Kerst vieren we thuis.

Kerst vieren we thuis. En dan moet je dus zelf de (kerst)slingers ophangen. Wij willen daar graag een handje bij helpen. We hebben twee smaken:

Kerst met de Buurman

Je mag deze Kerst niet teveel familie of vrienden uitnodigen. Maar voor de Buurman kun je een uitzondering maken! De Buurman schuift niet aan, maar zorgt wél vol allerlei lekkers waar je heerlijk van kunt genieten deze Kerst. Kip champignon ragout, feestelijke runderstoof met kruidkoek, gerookte zalm met blauwe bes en gin, heerlijke desserts die ook nog eens ontzettend lekker zijn… Meer over Kerst met de Buurman vind je hier.

Kerstvakantie Burgerfeest

Als dan tóch alles anders is met Kerst, dan kun je net zo goed op maandag of dinsdag al Kerst vieren. Met een dikke kerstburger. Of doe eens gek en bestel de Kerstburgers voor Eerste of Tweede Kerstdag. Met de uitleg en de ingrediënten van de HALL bouw je zelf de lekkerste burgers. Wat dacht je bijvoorbeeld van een burger, geïnspireerd op een gevulde kalkoen. Of een Christmas Roast burger? En voor de kids een burger met een pretzel-gewei. Succes verzekerd! Bestel ze snel >>

 

Tja. We kunnen deze Kerst in lockdown niet leuker maken. Wél lekkerder. Maak er een mooie Kerst van en geniet van wat er wel kan.