Ristretto

Nieuwe maand dus een nieuwe burger! En wat voor eentje… Nu de herfst binnensluipt, kunnen we wel een oppeppertje gebruiken, deze burger is een heuse krachtpatser. Zo eentje die je nodig hebt na een pittige ochtend zwoegen op je werk, of gewoon omdat je nog te weinig koffie op hebt… We noemen hem de Ristretto!

 

We horen je denken, ristretto, is dat niet dat klein bakje koffie wat ik s’ochtends naar binnen slobber om wakker te worden?  Ja, die ja! Maar dan op een burger? We nemen een zeer sappige & versgebakken runderburger, deze rubben wij in met een coffee rub. Vervolgens toppen wij ‘m af met gegrilde ui, bbq saus, pastinaakchips en Ruygenthaler kaas.

En als je die burger ophebt, kan je er de hele dag weer tegenaan! Deze burger kan je doordeweeks gewoon bij ons bestellen, ons restaurant is geheel corona-proof ingericht zodat jij veilig van je burger kunt genieten!