook in de webwinkel van de HALL.

Hartverwarmende stoofpotjes, knappe pasta’s, stevige stamppotten en nog veel meer lekkers. Van verse ingrediënten en een flinke dosis passie. Stuk voor stuk gerechten om blij van te worden. Regelrecht comfortfood dus. En dat kan iedereen wel gebruiken in deze tijd.

Wil je met het hele gezin smullen van al dat lekkers? Mooi! Dan krijg je een mooie gezinskorting! Voor een 4 persoonsportie, betaal je voor 3.

Hoe doen we
dat?

We koken de maaltijden elke dag vers. Daarna koelen we ze snel terug, zodat ze goed vers blijven. Dan kun jij het, op het moment dat het jóuw uitkomt, opwarmen in de oven of in de magnetron. De maaltijden zijn evt. ook nog één dag te bewaren. Dus als je jezelf écht wil verwennen, kun je ook twee maaltijden tegelijk bestellen. Dan ben je voor twee dagen voorzien en scheelt het je bezorgkosten.

Bestellen kan heel makkelijk online. Doe je dat liever niet? Dan kun je ons uiteraard ook gewoon even bellen. Betalen kan via iDeal of we sturen je een tikkie. Simple as that.

bezorgen & afhalen

Bestel je voor €30 of meer, dan komen we het gratis bij je bezorgen. Kom je niet boven die €30 uit? Geen paniek! Ook dan komen we het met liefde bij je thuisbezorgen voor €3,50. Óf je komt je bestelling afhalen in de HALL. Dat kan natuurlijk ook. De HALL is lekker ruim, anderhalve meter afstand houden is daar geen enkel probleem.