Weekend Box

 

#supportyourlocHALLs

De HALL heeft iets nieuws! Een heerlijk weekend, verpakt in een doos. Die doos zit bómvol lekkers. En we hebben er zelfs een stukje tijd in gestopt, zodat je in alle rust kunt genieten van al dat lekkers.

Hoe wij tijd in een doos kunnen stoppen? In die Weekend Box (zo heet deze fijne box!) zit een tegoedbon van Wasserette de Knijper. Dan kun je gewoon je was daar brengen, en wassen zij ‘m voor je. Of je dekbed, je kostuum, of wat dan ook. Hoef jij je daar niet druk om te maken, kruip je met een boekje (ja, zelfs dát zit in de box!) op de bank en geniet je van hapjes en drankjes van de HALL en zijn leveranciers. Denk aan Charcuterie uit de ambachtelijke worstmakerij van Lempers, kaas van de Kaasrijper en Jack’s Cheese | Pools Blond stokbrood om zelf af te bakken van Stadsbakkerij Stevig Brood met 2 smeerseltjes uit de keuken van de HALL | een fles wijn van Woerdens Wijnhuis | hartverwarmende soep van Buurman & Buurman | huisgemaakte kip-champignon ragout | heerlijke koekjes van bakkerij Versluis | een Brutaal Blondje van Brouwerij de Borrelnoot.

Alsof dat nog niet genoeg is, hebben we er ook een cadeautje in gedaan. Voor je buur, je ouders of iemand anders die een hart onder de riem wil steken.

Die.Weekend.Box.Wil.Je.Hebben.

Vóór donderdag 17:00 bestellen, op vrijdag afhalen ( 16-17u) of laten bezorgen (15-17u).

KLIK HIER om te bestellen (of bel even naar 0348 70 52 80)!