Culigift

De HALL houdt van lekker eten en mensen in de watten leggen. Dat laatste is lastig, nu het restaurant niet open mag.

Naast de Buurman maaltijden doen we met enige regelmaat is speciaals. De SweetBox voor moederdag bijvoorbeeld en de Snert-tas met de koeiemart.

Dit soort culinaire cadeaupakketten zijn ontzettend leuk om te bedenken en te maken. En het leukste is: We kunnen er mensen blij mee maken. Zo kunnen we ze toch een beetje in de watten leggen!

Met dat gegeven hebben we CULIGIFT in het leven geroepen en verzorgen we lekkere cadeaus om op te eten. Om weg te geven, of om jezelf op te trakteren. Van compact brievenbusgeluk tot groot pakket met toeters en bellen. Figuurlijk dan, want zoals we al vertelden: Onze pakketten zijn vooral eetbaar. En dat kun je van toeters en bellen niet zeggen.

 

MET LIEFDE

Hoe groot of hoe klein ook: Alle CULIGIFTS zijn met zorg gemaakt, met de passie, kwaliteit en creativiteit zoals je van de HALL gewend bent. Daarvoor werken we nauw samen met onze lokale leveranciers. Uiteraard zitten in veel pakketten ook iets lekkers uit eigen keuken. We hebben CULIGIFTS in allerlei smaken, met voor ieder wat wils.

 

De spreekwoorden zeggen het al: Liefde gaat door de maag en eten verbindt. Een CULIGIFT is altijd een goed idee. Zakelijk of privé. Als relatiegeschenk, als verrassing voor je personeel, om iemand een hart onder de riem te steken, te bedanken of te feliciteren.

ONLINE LUNCHEN OF BORRELEN

Een CULIGIFT is óók een fijne aanvulling bij een online event. Hoe leuk, om dan tóch, al zit je allemaal in je eigen bubbel, gezamenlijk hetzelfde te lunchen of te borrelen. Zo maakten wij voor de Beroepsvereniging Echoscopisten Nederland (BEN) een vers lunch & bites pakket, dat door de brievenbus kan. Een verse pompoensoep, couscoussalade, pecannoten taartje, thee, nootjes en Tiny Tony’s. 370 echoscopisten werden op deze manier verrast.

BEKIJK ALLE SMAKEN

Nieuwsgierig naar de CULIGIFTS? Bekijk HIER alle smaken!