BBQ op anderhalve meter

Na maanden thuiswerken en de vakantieperiode is iedereen er wel aan toe: even ‘live’ bijpraten met je collega’s.

Een Coronaproof bedrijfsevenement. Het kan! Met passende maatregelen, zoals voldoende afstand en een goede hygiëne is er meer mogelijk dan je wellicht zou denken.

Inmiddels is het bekend dat het risico op besmetting in de buitenlucht een stuk kleiner is. Een BBQ is een goed uitgangspunt voor een  Coronaproof bedrijfsevenement. Bij ons, op het spiksplinternieuwe terras van de HALL of bij jullie, op jullie eigen terrein. Zo kunnen wij op het parkeerterrein of op het grasveld naast jullie bedrijfspand een gezellige plek creëren, met grote parasols of een sfeervolle stretch-tent. Een loods of magazijn kan ook een uitkomst zijn. Zoek lekker de ruimte op. De HALL heeft veel ervaring met het organiseren van grote en kleine bedrijfsfeesten en we kunnen het ook heel goed Coronaproof.

Het eten? Daar hoef je je niet druk over te maken. Dat heeft de HALL helemaal onder controle. Van fingerfood BBQ tot BBQ buffet met echte BBQ klassiekers. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bekijk ze hier.